Toshiba vs. IBM/Lenovo vs. HP

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

Ktora znacka?

Toshiba
4
18%
IBM/Lenovo
11
50%
HP
7
32%

Celkom hlasov: 22

Blazeer
Light Expert
Light Expert

Toshiba vs. IBM/Lenovo vs. HP

Príspevok od používateľa Blazeer »

Zdravim neviem sa rozhodnut nad ktorou znackou IBM/Lenovo, HP alebo Toshiba ... dam aj nejake tri notasy ktore som tak vybrall ....cena do 30 000 bez DPH cize cca 35000 s DPH ...

1.Toshiba
http://195.80.169.118/default.asp?cls=s ... tiid=18520

2.IBM/Lenovo
http://195.80.169.118/default.asp?cls=s ... tiid=19734

3.HP
http://195.80.169.118/default.asp?cls=s ... tiid=19216

vopred dakujem za rady

//by som chcel aj vase nazory a nie len hlasovat :P dikes
rodgers
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rodgers »

ja som si zadovážil lenovo R500, a som zatial spokojný, kvalitne spracovaný, elegantný, výborný displej a u mna zavažila aj možnosť downgrade na WinXP čo som aj hned využil. A ma to uz DDR3, výkonný procesor a 128MB video pamäte mi bohato postačuje nakolko niesom neaký gambler
rackom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rackom »

nejdu mi zobrazit tie linky ale aspon sa vyjadrim ku tomu co bolo povedane predomnou. uz 1,5roka vlastnim Lenovo R60 a som s nim nadmieru spokojny. display ma dobre pozorovacie uhly - lepsie z bokov ako z hora/dola. kvalita spracovania je neporovnatelne lepsia ako s ktorymkolvek notebookom co som drzal v ruke - moj mi spadol beton z 1,5m vysky na hranu a jedine co je na nom vidiet je trosku odrety plast ale nic vazne, funguje nadalej bez chyby. otvaranie displaya nepovolilo ani trochu, este stale ked ho otvaram a nechytim spodok tak ide za displayom (fest dobre kovove klby). jedine co mi na mojom vadi je trosku slabsi procesor na dnesnu dobu (1,83ghz c2d) ale inac si nestazujem - neviem aky model mas v tom linku. vydrz baterky bola na zaciatku v pohode, teraz ked mi indikator v nastaveniach hlasi 83% kapacity tak to pri prehliadani netu (wifi) a pocuvani hudby na sluchadla potiahnem na 2h 15min co je celkom slusne no nijaky nadpriemer. hadam som pomohol :) oco ma HP book ale po 3rokoch pouzivania klb displayu nedrzi skoro vobec (uvidime co povie moj po tej dobe ale pocul som ze aj po 5rokoch na IBM notebookoch klby drzia ako nove, uvidime co je pravdy) - teda ohladom konstrukcie by som volil Lenovo
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

linky nejdu hod presne modelove oznacenie :-)
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

ber toshibu, to su asi jedny z najlepších notebookov...
rackom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rackom »

robo1152 napísal:ber toshibu, to su asi jedny z najlepších notebookov...
fakt vystizne povedane ... urcite prave toto zakladatel tejto temy potreboval vediet
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Kedze neviem co su to za modely, ale podla ceny sa da tusit ze to nebudu uplne zakladne, napriek tomu ze na ne nemas kladene vysoke naroky, idem na to vylucovacou metodou:
HP - vypadava. Zdaleka na tom kvalitativne nie je ako zvysni dvaja superi, da sa povedat ze od cias NX/NC rady si vyrazne pohorsili kvalitou spracovania (najma uvedenim rad pavilion a presario)

Toshiba - po kvalitativnej a designovej stranke velmi slusna volba, avsak v poslednom case stvaraju neskutocne nelogicke kroky. No kto to kde videl davat napriklad aj leskle klavesnice? Neviem teda tvoj model, ale u toshiby je to zameranie viac na multimedia - pouzite kvalitnejsie repro, vacsi disk, pripadne ine slusnejsie parametre, ktore mozes/nemusis vyuzit. Podla vlastnych osobnych preferencii vylucujem aj tuto moznost.

Lenovo - dielenske spracovanie excelentne, no dizajn slabsi. Avsak prave ten strohy dizajn je to, co si ziskalo nemaly zaujem. Ocelove panty, sikovne vymyslene doplnky su ucelove, rovnako ako rozlicne utility zname pre seriu ThinkPad. V tvojej cenovej relacii by som sa zameral na R400 - 14" displej, odolne prevedenie, solidna vydrz a funkcne doplnky len nahravaju portabilite, ktora je u notebookov prioritna. Toto by bola moja volba. Ovsem ak by som sa mohol riadne capnut po vacku, rozhodujem sa medzi T400 a ultramobilnym X301. .. no ale to uz je uplne ina kava.
Napísať odpoveď