rozísť sa, alebo skúsiť znova

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

rozísť sa, alebo skúsiť znova

Príspevok od používateľa Bushido »

pred nedávnom som sa pochytil s frajerkov po com nasledoval rozchod... Rozišli sme sa kvôli tomu že so mnou nechce rozprávať o jednej veci, pretože bola toho názoru, že by som o tom mal vedieť, ale ja do teraz netuším o čo ide. Tak sme sa chytili a ja som jej povedal že koniec a ona že dobre. Potom mi začala písať hlúposti ako že nemala krami resp či sa neposkodil kondom, čo som vedel že nie a tak som jej ani neodpisoval, bo mi to prišlo detinské ma 23. Potom mi písala že to myslí vazne, volala mi, ale všetko som ignoroval. No posledne mi napísala že ju to mrzí a že jej chybam. Ako by ste reagovali alebo čo by ste mi poradili aby som spravil ? Ja sám už som si ňou vôbec nie som istý.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ak si nie si isty tym, my mame byt? Rozhodni sa.
Inak pripada mi, ze ste sa rozisli kvoli sprostosti. Ja sa hadam kazdu chvilu s priatelkou, o blbostiach ci polovaznych veciach, no nerozisli sme sa. Podla mna je bezne ze sa obcas ludia pohadaju, nemozete byt 100% compatibile.. to je len vo filmoch.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mi chau a nemá byt láska o tom že budem chcieť byt s tou osobou stale?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nema... o tom ma byt zalubenost.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Amen.
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

Fabo napísal:Nema... o tom ma byt zalubenost.
He? No to je dost zvlastne redukovat to len na zalubenost..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

dobrý si kámo.. tebe kočka povie že nedostala krámy a ty sa jej ani len neozveš a ignoruješ ju? a to som si myslel že som bol sviňa keď som raz pretiahol ženskú, ktorá mi pak vypisovala a vyvolávala ,že nedostala krámy (pri tom som si bol viac než na 100% istý že všetko je ok).. a pak ked ich dostala som sa jej už nikdy neozval ..

sa s ňou rovno rozíd a kašli na ňu.. a hľadaj si nejaké nány, ktoré budú na tvojej mentálnej úrovni
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

spanikarila, nepoznam babu, ktora by to len tak hodila za hlavu. podla mna si ju mal vyviest z omylu a nie ignorovat ako zbabelec... budem prekvapeny ak k tebe najde cestu ak nie je v tom, v opacnom pripade GL.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

podla mna si debil ty a nie ona
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

vy to vidíte trochu inak, ja mám s toho taký pocit že ona sa ukázala v pravom svetle až ked prišlo do tuhého. Este som nespomenul jednu vec. Ako sme sa rozišli napojil som sa na jej nick vymazal sa z jej priateľov taktiež som vymazal album s mojimi fotkami (čo bolo možno odomna detinské) ju to nahnevalo a keďže som ju ignoroval, snažila sa mi natlačiť omáčky o tom ako bude teraz možno tehotná, čo ako som spomenul nemohlo byt možné. Proste mne to prišlo tak že ma chcela nastrašiť. Všimla si že to na mňa nefunguje tak zmenila taktiku. A už tu bol taký podtext že pretianut holku, tak aby som vyviedol z omylu, mne o to nikdy nešlo, nepotrebujem to nevyhnutne k životu ako niektorý...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

triple napísal:dobrý si kámo.. tebe kočka povie že nedostala krámy a ty sa jej ani len neozveš a ignoruješ ju? a to som si myslel že som bol sviňa keď som raz pretiahol ženskú, ktorá mi pak vypisovala a vyvolávala ,že nedostala krámy (pri tom som si bol viac než na 100% istý že všetko je ok).. a pak ked ich dostala som sa jej už nikdy neozval ..

sa s ňou rovno rozíd a kašli na ňu.. a hľadaj si nejaké nány, ktoré budú na tvojej mentálnej úrovni
Suhlas,,, najdi si nejaku 16stku
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jasné že to vidíme inak.. vidíme to čo si napísal
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Bushido napísal:vy to vidíte trochu inak, ja mám s toho taký pocit že ona sa ukázala v pravom svetle až ked prišlo do tuhého. Este som nespomenul jednu vec. Ako sme sa rozišli napojil som sa na jej nick vymazal sa z jej priateľov taktiež som vymazal album s mojimi fotkami (čo bolo možno odomna detinské) ju to nahnevalo a keďže som ju ignoroval, snažila sa mi natlačiť omáčky o tom ako bude teraz možno tehotná, čo ako som spomenul nemohlo byt možné. Proste mne to prišlo tak že ma chcela nastrašiť. Všimla si že to na mňa nefunguje tak zmenila taktiku. A už tu bol taký podtext že pretianut holku, tak aby som vyviedol z omylu, mne o to nikdy nešlo, nepotrebujem to nevyhnutne k životu ako niektorý...
Sorry chlape ale podla toho čo čítam, by si sa mal uvedomiť. Podla mňa ty si ten čo sa teraz ukázal v pravom svetle, nie ona,,,

//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2008, 12:37 )
Ak by tento topic napísala ona, že ste sa pohadali rozišli, že sa jej neozývaš a to ani vtedy keď nedostala kramy a bojí sa že otehotnie, že sa jej hrabeš v nicku a mažeš jej albumy a neviem čo všetko z teba ešte vyliezlo, tak by som jej doporučíl sa na teba vykašlať,,, že si primitiv, sorry
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

čakal som skôr pomoc a pochopenie ako toto, ale to je jedno... Nepíšem sem veci ako "ignorovala ma celý tyzden ked som s ňou chcel hovoriť o problémoch" lebo ja sa nepotrebujem ukazovať ako niekto komu ublížili. Z jej strany to bol len obranný efekt na to že som ju nechal lebo sa s ňou nedalo normálne komunikovať. Nebola to žiadna obava z otehotnenia ani nič podobne, tak netrepte niektorý. A ked videla že som jej na to neskočil tak sa chce opäť vrátiť. Je mi jasné že sa prikláňaťe na stranu niekoho komu bolo "ublížené" , ale nemôžem popisovať každý detail, aby tomu pochopili aj nasťročný, jednak sa mi nechce a jednak to robím z mobilu.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nedalo normalne komunikovať menšia kriza v ztahu sa tomu nadava nie rozchod ale nazov teeemy si vystihol akurat že tu otazku by si mala klasť ona a nie ty................
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kolky sú za to aby som sa s ňou rozišiel?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ja som zato aby sa ona rozišla snim :D
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

suhlasim so zaxmanom
DMC
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DMC »

Hlavne ju neignoruj ked sa k tebe ozyva :? , to mi pripada dost ... (radsej nepisem to co ma napadlo)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

zavolal som jej a pôjdem sa s ňou porozprávať uvidíme čo bude ďalej...
Napísať odpoveď