Cafte chcel by som si kupit nejaky netbook a zatial co som nasiel tak cenovo je celkom dobry ten MSI ma 2GB co sa oceni.Chybat mechanikami mi nebude.Ide hlavne o tu flexibilitu a lahkost prenasania
Jednoznacne by som bral ten Asus N10...pretoze ma plnohodnotnu graficku kratu 9300M GS, s ktorou full HD video nebude problem...A samozrejme, ma niekolkonasobne vyssiu vydrz na bateriu a aj externu dvd napalovacku.
ta N10 je sice nadupana ale naco ti je mini book s takymi parametrami to ze tam je 9300 karta je fajn ale je tam hlavne koli tomu aby plnohodnotne fungoval hdmi vystup pri jej pouzivani rapidne klesa vyrz baterie taktiez pri externej napalovacke cize tym padom sa mina jeho zameranie ta 1000h je uplne dobra aj z 1gb ramky akurat ze prevedenie touchpadu je dost zle teda nenormlane zle taktiez gombiky nad klavesnicou su po chvilke pouzivania preliacene, ako novy ti vydrzi cca 6hod ale rapidne to klesa pouzivanim a ten msi ten neviem ale ked ma 2gb ram tak zbytocne vela papa inak to ze tam je vo vetkych intel atom uz napoveda ze to nebude vykonovo ako normalna 1,6 po dalsie na taketo prispevky je tu speialna tema potrebujem poradit s kuou notebooku takze coskoro ti to tu zamknu
Edit// po precitani tvojho prispevku odporucam aj ja tu 1000h mozno by som este siahol po 901 zalezi naco to budes trebovat ale ako pises na prenasanie je ta 1000h najlepsia ma najlepsiu vyrzz na baterke ten MSi ma ledva 2hod
plnohodnotna graficka karta 9300GS? Ak sa nemylim tak 9300GS je rovnako zdielana, ako ta od intelu... Vykonnostne na tom asi bude lepsie, aj ked v porovnani s 4500MHD .. neviem no.
Ano Koci mylis sa
Je to plnohodnotna graficka karta, ktora je od GMA 950ky co je v tom MSI aj Asus EEE 1000H uplne ina liga...a nema ziadnu zdielanu pamat...