Neuveritelne video-ak to robia ??
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
áno...a kombinéza sa vyparí do vzduchu, že? Veď keď si ju vyzlečie, tak tá kombinéza by spadla na zem, ale na zemi nič nieje.The Devil napísal:Keď si všimnete na konci keď sa tá ženská pokloní, tak vidno, že to čo má na sebe niesú šaty, ale cela kombinéza. Čiže podľa mňa má na sebe asi 20 vrstiev týchto "kombinéz" a po každom zakrytí plachtou jednu zhodí.
Fraud
Poviem Vam ze Criss Angel je podvodnik, dokazy su na youtube, on proste ma vsetkych ludi zaplatenych a vsetky sceny su postrihane....V ziadnom triku nema jednu suvislu scenu . . . ..Jeho magia sa ukryva v strihacej studiovej miestnosti.
A pre tych co by chceli videa na vysvetlenie neakych trikov, kuknite , alebo chodte na a kliknite si na Der Maskierte Magien....Je tam veeela tazkych trikov s vysvetleniami 
A pre tych co by chceli videa na vysvetlenie neakych trikov, kuknite
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=ibY79O0zDnE&feature=relatedKód: Vybrať všetko
www.motricks.com-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako to robi?
vcelkueasy - v 59 sekunde si poriadne pozri spodok toho kruhoveho fialoveho zavesu, ktory je na tej holke, par snimkou dozadu vidis ako ma baba na sebe zelene saty a ked sa divas na ten spodok (na tie rozstrihane blbosti) tak v istom momente uvidis ako z tej obruce padaju fialove saty... a v inych prezliekaniach - nech zije suchy zips a obojstranne oblekyRattata napísal:Vie niekto ako sa toto robi?Aj to tam v comentoch rozoberaju no neviem.
//GothaR: temy spojene