Ako zarucene usetrit??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako zarucene usetrit??

Príspevok od používateľa djxtreme »

mate niekto navod na to ako by som co najviac usetril...moje financne zdroje idu pomaly ale isto k nule a preto sa obracam s prosbou na vas...blizia sa vianoce....mozte poradit aj nejake finty :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Prestaň jesť a piť.. :roll:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Skús si uvedomiť, na čo najviac míňaš. Potom si spíš, na čom by sa dalo ušetriť, prípadne čo vôbec nepotrebuješ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ak mas dake neresti, treba ich obmedzit - cigarety, chlast, sladskosti, automaty... inym sposobom neusetris. alebo potom najst daky kseft pomimo, daku brigadu ak to moznosti dovoluju... :?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:ak mas dake neresti, treba ich obmedzit - cigarety, chlast, sladskosti, automaty... inym sposobom neusetris. alebo potom najst daky kseft pomimo, daku brigadu ak to moznosti dovoluju... :?
no ved prave...uz som obmedzil vychadzky do baru na pivko...no a som fajciar a dost si uvedomujem kolko ma to stoji,len ked to je tazke si nedat,ale co pre peniaze neurobim...vydrzim to...co sa tyka sladkosti,to uz bude horsie,pretoze som na nich zavisly a prisun glukozy potrebujem!!!:D...skusim aspon obmedzit..no a automaty,to som nikdy nemusel...na tyzden dostavam 500Kc a 200Sk...ale platim si z toho aj cestu,ale urcite sa bude dat usetrit... :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

glukoza nie je len v sladkom :roll: to mas vsade...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ades napísal:glukoza nie je len v sladkom :roll: to mas vsade...
ale najviac jej je tam :D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

neviem co cakas od prispievatelov v tejto teme :D ale tak asi ked dostavas peniaze a chces usetrit..tak neminaj tolko.. nepoviem keby si chcel usetrit v domacnosti .. ja neviem "triky" ako vypinat cely TV lebo aj ta standby ledka zere elektrinu..alebo si zadovazit slabsi komp.. svietit len ziarivkami a podobne blbosti..ale ako usetrit na tom, ze fajcis a jes sladkosti? vo maj gad
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

to mam len ja pocit, ze djxtreme je na intraku? :)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Point napísal:neviem co cakas od prispievatelov v tejto teme :D ale tak asi ked dostavas peniaze a chces usetrit..tak neminaj tolko.. nepoviem keby si chcel usetrit v domacnosti .. ja neviem "triky" ako vypinat cely TV lebo aj ta standby ledka zere elektrinu..alebo si zadovazit slabsi komp.. svietit len ziarivkami a podobne blbosti..ale ako usetrit na tom, ze fajcis a jes sladkosti? vo maj gad
tak ja neviem ako ty,ale ja domacnost nevediem...a nedokazal by som ju viest,kedze som student...takze nemam preco setrit v domacnosti,lebo to ide z prijimov mojich rodicov...asi tak...a myslim ze kazdy normalny student moze setrit len na tom ze si nieco odriekne,lebo tie peniaze nema odkial brat...a pytal som sa na sposob...takze neviem co na tom nechapes...
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako zarucene usetrit??

Príspevok od používateľa eXo »

djxtreme napísal:mate niekto navod na to ako by som co najviac usetril...moje financne zdroje idu pomaly ale isto k nule a preto sa obracam s prosbou na vas...blizia sa vianoce....mozte poradit aj nejake finty :D
co nedojes predaj :twisted:
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako zarucene usetrit??

Kibo napísal:to mam len ja pocit, ze djextreme je na intraku? :)
100 bodov...jj som a navyse v CR :P...dobry postreh bracho

//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2008, 15:07 )
eXo napísal:co nedojes predaj :twisted:
fakt "vyborny" a "inteligentny" napad.....
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ehm, no na tých cigaretách by sa asi dalo dosť ušetriť, ale na jedle určite neušetríš...Skôr by som Ti odporúčal fakt úplne obmedziť vychádzky na pivko :? Príp. ak chceš viac peňazí, tak by si si mal nájsť nejakú brigádu, to by si určite ani nikde nemusel šetriť :)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Pilifo napísal:Ehm, no na tých cigaretách by sa asi dalo dosť ušetriť, ale na jedle určite neušetríš...Skôr by som Ti odporúčal fakt úplne obmedziť vychádzky na pivko :? Príp. ak chceš viac peňazí, tak by si si mal nájsť nejakú brigádu, to by si určite ani nikde nemusel šetriť :)
no momentalne to asi mozne nebude,zacinaju mi zapocty a skuskove...jedine az po skuskovom...teda vo februari :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Na jedle môžeš ušetriť čo sa týka akcií a všelijakých výhodných nákupoch a keď nebudeš kupovať blbosti. Jedlo robí dosť veľkú položku a často nakúpime blbosti, bez ktorých by sme prežili. :D Takže do obchodu len s nákupným zoznamom.
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

nepijes nefetujes nefajcis.... tak 100 korun by ti malo vydrzat tak 2 roky :smt069
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

skús sledovať akcie v supermarketoch a hypermarketoch. Vždy si kúp to, čo majú v akcii alebo to čo veľa nestojí. Ja napríklad denne dostávam 30 sk na desiatu. Na týždeň je to 150 sk. Miniem každý deň 20 sk. Kúpim si cestou do školy 4 rožky a 20 dkg dietného salámu. Vodu si nekupujem, máme ju v škole zadarmo.
Navyše dostávam na začiatku týždňa 300 sk na cestovné. Každý deň chodím autom do školy, denne prejdem 50 km, čo po prepočítaní na koruny je asi 97 sk. Vozím spolužiakov, ktorí mi to skoro všetko zaplatia, takže mi takých 200 sk zostane.

Tebe odporúčam PRESTAŤ FAJČIŤ! :smt097

alebo
:smt025
:aasmile13:
8)
- zalep si hubu
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jj,musim povedat ze to fajcenie ide dost do penazi...budem sa vsemozne snazit :roll: ...aj ked sem-tam jednu :D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

sam si mi teraz napisal, ze jediny sposob ako student moze usetrit peniaze je nieco si odrieknut.. TO JE SPOSOB AKO USETRIT.. aky iny sposob chces? tomu som nepochopil :) preto uz radsej do tejto temy prispievat nebudem :) vela zdaru so setrenim :)
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

alebo s tými cigárami... kupuj si tabak a šulaj :) vyjde ZNACNE lacnejsie.. tiez som tento sposob vyuzival a fungoval.. :) teraz som uz ale prestal s nikotinom nadobro.. radsej
Napísať odpoveď