Batman - The Dark Knight

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Y[o]G1
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Y[o]G1 »

asi som zaspal dobu, ale vôbec som nevedel, že sa nejaký nový batman natočil...
až dnes som si pozrel na Markíze BATMAN BEGINS a musím uznať, že ma to chytilo, takže si idem hneď zohnať aj B the DARK KNIGHT...
a musím uznať, že sa teším na ten film, hlavne po tom, čo som čítal vaše názory a nejaké recenzie...
a to som B. nikdy nemusel, ale tento nový BB sa mi naozaj páčil...
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

podla mna jeden z najlepsich filmov v poslednej dobe i ked az take hodnotenie ake dostal by som mu urcite nedal
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

no takze pozrel som si ten film ale prvu pol hodinu (mozno viac) to bolo fakt nudne az som zaspaval ale potom ku koncu sa to trosku rozbehlo... ja by som tomuto filmu vobec nedaval velke ohodnotenie , viac sa mi pacila predosla cast batman begins a takyto isty pocit mam aj o filme incredible hulk cely film nuda a poslednych 20 minut taka trosku akcia
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

PAuLi3 napísal:no takze pozrel som si ten film ale prvu pol hodinu (mozno viac) to bolo fakt nudne az som zaspaval ale potom ku koncu sa to trosku rozbehlo... ja by som tomuto filmu vobec nedaval velke ohodnotenie , viac sa mi pacila predosla cast batman begins a takyto isty pocit mam aj o filme incredible hulk cely film nuda a poslednych 20 minut taka trosku akcia
hmm. Zvláštne. Ja osobne som sa na Hulkovi bavil v dobrom slova zmysle celý film, ale na konci zač Amerika. Hlavne keď porazil toho zloducha na konci pri tej helikoptére a potom okolo neho celé mesto, Som čakal kedy vytiahnu vlajku :lol:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

O boze vysla dabovana verzia to sa neda pocuuuuvat :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

inak celkom dost sikovne rychlo... :) vsak ktory dabovany film sa da pocuvat ?? ale par ich je :P
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

no niektore časti ma prekvapili.... som čakal, že to bude horšie... napr. scena s narušenim oslavy bolo dobra mno :) ale ta scena s videokamerou :? a taktiež celkom nechapem česky zmysel pre humor... niekde nechaju originalny smiech a niekto smiech nadabuju, wtf?
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

česky sa malokedy da počúvať :?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ako tipek co daboval Jokera mal nesplnitenu ulohu... :?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Kukol som s dabingom a musim povedat ze nebol az tak zly.

Morgana Freemana, Michaela Caina dabovali ich klasicky dablery ktori ich uz nadabovali vo vela filmoch takze na tie hlasy som bol celkom zvyknuty a neviem si predstavit ze by ich daboval niekto iny.

Batmana bol tiez celkom prijatelne nadabovany aj ked ten jeho "surovy hlas" nebolo ono.

A Joker no ako bolo nadomnou spomenute jeho dabovanie bola nesplnitelna uloha ale typas co to nadaboval to podla mna nadoboval najlepsie ako mohol, nikoho ineho hlas si tam predstavit neviem.

PS som zvedavy na slovensky dabing (ak niekedy vyjde), uroven filmu zrejme klesne o 40%
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Urcite najlepsi Batman zo vsetkych.. Inak Batmana nemusim.. a ospevovany Begins sa mi nejako zvlast nepacil.. ale toto uz bolo o inom...
Ta herecka co hrala Rachel sa mi vobec nepacila.. Neviem ci som velmi narocny.. ale proste jej mimika a celkovo face.. neviem.. nehovorim ze tam dat nejaku barbinu, ale nejaku nenapadnu nadejnu krasku by tiez nebolo od veci...
A Heath Ledger alias JOKER... takyto herecky vykon som uz velmi, velmi dlho nevidel.. Za tu postavu by som mu dal hned oscara.. a este neviem ake dalsie ceny.. Bol proste uzasny.. Skoda, ze si uz v dalsich filmoch nezahra...
Dabovane to ani pozerat nebudem, lebo toto nedokaze nadabovat nikto a nechcem si pokazit ten zazitok...
Film - 8.9/10
JOKER - 11/10 :wink:
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

will.i.am napísal:Urcite najlepsi Batman zo vsetkych.. Inak Batmana nemusim.. a ospevovany Begins sa mi nejako zvlast nepacil.. ale toto uz bolo o inom...
Ta herecka co hrala Rachel sa mi vobec nepacila.. Neviem ci som velmi narocny.. ale proste jej mimika a celkovo face.. neviem.. nehovorim ze tam dat nejaku barbinu, ale nejaku nenapadnu nadejnu krasku by tiez nebolo od veci...
A Heath Ledger alias JOKER... takyto herecky vykon som uz velmi, velmi dlho nevidel.. Za tu postavu by som mu dal hned oscara.. a este neviem ake dalsie ceny.. Bol proste uzasny.. Skoda, ze si uz v dalsich filmoch nezahra...
Dabovane to ani pozerat nebudem, lebo toto nedokaze nadabovat nikto a nechcem si pokazit ten zazitok...
Film - 8.9/10
JOKER - 11/10 :wink:
absolutna pravda
inak ten herec co hral jokera ta za to dostal par cien takze si mal dobry odhad
co sa tyka tej herecky ta toto fakt trosku mimo trafili ta taku tam dali len sa zamyslime najbohatsi muz mesta (batman :new05: ) ide po takej ked moze mat jaku chce??? a pri tom ona ho ani nechce ma tam druheho(2 tvare)
no inak spoko fil
MOZEM LEN ODPORUCAT :smt048 :smt112
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Batman - The Dark Knight

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak, trochu spravím thread necromancy, vyšla správa s názvom ďalšieho Batmana a zopár detailmi...
http://www.hollywoodreporter.com/blogs/ ... nt=Twitter
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tesim na Dark Knight Rises... a este viac sa tesim z toho ze to nebude 3D.. :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

som veľmi zvedavý kto bude nový záporák keďže to Riddler nebude (škoda bol to môj favorit), mohol by to byť Tučniak. Ale teraz budú záporáci v Batmanovi zrovnávaní z Ledger-ovim výkonom v dvojke.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zaujimava sranda.
Typek nasiel spojitosti (a popisal ich) medzi filmami o Batmanovi od Nolana.
Berte to ako chce, ci uz s nadhladom alebo to chcete zrat. Ja sa celkom bavim :P

"The Dark Knight Rises" brings the trilogy full circle. Here are some things (large and small) I noticed that link the final film to "Batman Begins" and "The Dark Knight."
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Kafko
Zablokovaný
Zablokovaný