MP3 namočená v mori :)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Konflikt
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

MP3 namočená v mori :)

Príspevok od používateľa Konflikt »

Takže omylom som sa okúpal s mojou MP3 v mori a odvtedy mi už nejde... keď ju zapojím do PC, tak sa zjaví obsah v PC mp3jky, ale napr. tlačítka svietia, ale display vôbec nejde.. oplatí sa to dať do opravy alebo už radšej kúpiť novú ? Model: SAMSUNG YP-K3
Prílohy
samsung-yp-k3-mojito.jpg
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Pozrel som na nete tvoj model 4GB (neviem akú pamäť máš ty) a vcelku stojí pomerne dosť. Ak by bol prehrávać môj, obehol by som pár známych, ktorí sa hrabú v mobiloch a v podobných vecičkách a spýtal sa, či sa s tým dá niečo robiť. Ak by to bol stratený prípad, tak by som sa na to vysral.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

tak ja mam presne tuto istu ale poradit ti neviem, ja som s nou este problem nemal
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

normalne zajdi do nejake specializovaneho servisu a spytaj sa co by stala oprava a podla toho sa rozhodni ... na nete by sa mohol dat podla mna najst autorizovany servis a tam by ti mohli pomoct ...

respektive tam kde si ju kupil by ti mali aj servis vybavit lebo ked im niekto donesie nieco pokazene tak musia to posielat vyrobcovi alebo neviem komu a ten to da dokopy , vzhladom k tomu ako dopadol tvoj prehravac by slo tvoju chybu takze by ti dali preplatit vzniknute vydavky alebo by ti to mozno aj reklamovali ... zalezi uz len od toho ako to funguje ... napriklad pri reklamacii asus notebooku som nemal nikdy problem ked som s nim robil skoro vsetko ... a kamosovi normalne zreklamovali notas na ktory vylial pivo ... takze to beriem tak ze vsetko zalezi od toho skadial ho mas ... :)
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Ja som skorej za nejaky neautorizovany servis. Lebo ked to das niekam inam tak ti pravdepodobne ako zavadu napisu "poskodenie maticnej dosky" abo nieco podobne, pritom problem v bol v nejakej p.......e za 10sk.

Mam s tym skusenosti.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- Neautorizovany ??? hmm tak ja by som skor povedal naopak ... aspon ja mam s tym take skusenosti ze autorizovane su lepsie ovela ale zas tazke peniaze si pytaju ked je to mimo zaruku ba dokonca raz to na mna skusali aj ked som mal telefon v zaruke a mila teta mi zarvala 680SK za opravu tak som ju trosku musel vyviest s omylu tak sa potom este ospravedlnovala... :lol:

- len taka mala rada sprav to cim skor cim to budes viac odkladat tym to bude len horsie ... (dostupnost suciastok, nahrada modelu inym, vsetko straca cenu, pri najhorsiom by sa to mozno niekomu dalo predat na suciastky)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Konflikt napísal:...
No chce to rozobrat a poriadne vycistit.Cim skor tym lepsie,nakolko slana voda je agresivna a dokaze rychlo sposobit koroziu..Ale ani to ti nezaruci,ze to bude fungovat.Ak to supnes do autorizovaneho,tak je pravdepodobne,ze zaplatis mastnu sumu za opravu.Skus nejakeho znameho,nech to vycisti.A ak nepojde,tak sa rozhoduj medzi opravou v autorizovanom,alebo kupou new MP3. :)
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Lord ANAKIN napísal:- Neautorizovany ??? hmm tak ja by som skor povedal naopak ... aspon ja mam s tym take skusenosti ze autorizovane su lepsie ovela ale zas tazke peniaze si pytaju ked je to mimo zaruku ba dokonca raz to na mna skusali aj ked som mal telefon v zaruke a mila teta mi zarvala 680SK za opravu tak som ju trosku musel vyviest s omylu tak sa potom este ospravedlnovala... :lol:

- len taka mala rada sprav to cim skor cim to budes viac odkladat tym to bude len horsie ... (dostupnost suciastok, nahrada modelu inym, vsetko straca cenu, pri najhorsiom by sa to mozno niekomu dalo predat na suciastky)
Predstav si toto, znicoho nic mi prestane ist telefon ktory je v zaruke. Odnesiem ho do t-mobilu a vratia mi ho s tym ze islo o mechanicke poskodenie, a oprava je jedine vymena maticnej dosky (3000sk) ktoru si hradim. Tento telefon som neskor predal a chalan mi povedal ze chyba bola v pamatiach kt reflashoval a v ziadnom pripade neslo o mechanicke poskodenie.
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eXo »

viper1993 napísal:tak ja mam presne tuto istu ale poradit ti neviem, ja som s nou este problem nemal
skus sa s nou aj ty okupat v mori :)
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Je to jednoduche .. zajdi do servisu .. zjisti cenu za kterou by t to spravili .. pokud bude cena vyssi nez za novy model tak je to jasne.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

hej je to jasne ... potom by si mohol dat vediet ako si to nakoniec doriesil ... :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

chod ho reklamovat a pokial ti ho nevyreklamuju, tak ti mozu navrhnut opravu, ktoru si budes hradit sam - rozhodnes sa podla sumy, ktoru zapytaju
Konflikt
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Konflikt »

Ja som sa už rozhodol - dostanem na Vianoce novú :lol:
Napísať odpoveď