si precitaj co si napisal na moj topic to tym chcel basnik povedatgwixt napísal:a? co tym chcel basnik povedat?
Heroes
nieco ti uniklo? http://www.hojko.com/post1031778.html#1031778
No lebo ako tu kolegovia hore pisu, 3. seria ma dve kapitoly a ta prva ma 13 casti, ta druha zrejme 12 ked ma mat 3.seria dokopy 25 casti
A k casti nic moc nuda...Mame spat Sylara, nie je hlupy a uvedomil si ze je zbran ci uz u otca alebo u matky a ze cely jeho zivot je len jedno velke vyuzitie...Nesmierne sa mi pacil Hiro, ten to roztocil, tak si ho predstavujem
(myslim tu scenu co teleportoval kazdeho tam kde patri) Nathanovi ebe a Peter dufam ze ziska schopnosti s5
A k casti nic moc nuda...Mame spat Sylara, nie je hlupy a uvedomil si ze je zbran ci uz u otca alebo u matky a ze cely jeho zivot je len jedno velke vyuzitie...Nesmierne sa mi pacil Hiro, ten to roztocil, tak si ho predstavujem
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ah jo....
Peter stale nula.. ja som cakal, ked strielal z kalacha na nich a potom sa vzdal, ze ho odstrelia a on sa postavi a zisti ze WAU... I am back a vsetkym nakope rite..
zial nie... mno kazdopadne.. to zatmenie malo aky vyznam ? je mozne ze pribudnu novy heroesovia ? kazdopadne som rad, ze Sylar je spät.. Hiro by uz mohol vyrast
Peter stale nula.. ja som cakal, ked strielal z kalacha na nich a potom sa vzdal, ze ho odstrelia a on sa postavi a zisti ze WAU... I am back a vsetkym nakope rite..
zial nie... mno kazdopadne.. to zatmenie malo aky vyznam ? je mozne ze pribudnu novy heroesovia ? kazdopadne som rad, ze Sylar je spät.. Hiro by uz mohol vyrast
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Súhlasim s kolegom, jedna z nejlepších častí 3. série.. Som zvedavý či Arthur zomrie iba takto "jednoducho", lebo akosi sa mi to nezdá.
Ďalšia časť až o týždeň
Can't wait !!
taký postreh: v hrdinoch mi zatiaľ hrozne chýbal neaký epický fight Peter vs. Siler ( so všetkými schopnosťami sa pustia do seba : ) ), dúfam že sa na konci tejto série dočkáme : )
taký postreh: v hrdinoch mi zatiaľ hrozne chýbal neaký epický fight Peter vs. Siler ( so všetkými schopnosťami sa pustia do seba : ) ), dúfam že sa na konci tejto série dočkáme : )
-
Bastian0389
Amateur
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
No, to áno. To je chyba skoro všetkých filmov a seriálov v ktorých je cestovanie v čase...Bastian0389 napísal:Dobra cast ale tvorcovia sa uz moc zamotali do casovych paradoxov.
A Haiťan vie naraz brať schopnosti iba jednému človeku? Doteraz som si myslel, že všetkým okolo neho.
A prečo starý Petrelli neišiel do minulosti skôr?
otazka je ci Claire ten katalyzator vobec niekedy mala ...Bastian0389 napísal:Dobra cast ale tvorcovia sa uz moc zamotali do casovych paradoxov.
Ved tym ze katalyzator dala matka Hirovi namiesto Claire a potom si ho zobral Arthur by sa prakticky zmenila cela buducnost - butterfly effect.
no ale je pravda ze hranie sa s cestovanim v case je takmer vzdy na dost tenkom lade
-
Šu-Do
Redeemer
ty kks.. tak toto bol diel ako sa patri.. velmi sa mi pacilo, ked sa spoznavali ludia z minulosti a z buducnosti... proste supa... ale najväcsi gol na zaver bol Sylar, ktory pekne zestavil gulku a potom ju vrazil do hlavy Arthura.. to je styl dpc.. pride si pre to co chce a odide, pekne Peterovi povedal, ze sa nemusi bat, ze od neho nic nepotrebuje.. JAAAAJ
na hovno je, ze sa to neuveritelne zamotava... daco strasne na tomto serialy..
kazdopadne, toto bol pre mna naj diel tejto serie