->slavo<- napísal:nevie niekto ako sa da spravit kopia toho prveho dvdcka? chcem si spravit iso subor lebo davat stale dvd do mechaniky sa mi nechce.
staci mi nazov programu dik.
Ja by som zas raz poprosil o screeny z hry. Na plných medium atď... Som proste zvedaví. A píšte dojmi či sa oplatí btw ja GTA xtrémne nemusím ale toto je vychválené nad nebo
gandus napísal:Som velmi sklamany. Ale uz som sa na svoje sklamanie pripravoval pol roka. Proste som neveril ze Rockstar dokaze raz dodrzat slovo. Zatial si nepamatam, ze by sa im to niekedy podarilo. HW naroky GTA IV su trapne. Potom sa divia, ze PC verzie hier im nerobia zisky, ked na najlepsich high-end strojoch hra sotva ide.
Mas aj nejake dokazy o tom, ze na najnovsich high-end ci ako si to oznacil... ta hra sotva ide??? Co je pre teba ten high-end, napriklad procak Core i7-940 alebo len Q9550??? Graficka postaci 4870X2 alebo nejaka GTX280, pripadne CrossFire ci SLI??? 4GB RAM by mali byt samozrejmostou. Aky mas ty vlastne hardware, teda aspon procesor a grafiku???
->slavo<- napísal:nevie niekto ako sa da spravit kopia toho prveho dvdcka? chcem si spravit iso subor lebo davat stale dvd do mechaniky sa mi nechce.
staci mi nazov programu dik.
To nespravis. Maju tam nejaku priblblu ochranu. Musel by si si hru cracknut a to asi neurobis ked mas original.
Ked som si to kupil a naisntaloval, chcel som to spustit, no mal som mountnute ISO z netu a mi napisalo ze mi to nespusti koli tomu
Inak tá kamera aj mňa serie. Sa mi zdá, že v porovnaní s GTA SA a staršími verziami je strašne lenivá.. hlavne keď idete v aute a potrebujete zabočiť, tak jednoducho nevidíte, kde odbočujete.. ((
Caute. Chcem sa spytat tych co maju originalku ze ci oni maju tiez take otrasne tie tiene alebo to je len pricina toho ze mam cracknutu verziu hry. Diki
brm napísal:peto.vac.. tie hodnoty máš pri rozlíšení 640x480?
Inak tá kamera aj mňa serie. Sa mi zdá, že v porovnaní s GTA SA a staršími verziami je strašne lenivá.. hlavne keď idete v aute a potrebujete zabočiť, tak jednoducho nevidíte, kde odbočujete.. ((
Jaj ne,sory som zabudol napisat,ze to hram v rozliseni 1680x1050 60 Hz
Uz som to tam dopisal...
budu sa dat casom aj nove auta ? tak ako to bolo v SA ? lebo to by som moc uvital lebo ako do SA som dost modifikoval vtom SA vinika ze prerobite ciastocne hru date nove auta,textury a tak a hned paradička
Neo113 napísal:budu sa dat casom aj nove auta ? tak ako to bolo v SA ? lebo to by som moc uvital lebo ako do SA som dost modifikoval vtom SA vinika ze prerobite ciastocne hru date nove auta,textury a tak a hned paradička