pls nevie mi dakto poradit ako sa v GTA IV PC otvara zadny kufor auta ak sa da a ako sa v mobile zadavaju pismena ? skusal som aj dlhsie podrzat no neslo a ani normal sa neda pls poradte ked tak mam originalku
nosooo napísal:podarilo sa uz niekomu z vas prihlasit sa na ten social club?mne to furt vyhadzuje ze nemam spravne mail,alebo heslo.neviete co je s tym?
Som velmi sklamany. Ale uz som sa na svoje sklamanie pripravoval pol roka. Proste som neveril ze Rockstar dokaze raz dodrzat slovo. Zatial si nepamatam, ze by sa im to niekedy podarilo. HW naroky GTA IV su trapne. Potom sa divia, ze PC verzie hier im nerobia zisky, ked na najlepsich high-end strojoch hra sotva ide.
nainstalovalo vam ten sp3 normalne? mne sa to neda nainstalovat,vzdy pocas instalacie vyhodi BSOD (blue screen of death) a restartuje sa,ani nemam cas precitat chybovu hlasku v tom BSOD, hned sa restartne,skusal som to uz dva krat a vzdy to iste,pri "running processes after install"
EDIT// alebo takto sa spytam,ide to niekomu z vas na sp2?
no toto fakt nakakalo aj mna!!! ja ze si to zahram ako tak aspon na low-mid detailoch pri nativnom rozliseni 19"lcd. Ale ako vidim tak s mojou 1950pro na to mozem hned zabudnut
c.a.r.n.e. napísal:no toto fakt nakakalo aj mna!!! ja ze si to zahram ako tak aspon na low-mid detailoch pri nativnom rozliseni 19"lcd. Ale ako vidim tak s mojou 1950pro na to mozem hned zabudnut
ja to hram na x1600 256MB DDR3 a ide tak ze mierne trocha posekava nic menej menim grafiku teda uz ocakavam novu zajtra
Co som ja cital na nete ... tak kazda cracknuta hra seka aj na HIGH-END PC ...
neviem co je na tom pravdy tak alebo zeby to bolo tou ochranou ktora uz bola spominana ze hra bude chyby vyhadzovat a padat a nebude mozne ju dohrat?
osobne to nemam na PC vyskusane kedze to drtim na PS3