problem s OS
problem s OS
Zdravim... mam taky problem ze som si hodil cez wubi ubuntu 8.04 ale potom mi zacal blbnut win (mal som cesky a to moj PC moc nemusi
neviem preco) no ale tym sa asi zmenili cesty k ubuntu alebo co... teraz ubuntu neviem odinstalovat, alebo ho aspon spojazdnit... poradite mi?
1. co mas na mysli, ze tvoj PC "nemusi" cesky windows?
2. operacny system sa neda odinstalovat
3. zmaz tu cast disku, kde si mal Ubuntu, restartuj pc - malo by ti vyhodit nejaku chybu v nahravani GRUB-u..
nabootujes instalacne cd windowsu, prepnes sa do konzoly, zadas heslo, napises fixmbr, pockas co sa stane, vyberies CD, restartnes PC a mal by ti ist normalne windows..
potom uz si len alokujes to miesto, ktore ti zostalo po zmazani particie s linuxom, popripade si ho nan mozes nanovo nainstalovat..
4. toto sa tu riesilo uz aspon 10x..
2. operacny system sa neda odinstalovat
3. zmaz tu cast disku, kde si mal Ubuntu, restartuj pc - malo by ti vyhodit nejaku chybu v nahravani GRUB-u..
nabootujes instalacne cd windowsu, prepnes sa do konzoly, zadas heslo, napises fixmbr, pockas co sa stane, vyberies CD, restartnes PC a mal by ti ist normalne windows..
potom uz si len alokujes to miesto, ktore ti zostalo po zmazani particie s linuxom, popripade si ho nan mozes nanovo nainstalovat..
4. toto sa tu riesilo uz aspon 10x..