Nokia N95(+8GB) vs. Samsung F480 TOUCHWIZ

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
mihaloo_ma
Amateur
Amateur

Nokia N95(+8GB) vs. Samsung F480 TOUCHWIZ

Príspevok od používateľa mihaloo_ma »

Potrebujem poradiť ktorý telefón by ste si vybrali, sa neviem rozhodnúť. momentálne mám 6120c a chel by som využiť orange akciu-výmenu fónu.

Kód: Vybrať všetko

http://www.fony.sk/index.php?cislo_prveho_modelu=273&cislo_druheho_modelu=164&cislo_tretieho_modelu=&podstranka=katalog&akcia=porovnat_tri_modely&potvrd=Porovnaj+3+modely
Edit://
Hovory,sms,foto,surf.,java

Rozmýšlam, že sa vykašlem na tenky imidžový telefón f480 a zoberem hebedo nabitý funkciami n95:)

Len chcem vaše názory vedieť..
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

tu teraz ide o to, na co mobil potrebujes : P
takze, naco?:D
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

ja by som bral nokiu lepsia znacka lepsie funkcie
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

ked n95 tak radšej 8gb verziu, tá stará je konštrukčne aj materialovo hrozne spracovaná, vrzganie bude prítomne po krátke dobe užívania, zato f480-ka je z kovou...ale zato a vybava hraju pre n95-ku... :?
marsman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marsman »

mam doma obe a mozem povedat ze zalezi na individualite pouzivatela

a to preto lebo

nokia - standard kvality s dobrymi funkacia

samsung ak mas rad dotykove a postacuje ti celkom pekny telefon s dobrymi ale nie vynimocnymi vlastnostami tak pohodka

napr.

kamarat mal N95 a kupil si prave samsunga ale ma 28 rokov a prenho dotykovy nieje dobry

tak sa vratil ku N95
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

uz aj ja som majitel klasickej n95,na 8gb neboli peniaze :) , ale ze by som postrehol nejake vrzganie nemozem povedat ,je tam maximalne malicka vola pri otvorenom aj zavreto m stave a to len v smere otvarania cize ako an vacsine slajderov ,no ziadny komponent mi na nej nevrzga :shock: , horsie je na tom baterka :D ak rano o 6 zoberiem telefon z nabky a pouzivam ho dost aktivne ako 5 sms ,5 minut hovoru , jas menim podla dna obcas max obcas min , obcas pofotim volaco ,natocim volaco, zahram nieco ,drbkam sa s aplikaciami na nom, vkuse sa v nom sturam sak je to pre mna nove :D tak vecer o cca 8mej je baterka da sa povedat kaput, mne osobne to nejako ale nevadi ,ratal som s tym a to som aj dostal ,za tie funkcie mi to stoji a pritom kazdy moj telefon som vzdy nabijal kazdu noc ,neviem mozno zlozvyk ale tak treba s tym ratat :) inak telefon je to delovica
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

a tie bočné kryty? ako je vstup pre kartu? lebo na kamaratovom ked chcem niečo sfotiť tak nenormalne to vrzgne pri stlačení, a to ked si hociakú profi recenziu prečitaš, tak sa sťažujú na použité material...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

robo1152 napísal:a tie bočné kryty? ako je vstup pre kartu? lebo na kamaratovom ked chcem niečo sfotiť tak nenormalne to vrzgne pri stlačení, a to ked si hociakú profi recenziu prečitaš, tak sa sťažujú na použité material...
lenze pozor nokia n95 sa vyraba nejaky ten piatok a vsetky recenzie su z casov ked bola v predaji prva seria ,mne tam naozaj absolutne nic nevrzga ,myslim ze moja je verzia 3 ci ako sa to oznacuje mala by mat aj pouzite ine komponenty na plosnom spoji,prve udajne dost zamrzali a prehrieval sa im cpu ,no ja mne nemzrzne skoro vobec ,skoro vobec pisem preto lebo kazdy kto ma symbian vie ze obcasne restarty obcas su nevyhnutne
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

o tom som ešte nikde nepočul že by boli nejake ine verzie n95, iba ak 8gb verzia, a ty si aj prvý ktorý vraví že nevrzga, lebo každeho skoro čo sa spytaš tak vraví že vrzga, a symbian všeobecne často zamrza a tak..xD
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

robo1152 napísal:o tom som ešte nikde nepočul že by boli nejake ine verzie n95, iba ak 8gb verzia, a ty si aj prvý ktorý vraví že nevrzga, lebo každeho skoro čo sa spytaš tak vraví že vrzga, a symbian všeobecne často zamrza a tak..xD
reci reci reci, nevrzga a hej su viacere verzie ,to ze si to nepocul ja nemozem staci ist na ktorekolvek symbianforum aleo stranky zaoberajuce sa cisto len telefonmy a najdes to tam urcite
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

"reči, reči, reči" na každom tom tvojom fore si najdeš aj to že vrzga, a mal som už n 95 v ruke tak viem aj z vlastnej skúsenosti, je možne že prave tvoja nevrzga ale to možno 5 kusov zo 100, lebo ked si pozreš na fony.sk, mobilmania.sk/cz, mobil.sk, všade sa dočítaš že vrzgá, a nie len v recenziách ale aj v komentároch...toto mi pripadá tak že ty máš svoj mobil a tak si ho brániš... 8)
Napísať odpoveď