Retne napísal:Ja som dal 23 a ide to v pohode, vsetko origalne zbrane atd...
Dik, aspon modely uz mam normalne Ale sekanie stale pretrvava, no mozno je to iba kvoli serveru, alebo sieti, no uz si zvykam. Aj tak som bol na hojko serveri prvy ako nic
//Problem vyrieseny - nahodil som patch v26 a je to ok
chcel by som poradit s CS ked nainstalujem CS-sko tak prve spustenie v pohode bezi dam IP serveru skratkta vsetko fakci ako ma ( hram NS ) ale po druhom spusteni mi to ani nespusti ked zapnem CS tak ma da do menu ale je to bez zvuku a a ked sa chcem pripojit na server tak mi restartuje pocitac skusal som to opakovat viac krat stale mi to restartovalo ale iba ked nainstalujem NS ked nainstalujem CS bez NS tak ide v pohode ale po instalacii NS mi to blbne skusal som nainstalovat aj ine napr. V23b , V26b ale vkuse to robilo
Ja by som sa chcel spytat ci Protocol 49 urobi spat tak, ze cez jeden CS launcher mozte hrat aj S aj NS. Ze to spustim cez Steam>Moje hry>Counter Strike 1.6 a normalne si tam dam Hojko server a pod., budem moct cez shift-tab zapnut priatelov a chat a vymazat CSNS ikonku z RocketDocku.
Ahojte,mam taky problem ze ked spustim CS 1.6 tak ma hodi do menu ale proste nevydim ikonky a ani kurzok od mysi takze nemozem na nic kliknut.Nevedeli by ste mi nejako poradit? mam Vistu Home Premium 32bit.
Mne sa toto stalo ked som Nonsteam spustil v okne, neukazovalo mi menu ani kurzor, vyriesil som to tak ze som dal pravym na ikonu od cska a stlacil "vlastnosti", tam som si vybral zalozku "kompatibilita" a zaskrtol "zakazat skladanie pracovnej plochy" ked to nepomoze tak si este nastav ze "Tento program spustit v rezime kompatibilnom so systemom Windows XP SP2" ... gL
moosha napísal:Ja by som sa chcel spytat ci Protocol 49 urobi spat tak, ze cez jeden CS launcher mozte hrat aj S aj NS. Ze to spustim cez Steam>Moje hry>Counter Strike 1.6 a normalne si tam dam Hojko server a pod., budem moct cez shift-tab zapnut priatelov a chat a vymazat CSNS ikonku z RocketDocku.
To ti nikto nepovie, protocol 48 prisiel po 4 rokoch po 47cke takze mozno za 4 roky to zase spravia, nikto nevie ale pochybujem. Ale uz je patch, ktory ked sa da na NS server tak pojde aj 48 aj 47 na neho. Uz som informoval Hojka, mozno to v buducnosti skusi nahodit
GothaR napísal:Mne to robilo, ked som mal zly patch. Skus nahodit v26 a malo by to ist.
Mam patch v33 a ide stvrt roka úplne v pohode dneska som skúšal na 5 min mi islo hrat po nete ale zhorsila sa mi grafika a zbraň je v opačnej ruka ja som nič neprestavoval