to video co som dal odkaz na ytube a indo o fps je pravdive. Ma tam nahodene aj video ze ako rozbaluje originalku. Kedze crack zatial nie je tak z toho vyplytva ze tn fake nie je a ze ma origos usa a ze je to na hovno zoptimalizovane. Kupovat to uz nebudem kedze na low to hrat je onicom.
a hento co je video na yt fake ani piratska kopia nie je
je dost mozne, ze mu to seka ze nahrava to ??? nwm.. ale pride mi to realne.. a nerealne aby to sekalo na tej zostave na tom rozl. a detailoch
Toy M@ch!n3 napísal:a ako dokazal spustil hru ked sa musi autorizovat na servroch R*?
A preco by to nemohol spustit ? Ved v usa to ludia uz veselo hraju. Inac na tiscali vysiel pekny clanok gta4 vs saints row2. Odporucam precitat ak sa rozhodujete.
Již před páry dny jsem se doslechl, že náročnost nejočekávanější PC hry roku 2008 - GTA IV bude velmi vysoká. Prvotní měření výkonu to potvrzuje. Podívejte se na první modelovou konfiguraci. Hra obsahuje vestavěný tester výkonu, měření je tedy jednoduché. Nastavení a konfigurace systému byly následující ...
* Microsoft® Windows Vista" Ultimate 32bit - Service Pack 1
* Video Adapter: ATI Radeon HD 4870
* Video Driver Catalyst 8.11 : 7.14.10.621
* Audio : Creative SB X-Fi
* CPU: Quad CPU Q9650 @ 3.00GHz
Nastavení:
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz), Texture Quality: High, Render Quality: Highest, View Distance: 32, Detail Distance: 70
Výsledek:
Average FPS: 44.63
Duration: 37.51 sec
CPU Usage: 49%
System memory usage: 39%
Video memory usage: 75%
bzuco47 napísal:rozbeham to na jednojadrovom procaku alebo musim mat len dvojjadrovy???
Neucili ta citat?
Minimální sestava ke spuštění hry:
* Procesor Intel Core 2 Duo 1.8GHz nebo AMD Athlon X2 64 2.4GHz
* 1.5GB operační paměti a 16GB volného místa na disku
* 256MB grafická karta nVidia 7900 a vyšší nebo 256MB karta ATI X1900 a lepší
Tak som to nainstaloval na XPcku a podla vsetkeho optimalizacia nie je ta najlepsia. Poprve, hra mi nedovoli nastavit si grafiku ako by som si predstavoval (napr. nepusti mi viac ako Medium na Textures). Podruhe framerate vonku sa pohybuje na hranici hratelnosti (30FPS), i ked si nastavim slabsiu grafiku. Som z toho sklamany, uvidim ako to pojde na Viste (viac RAM).
GothaR napísal:Neucili ta citat?
Minimální sestava ke spuštění hry:
* Procesor Intel Core 2 Duo 1.8GHz nebo AMD Athlon X2 64 2.4GHz
* 1.5GB operační paměti a 16GB volného místa na disku
* 256MB grafická karta nVidia 7900 a vyšší nebo 256MB karta ATI X1900 a lepší
si myslis ze som debil a ze som tie pozidavky nevidel lol ale ja verim svojim skusenostiam a preto sa pitam znova ci to niekto rozbehal na jednojadrovom procaku???????????????????