vista a usb mass storage

Informácie o software, ankety...
the.turion
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

vista a usb mass storage

Príspevok od používateľa the.turion »

dokaze mi niekto vysvetlit preco Windows Vista Home Premium s najnovsimi zaplatami furt cita nieco z usb flash disku alebo usb hdd velke subory a blokuje tym bezpecne odobratie? windows defender je uplne vypnut, eset smart security ma vypnutu ochranu suborov.. podla Resource Monitor sa na usbcku rype proces System v subore \Device\HarddsikVolume22 a svchost.exe (LocalSystemNetworkRestricted) vo velkych suboroch (napr. 3GB iso image.. System cita cca 360 000 000 B/s a svchost.exe ide plnou rychlostou.. a aj ked svchost.exe s tym skonci tak System stale cita a nemozem odobrat flashku
update: no a ked to uz dobehlo a mohol som bezpecne odobrat flashku, som ju pripojil naspat a vista vyhodila ze ci ju chcem skontrolovat, ze sa pravdepodobne vyskytol problem.. kontrola prebehla ok.. a zas ju nemozem odobrat kvoli System
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

mne windows cital stale kluc, ked som na nom mal nejaku chrontu..myslim, ze som potom v linuxe z kluca pomazal nejake exe subory, ktore mi vo windowse neukazovalo a potom ked som ho pripojil, tak mi eset este nejakeho cerva vyhodil a zmazal a odvtedy to ide bez problemov :)
pokial chces odobrat kluc, tak myslim, ze by malo stacit sa odhlasit a prihlasit.. :)
the.turion
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa the.turion »

no ano ale mam tu kopu pootvaranych veci :( inak je to novy 8GB kluc, FAT32.. este skusim co to urobi s NTFS

update: cez google som narazil na jedno forum a tam pisali ze v tento pocitac dat na flashku ze vysunut (tuto to pisalo ze sa snim pracuje a ze pokracovat alebo skusit znova.. pokracovat som dal) a potom safe remove.. po opatovnom pripojeni ziadny checkdisk, otvorila sa flashka a sla v pohode safe remove :)
update2: no tak system furt nieco cita a s flashkou sa neda pracovat lebo totalcmd prestane reagovat, explorer podobne :(
update3: tak v event logu to hadze same 'The device, \Device\Harddisk2\DR23, has a bad block.' kazda cca 2 sekundy a obcas 'An error was detected on device \Device\Harddisk2\DR23 during a paging operation.'
update4: format na NTFS neuspesny (windows nemohol dokoncit formatovanie) a v logu sa objavil jeden bad block.. format na FAT32 bez problemov. nakopiroval som 3GB dat.. MD5 ok, ziadny bad block.. dalsich 3GB.. a pri ratani MD5 zacali vyskakovat bad block spravy.. flashka ide na reklamaciu
Napísať odpoveď