Error WOQV.exe
Error WOQV.exe
Neviete niekto prosím čo to je? Ešte som sa s takým názvom aplikácie nestretol vyhodí mi to hneď jak sa prihlásim na užívateľa alebo niekedy to trvá aj dve minúty (aspoň sa mi zdá že to vyhadzuje nepravidelne ale do 2min od prihlásenia určite)
Všetko je na screene.
Všetko je na screene.
To Hijackthis je anti spyware? Asi to nieje freeware že,nevadí . No ja mám Ad Aware ten nieje dobrý ? Radšej kuknem PC NODom zajtra v núdzovom režime, dneska už nestíham .pato83 napísal:Skusal si v safe mode spustit antivirus? Ci nahodou nic nenajde, lebo mal by. Skus a potom daj vediet a mozes spravit aj scan v Hijackthis a dat to sem, ale to rob v normalnom mode, nie v safe mode.
Spravil som log v hijackthis a vyhľadal som v ňom WOQV , bolo to tam , kuknem si umiestnenie a je to vo wine v systeme32 v nejakej zložke pomenovanej piatimi číslicami, idem normálne do system32 že to tam nájdem ale nič tam nieje tak som umiestnenie skopíroval s hijackthis a hodil to do adresy a hneď našlo (je to nejaký divný spôsob skrývania keď ho ani win hladanie nenašlo ) a čo tam nevidím - screeny (môjho pc) a súbory s mne známymi formátmi OMFG je to keylogger !!! Moja otázka : Môžem ho brutálne shift+delete aj keď je to v systeme32?

Hotovo.. mam NOD32 aktualizácie každý deň a nič nenašiel ...pato83 napísal:Samozrejme, ale neviem, ci ti to pomoze. Chod do safe modu a preskenuj komp dakym antivirom, napr. mozem odporucit Avast. Je free, tak sa neboj to stiahnut.
//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2008, 12:33 )
Problém vyriešený, vyhodil som celú tu zložku aj so samotným WOQV.exe a je po problémoch , každopádne diki moc bez hijackthis by som nikdy nenašiel umiestnenie zložky