mam to nainstalovane z originalu,hram to par minut,sekne mi to a vyhodi do windowsu,nemate niekto rovnaky problem?
OS wondows cista sp1
C2D E7200 2.53Ghz
4GB ram
nvidia radeon 260gtx+najnovsie ovladace
za tu chvilu hrania som mal 20-25 fps-strasne
Tu ide aj o to ze ja ale myslim ze aj viac ludi by si tu hru aj kupili, s tym nemam problem ale vyhodit za to cca 1400 a zistit ze mi to pojde na minimalnych? No tak to urcite nie, to si radsej stiahnem a pockam na normalny crack, ktory (zatial) este nieje!!!
zistujem, ze by som si mal defragmentovat disk, alebo aspon poodstanovat kopu veci, ak nie rovno format
v noci to celkom dost dlho loaduje mesto predomnou.. uz som mal aj nanahacku "vovzduchu" .. nestihlo nacitat chodnik a budovy.. ehh
inac multiplayer paradny
AA som nedaval, ale je rozdiel hrat to a kukat screeny
nebojte ludia.. kamaratovi na E2140 tusim.. takt je tam 1.6GHz, 3GB ram a 9600GT to ide na 1280*1024 v pohode s texturami na high zvysok medium... pohodicka..
Šu-Do napísal:nebojte ludia.. kamaratovi na E2140 tusim.. takt je tam 1.6GHz, 3GB ram a 9600GT to ide na 1280*1024 v pohode s texturami na high zvysok medium... pohodicka..
takze to by aj mne mohlo tak slapat pri 4gb ram ked budem ju mat
ako som napisal, podla toho co som videl... to bolo plne hratelne na tych detailoch s tou zostavou... je to celkom slabsia zostava ako maju chalani co to tu skusali.. ide to uplne v pohode.. velmi dobra hra to je 1400Sk aj s GTA SA
aha.. operacny system XP 32 bit SP3 doinstaloval vcera.. instalacia inak trvala asi 20-30 minut...
Šu-Do napísal:ako som napisal, podla toho co som videl... to bolo plne hratelne na tych detailoch s tou zostavou... je to celkom slabsia zostava ako maju chalani co to tu skusali.. ide to uplne v pohode.. velmi dobra hra to je 1400Sk aj s GTA SA
aha.. operacny system XP 32 bit SP3 doinstaloval vcera.. instalacia inak trvala asi 20-30 minut...
no rozmislam ci sa predsa mi len ta kupa neoplati...bud to budem tahat fest dlho alebo dam 1400 a mam GTAIV co si myslim ma len tak lahko neomrzi...no nie?
v gta aj tak nikdy neslo o grafiku tak nebudte nenazrany ze to musite mat fsetky na max detaily asi sa im nechcelo robit optimalizaciu no co uz
mne to pride az zajtra
Myslite, ze mi to pojde na notebooku s procesorom Core 2 Duo T5200 1,6Ghz, 2GB RAM, grafickou kartou GeForce Go 7400 256MB, Win XP? Aspon na najnizsich detailoch a rozliseni 1280x800 alebo nizsom?
JaJeNiektoIny napísal:Myslite, ze mi to pojde na notebooku s procesorom Core 2 Duo T5200 1,6Ghz, 2GB RAM, grafickou kartou GeForce Go 7400 256MB, Win XP? Aspon na najnizsich detailoch a rozliseni 1280x800 alebo nizsom?
Minimální sestava ke spuštění hry:
* Procesor Intel Core 2 Duo 1.8GHz nebo AMD Athlon X2 64 2.4GHz
* 1.5GB operační paměti a 16GB volného místa na disku
* 256MB grafická karta nVidia 7900 a vyšší nebo 256MB karta ATI X1900 a lepší
Uz ma prestava bavit to vzdy kopirovat...
* Procesor Intel Core 2 Duo 1.8GHz nebo AMD Athlon X2 64 2.4GHz
* 1.5GB operační paměti a 16GB volného místa na disku
* 256MB grafická karta nVidia 7900 a vyšší nebo 256MB karta ATI X1900 a lepší
Uz ma prestava bavit to vzdy kopirovat...
Ano, cital som aka je minimalna zostava, ale to nemusi znamenat, ze mi to vobec nepojde ked som "tesne" pod nou. Pytal som sa iba na vas nazor, ci mi to pojde na tej zostave. Ci nahodou nemate niekto nieco podobne a mate uz GTA nainstalovane.
podarilo sa niekomu z vas prihlasit do toho social clubu?zadal som svoj email aj spravne heslo a furt mi vypisuje ze je nespravne.moze to byt aj vytazenim serveru,alebo co s tym je?