od cisla +37866321044
http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/37866321044
Nahodou neviete niekto nieco o tom ?
Zmeskany hovor
-
Začiatok Konca
Professional
Celkom sranda.. nerozumiem dobre anglicky, ale toto som v pohode zvládol..
neviem, či ste to čítali, ale jeden tam písal/a že za to tá osoba dostáva peniaze... a potom toto
HI ALL.. IT WAS ME CALLIN' THANK YOU FOR MONEY
možno to bolo len "vykounštrované" a niekto si robí srandu... neviem..
//edit: čo je na tom pravda?..
//edit2: teraz som si to všimol aj v druhej téme.. Du hast Eintritt VERBOTEN, SPAMMER ! ! !
HI ALL.. IT WAS ME CALLIN' THANK YOU FOR MONEY
možno to bolo len "vykounštrované" a niekto si robí srandu... neviem..
//edit: čo je na tom pravda?..
//edit2: teraz som si to všimol aj v druhej téme.. Du hast Eintritt VERBOTEN, SPAMMER ! ! !
-
Začiatok Konca
Professional
Típcovi niekto volal z iného, ako slovenského čísla... tak sa pozrel na tú stránku a zadal tam to číslo, ktoré mu našla... (stránka) tam už pred ním písali, že im to číslo volalo... boli tam o tom tri strany... niektorí volali s5 a tak... Potom tam jeden napísal, že za to dostáva peniaze, za to, že volá... a potom tam napísal on, či ona, že ďakuje za peniaze.. kto vie, či je to fake, alebo nie... chápeš?.. 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Akoež mam pochopit tomu čo si napisal?:DZitePunkom napísal:Típcovi niekto volal z iného, ako slovenského čísla... tak sa pozrel na tú stránku a zadal tam to číslo, ktoré mu našla... (stránka) tam už pred ním písali, že im to číslo volalo... boli tam o tom tri strany... niektorí volali s5 a tak... Potom tam jeden napísal, že za to dostáva peniaze, za to, že volá... a potom tam napísal on, či ona, že ďakuje za peniaze.. kto vie, či je to fake, alebo nie... chápeš?..
-
kukiak
Addict
Re: Zmeskany hovor
Dneska som si nasiel zmeskany hovor z cisla "091" nic viac, proste cele cislo 091.. velmi divne
na bete tiez neviem o tom nic najst, nestretol sa s tym niekto?
-
Mek
Addict
Re: Zmeskany hovor
A mne volal niekto podla predvolby z Cadu. Zlozil skor ako som stihol zdvihnut
Tiez na nete o tom cisle nic nie je. Ak to bol omyl, tak riadna nahodicka
ale skor si myslim, ze niekto skusal, ci zavolam nas5 a potom ma na tom skasiroval, ale to sa mu nepodari.