ak by niekto vedel poradit, kde najst, resp. vedel poskytnut, tak by som bol povdacny
tlacivo PN
tlacivo PN
guglim, guglim, akosi sa nedari... potreboval by som najst tlacivo PN (ciste, prip. vzorovo vyplnene)
ak by niekto vedel poradit, kde najst, resp. vedel poskytnut, tak by som bol povdacny
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja som bola PN zatiaľ len raz a prebiehalo to tak, že som išla lekárovi, ten vypísal papier, mne dal tiež nejaký do ruky a ja som to rovno poslala do práce. Ostal mi jeden papier, s ktorým som potom znovu prišla lekárovi a ten mi naň potvrdil ukončenie PN a ja som to znovu poslala zamestnávateľovi.
Sa chceš uliať z práce, že to takto zháňaš? Nie je to také jednoduché, nakoľko sa potom robia námatkové kontroly, či si naozaj doma, keď si PN. Ak nie, vyrubia ti obrovskú pokutu. Z môjho okolia poznám pár prípadov, že prišla kontrola...
Okrem toho, počas PN dostávaš len časť mzdy, prvých pár dní je to naozaj len malá časť...
Sa chceš uliať z práce, že to takto zháňaš? Nie je to také jednoduché, nakoľko sa potom robia námatkové kontroly, či si naozaj doma, keď si PN. Ak nie, vyrubia ti obrovskú pokutu. Z môjho okolia poznám pár prípadov, že prišla kontrola...
Okrem toho, počas PN dostávaš len časť mzdy, prvých pár dní je to naozaj len malá časť...