//ok v pohode
Zahrajme sa hru: Uhadni auto!
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Škoda 1000MB, ale z tohto mi nejak neni jasne zrovna o aky typ resp. rok ide ... 64-69
// inak dovolim si malu poznamku: pravidlo s rokmi a typmi ma strasne sere, lebo niekedy sa neda jednotlive rocniky lisia iba detailami a nedocitas sa akymi
...
// Fabo si cez skodovky lepsi jak farar cez novy zakon
, tak sa velmi ospravedlnujem, ze som sa mohol mylit

// inak dovolim si malu poznamku: pravidlo s rokmi a typmi ma strasne sere, lebo niekedy sa neda jednotlive rocniky lisia iba detailami a nedocitas sa akymi
// Fabo si cez skodovky lepsi jak farar cez novy zakon
-
Fabo
Hardcore addict
nordkapp neni pravda. 1000MB mala "sipky" nie dvierka. Tie sa zaviedli na stovke v modelovom rocniku 72, ale boli polozene nizsie. Kedze vsak bo roblem s odtekanim paliva v lavotocivych zakrutach, pre modelovy rok 73 sa presunuli vyssie (na obr.). Teda ide o Skodu rady 100 (modely 100, 100L, 110L, 110LS, 110R) rok vyroby 8/72+ az do konca vyroby co znamena az do konca roka 80, kedze tento odtien (kanarikova zluta) sa pouzival po cely cas vyroby.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
RATZINGER666
Darca
-
Kibo
Hardcore addict
ja som chel napisat 1969 - 1973 Fiat Dino Spider, ale nemalo Dino len tak nahodou takuto hnusnu smerovku???
to co si dal ty je odtialtopredpokladam a je to upravene, co sa v pravidlach zakazalo
nie ze by mi to trhalo zily, ale davajte si na to bacha 
a navyse ta ratziho odpoved
a navyse ta ratziho odpoved
-
cokill
Light Star
Ked mam pravdu povedat tak to auto som len nahodou vygooglil a hodil sem.. taze som ho prvi krat vydel a fakt som nemal skade vediet ze je nejak upravovany... a mne ratziova odpoved stacila.. neviem ale ako roky pri vascine aut je blbost.. skade si mam vycucat presny rok.. ako beriem generaciu atua.. to je presne urcenie a popripade rok ak bolo to v podstate to iste auto len od taho roku bolo nejak modifikovane ale inak... alebo s tym presnym oznacenim.. ako ja mam vediet ked to auto vyzera zovnako len je nejak motorovo upravene ze je to to abo to.. nechces este ja cislo karoserie nahodou??
-
RATZINGER666
Darca
noo kibovi sa ospravedlnujem ale presne tak ako jeho aj mna zmiatla ta smerovka preto som nechcel pisat ani jednu verziu (spider/coupe/...) tak som nechal radsej volny priestor keby niekto vedel co je to presne za verziu... tak sorry noo
dajte mi minutku na rozmyslenie cosi tu upnem
// nech sa paci pani mozeme pokracovat
// inak chalani jako nic proti ale neviem aky ma zmysel davat auta ktore ste este nikdy nevideli ako tuto kolega nadomnou
// nech sa paci pani mozeme pokracovat
// inak chalani jako nic proti ale neviem aky ma zmysel davat auta ktore ste este nikdy nevideli ako tuto kolega nadomnou
-
nordkapp_pb
Hardcore addict