trackmania single v1.0
-
iwo1222
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
trackmania single v1.0
ciao..
mam mali problem, stiahol som si dake nove trate do tejto hry, a ked ich chcem spustit vyhodi mi to hlasku (vid priloha)
neviete co s tim ?
mam mali problem, stiahol som si dake nove trate do tejto hry, a ked ich chcem spustit vyhodi mi to hlasku (vid priloha)
neviete co s tim ?
TrackMania 0.0.1.0 není to samé jako 0.0.1.1 ...
Pokud píšeš, že máš stejnou verzi jako kamarád, tak by ti tratě měly jít otevřít, ale takhle to vypadá, že máš verzi 0.0.1.0 a kamarád 0.0.1.1
s pozdravem Kuby (TrackMania.cz)
s pozdravem Kuby (TrackMania.cz)
-
iwo1222
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no neviem co s tim je, radsej tie trate pridavam do prilohy,
ak by mal dakto cas skuste to prosim mrknut
dakujem
ak by mal dakto cas skuste to prosim mrknut
dakujem
- Prílohy
-
- My Challenges.rar
- (13.78 KiB) 20 stiahnutí
schválně jsem provedl test tratí ve verzích 0.0.1.0, 0.0.1.1 (mírně upravená, aby nepotřebovala CD), dokonce i TrackMania 0.0.1.0 příloha Score a samozřejmě TrackMania United Forever
využil jsem verze, které mám v PC. Podle toho co vím, tak na verze PowerUP! a novější mi chybí v souboru s tratí hlavička
. Demo verze 1.0 neumožňovala tratě ukládat, multiplayer demo 1.2.5 jsem hrál kdysi dávno, tak nevím, ale ty tratě jsou buď upravené nebo stavěné/přeuložené v novější verzi a chybí hlavička souboru.
využil jsem verze, které mám v PC. Podle toho co vím, tak na verze PowerUP! a novější mi chybí v souboru s tratí hlavička