Hygiena na škole (WC)
-
NAPSTER
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Hygiena na škole (WC)
ahoj ľudia, neviete náhodou kde mám podať sťažnosť na hygienu v škole? myslím tým rozbité záchody kde minimálne pri vstupe chytíte žltačku...
a chcem vedieť kam mám podať sťažnosť (nemyslím tým riaditeĺa školy ale nejaký úrad) ďakujem...
a chcem vedieť kam mám podať sťažnosť (nemyslím tým riaditeĺa školy ale nejaký úrad) ďakujem...
-
Začiatok Konca
Professional
-
Runes
Addict
toto ti mozno pomoze http://www.urad.sav.sk/bozp/?link=is_bozp
konkretne
konkretne
www.uvzsr.sk → Štruktúra → Úsek štátnej správy → Sekcia hygieny životných a pracovných podmienok → Odbor ochrany zdravia pri práci → Právne predpisy v ochrane zdravia
www.uvzsr.sk → Štruktúra → Úsek štátnej správy → Sekcia hygieny životných a pracovných podmienok → Odbor ochrany zdravia pri práci → Odborné usmernenia Hlavného hygienika SR v ochrane zdravia pri práci
-
NAPSTER
Expert
ďakujem
zatiaľ ďakujem skúsim niečo poprezerať na tom webe ale keby viete niečo viac tak mi dajte info
...
to zaxman-> lenže ja som na strednej škole a šťanky nie sú na zemi, tam pre istotu nie sú ani záchody (máme 4 poschodia) to som na SOŠ ELT priemyslovka a je to tam hrozné, to nehovorím o fajčení na záchodoch ktoré vydymí celú chodbu a nikto s tým nič nerobí...a myslím že striekanie slzného plynu na WC je tiež zakázané...môžem priložiť aj fotky, zajtra vám to odfotím
to all-> môžete nejaké pridať aj vy...
to zaxman-> lenže ja som na strednej škole a šťanky nie sú na zemi, tam pre istotu nie sú ani záchody (máme 4 poschodia) to som na SOŠ ELT priemyslovka a je to tam hrozné, to nehovorím o fajčení na záchodoch ktoré vydymí celú chodbu a nikto s tým nič nerobí...a myslím že striekanie slzného plynu na WC je tiež zakázané...môžem priložiť aj fotky, zajtra vám to odfotím
to all-> môžete nejaké pridať aj vy...
-
Runes
Addict
toto asi
Odbor hygieny detí a mládeže a podpory zdravia obyvateľstva
MUDr. Jana NOVÁKOVÁ PhD.
telefón: 02/492 84 381
fax: 02/443 72 641
e-mail: [email protected]
jej napis minimalen ti povie komu to mas napisat
napis tam problem adresu skoly a najlepsie je ked to napises od dakoho kto natu skolu nechodi hehe a z dakej novej emailovej schranky
nech ta nikto nikdy nenajde
aby sa ujo riaditel nenastval potom
Odbor hygieny detí a mládeže a podpory zdravia obyvateľstva
MUDr. Jana NOVÁKOVÁ PhD.
telefón: 02/492 84 381
fax: 02/443 72 641
e-mail: [email protected]
jej napis minimalen ti povie komu to mas napisat
ja som si uz zvikol
...ved to sa ani nic normalne ani neda cakat od skolskych hajzlou ...to mas to iste ako hajzel v krcme...tam by sa dali najst aj dosial neobjavene mikroorganizmy...ale ja by som to neriesil bo som prvak na strednej a ak by ma mali ucitelia nenavidiet este 4 roky tak to by bolo veseleeeee
-
Začiatok Konca
Professional
Ja neviem, ako to chodí.. my máme u nás na gympli celkom čisté záchody... Na základnej škole, ale to si celkom dobre nepamätám, lebo som tam chodil len do štvrtého ročníka boli tiež strašné hajzle.. starší chalani sa vtedy pretakali, kto vyššie vyčúra na stenu..
na záchody sme preto chodili len cez prestávky, alebo skoro vôbec, pre neznesiteľný zápach, hnus a všade moč..
humus ...
No jo, lenze pravda je aj taka, ze kym si to dementny ziaci uvedomia, ze si stia a seru pod nohy tak to tak bude vyzerat stale....hovada sproste si to nevazia, ale keby ich raz pritlacilo, ze mu treba sprepacenim srat a musel by si sadnut na tu ostatu dosku tak vtedy by si to mozno uvedomil...a mas to vsade tak...aj u nas su pod hajzlom mlaky a podobne....upchaty hajzel toaletakom kazdy den.....a to si hovria 'stredoskolaci' 
-
makaveli
King
tak nikomu o tom nehovor, nafot to a posli staznost, s tym ze si neprajes uverejnit svoju totoznost (v zmysle § 7 152/1998 Z.z.) alebo este lepsie, posli anonymnu staznost (v zmysle § 8 152/1998 Z.z.)boborko napísal:ale ja by som to neriesil bo som prvak na strednej a ak by ma mali ucitelia nenavidiet este 4 roky tak to by bolo veseleeeee