Listocky a dievcenske samopodcenovanie
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Dnes som tak silno dumal... ja sa tak spravam, ked ma mnou milovana osoba odmieta. Proste depka, zatvorim sa do seba, ale aspon si nevravim, aky som zbytocny atd.
Prilezitost na sosnutie nebola...
Spoluziacka sa na nas otocila, jak sme sa vzajomne doberali, so slovami, sa k sebe hodime, ze sme ako Majo a Tana (zase ina dvojka z triedy, ktori su si nakloneni a aj spolu chodili, no posralo sa to a o5 sa to dava dokopy).
Nato som sa ja urazil, bo o tych dvoch viem svoje. Vazne som sa spoluziacky spytal, ze ci som ja ako trafeny a ona stetka s velkym K.
Mata to zase prekrutila, dosla mi chut sa s kymkolvek natahovat. Dnes som urazeneho hral pre zmenu ja.
Tak pome! Obujte sa do mna!
Prilezitost na sosnutie nebola...
Spoluziacka sa na nas otocila, jak sme sa vzajomne doberali, so slovami, sa k sebe hodime, ze sme ako Majo a Tana (zase ina dvojka z triedy, ktori su si nakloneni a aj spolu chodili, no posralo sa to a o5 sa to dava dokopy).
Nato som sa ja urazil, bo o tych dvoch viem svoje. Vazne som sa spoluziacky spytal, ze ci som ja ako trafeny a ona stetka s velkym K.
Mata to zase prekrutila, dosla mi chut sa s kymkolvek natahovat. Dnes som urazeneho hral pre zmenu ja.
Tak pome! Obujte sa do mna!
podla mna je tvoja blbost ze si snou pises take veci, ja by som to riesil ustne, a nepytal sa jej ci chce objat, proste by som ju chytil a spravil snou kratky proces..
ale zasa aj trocha chapem, lebo ste spoluziaci atd, ale tak niekde na chodbe alebo po skole hm?
k tomu co robi mozem len okopirovat gothara a ostatnych...podla mna by si na nu mal trocha zatlacit
k tomu co robi mozem len okopirovat gothara a ostatnych...podla mna by si na nu mal trocha zatlacit
Pritahuje ma na nej jej vysmiata tvar, hrave oci, mimika, hriva vlnitych vlasov, pekna postava, vtip, inteligencia, nepovrchnost, skromnost a nenamyslenost. Nie je to taka vytreta pipka materialisticky zalozena.
Aby som si to caro zachoval... asi pristupim k radikalnejsim rieseniam:
"Mata, pod na slovicko (prazdna chodba, miestnost, cokolvek). Podme sa seriozne pozhovarat. (Touto vetou som ju zaparkoval k stene.) Smiem Ta pobozkat?"
"Ano/mozno."
Urobim to.
"Nie."
Som v riti.
"A preco si myslis, ze ma mozes pobozkat? Na chvilu sa mi totiz zazdalo, ze to chces urobit," a vycuvam.
Aby som si to caro zachoval... asi pristupim k radikalnejsim rieseniam:
"Mata, pod na slovicko (prazdna chodba, miestnost, cokolvek). Podme sa seriozne pozhovarat. (Touto vetou som ju zaparkoval k stene.) Smiem Ta pobozkat?"
"Ano/mozno."
Urobim to.
"Nie."
Som v riti.
"A preco si myslis, ze ma mozes pobozkat? Na chvilu sa mi totiz zazdalo, ze to chces urobit," a vycuvam.
vysmiata tvár ?? hrave oči ?? vtip ??? ja som myslel že ludia čo maju dlhotrvajucu depku sa tvaria inak a nieže sršia vtipom
myslim že ti jej dosť davaš tiež.........čo sa furt staraš do jej depky ved sa jej spitaj niečo ine nie vkuse hadať sa otom či je mudra a či ma zmysel žiť atd. a dosť som si všimol že tvoje odpovede su ako zo slovnika nejakeho basnika skus byť normalnejši pohodovy chalan čo použiva slengove slova ..........a nie furt o tej jej depke ..............nejaku inu temu nahod .........
myslim že ti jej dosť davaš tiež.........čo sa furt staraš do jej depky ved sa jej spitaj niečo ine nie vkuse hadať sa otom či je mudra a či ma zmysel žiť atd. a dosť som si všimol že tvoje odpovede su ako zo slovnika nejakeho basnika skus byť normalnejši pohodovy chalan čo použiva slengove slova ..........a nie furt o tej jej depke ..............nejaku inu temu nahod .........
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Áno, navyše si svojím spôsobom vynucuje Tvoju pozornosť - naskôr s úsmevom, potom začne hrať deprimovanú/menejcennú/zbabelú/EMO a pýta si Tvoju pozornosť a vysáva z Teba energiu.Te-wei napísal:to kuratko male by potrebovalo prečistiť žaludok, aby sa uvedomila a nie ťuťuli muťuli slovička,,, To nie je podceňovanie sa, to je samoľutosť!
S trochou nadsádzky by som povedal, že do istej miery to predstiera a je zvedavá, ako budeš reagovať. Ale na to má asi nízky vek.
Nie!Mastros napísal:"Mata, pod na slovicko (prazdna chodba, miestnost, cokolvek). Podme sa seriozne pozhovarat. (Touto vetou som ju zaparkoval k stene.) Smiem Ta pobozkat?"
Prečo?
Lebo si to nezaslúžim, pretože som p..a ...
Môžeš to skúsiť ešte odvážnejšie: Ty ju pobozkáš uprostred niečoho (najlepšie keď je veselá/sa usmeva - môžeš na to nadviazať, že takáto sa Ti páči) - nastane dosť nepredvídateľná reakcia - pohrozíš jej s jemným úškrnom, že až neprestane zo seba robiť malú, usmrkanú dievčičku, že jej naplácaš na holú - potom jej otvorene s plnou vážnosťou povieš, ako kvoli nej strácaš hlavu a ona Ti to tak rozmanite komplikuje (môžeš jej naznačiť, že svet sa netočí len okolo jej problémov; tak isto môžeš sa jej opýtať, či má Ťa aspoň trochu rada, keď ta všelijak vyvádza) - následne ju môžeš pozvať na Kofolu s okamžitou platnosťou.
Len nápad, ok?
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
bolek: ak to povie, sral ju pes
poslednych 5 ci kolko navrhov su asi najlepsie co moze doticny urobit, to listockovanie uz trva moc dlho a nikam to nevedie. ak sa t-pack boji, ze ak by s tym trhol, tak sa zas urazi, treba len pockat co bude robit dalej. ak bude ignorovat aj nadalej, nema zmysel sa o nieco pokusat. a ak ma seriozny zaujem, tak sa vrati a moze to byt jedine lepsie
poslednych 5 ci kolko navrhov su asi najlepsie co moze doticny urobit, to listockovanie uz trva moc dlho a nikam to nevedie. ak sa t-pack boji, ze ak by s tym trhol, tak sa zas urazi, treba len pockat co bude robit dalej. ak bude ignorovat aj nadalej, nema zmysel sa o nieco pokusat. a ak ma seriozny zaujem, tak sa vrati a moze to byt jedine lepsie