Mam takyto problem: Kupil som si sluchadlá s mikrofonom na volanie cez skype, lenze ja nemam kde ich zapojit lebo vpredu na skriny pc nemam výstup na reproduktor ani mikrofon. A dozadu to nemam kde uz zapojit lebo to tam preplnene. A vo vnutri skriny som pozerar ci by sa nedalo nejak napojit ale nieje tam kde vobec. Takze vás žiadam o pomoc - o radu čo mám robit
predpokladam, ze to ma vystupy dva, ruzovy a zeleny, oba musis napojit, musis mat take vstupy na pocitaci, vo vnutry bedne to urcite nehladaj, tam to nenajdes.. bude to na zadnej strane kde ma napojeny monitor mysku klavesnicu...
Ja viem aj to sa da ale je to dost blbe stale vytahovat a potom pripojit vsetko. Ja len ze či sa to neda nejak inak vyriešit. Je to dost otravne to furt zadu vytahovat a potom zapajat.
da sa kupit taky rozbocovac pichnes ho do zvukovky a ten rozbocovac ma potom dva vyvody pre jacka na repraky alebo sluchadla bezneho typu, inak sa to u teba lepsie riesit neda
to je také zložižé?.. na reprákoch máš ísto výstup na slúchatká.. takžé jeden konektor (zelený) do reprákov a druhý (ružový) do zadu skrine a máš to ni?
vsak chalan tam uz ma vraj dva 3.5mm jack rozbocovace... len by ma zaujimalo, co ma do toho napichane. Nech ratam tak ratam, tak mi vychadza len tolko, ze tam tych repro ma zapojenych viacej.
Díky za odpovede ale ja mam repráky 5.1 a na nich nemam vystupy a vzadu to vyzera takto že: 3 výstupy z bedne, do 1 mam zapojenu tv kartu-kablik z tv karty do mikrofonu, do 2. mam dva rozbocovace pre 3 kabliky od reprakov, 3. nemam nič zapojene lebo ked tam zapojim jeden kablik z reprakov tak mi slabo hraju 2alebo1 (podla toho aky kablik) repraky. A toto je moja situacia. No mohol by som vytiahnut ich a zapojit sluchadla lebo bednu mam na stole ale je to dost otravne-blbe prepajat.
no ide oto ze ked tam mas rozbocovac a mas tam zapojene vela veci mozes si kludne odpalkovat vystup taze radsej neriskuj a prepajaj mechanicky ked to inak nevyriesis teda dalo by sa to spravit tak ze kupis predlzovaci jack kabel a das to vystupu pricom konec kablu prilepis dade na stol a tam zapojis repraky no a to uz budes mat po ruke tak prepojis to lahko