Turbo3 od t-comu
Turbo3 od t-comu
Cawte mam novy net od t-comu 4g turbo3. Stale mi pada net priblizne kazdych 10minut niekedy sa udrzi dlhsie... mam ethernet modem webr@cer 821 ale aj ked som mal akysi cez ubb tak to tiez robil... mam win vista ale skusal som uz aj win xp sp 3 myslim ze to moze byt aj novym kompom... ked som ho kupil mal som stale takyto problem s netom... mam indel dualcore a dosku od msi neviem presnejsi typ ak treba potriem sa na to...

ok... nahlasim... byvam sice v rodinnom dome ale co uz... moze to byt aj poskodenym kablom??? neviem ci je poskodeny ale myslim ze aj to by mohlo byt mozne...
//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2008, 19:40 )
ozaj este jedna vec... objednal som si wifi router... myslis ze ked ho zapojim mohlo by to pomoct?
//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2008, 19:40 )
ozaj este jedna vec... objednal som si wifi router... myslis ze ked ho zapojim mohlo by to pomoct?
pozri...ja mal modem....zacalo to robit...dal osm ho reklamovat....tam zistili ze modem je ok....a medzitym som si vzal wifi router....a tiez to robilo...tak som im furt volal ze to nejde...az mi poslali technika z nasho okresu...ten preveril linku...ako v byte...zistil ze je v poriadku...a tak poslal este technika ku hl. vedeniu..a tam bola chyba...len do nich furt huc ze ti to nejde....naseres ich tym a ti poslu opravara 
no poho uz ide bez vypadkov...a ani technika neposlaly iba som zavolal
ale mam problem s wifi.... (http://www.hojko.com/wifi-prijmac-ako-n ... 07663.html)