F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

madjo napísal: hej, jasne a minule preteky ked dostal prednost v depe kimi pred montoyom ...to co bolo?
Sa mu za to cely tim ospravedlnil!!! A bolo to prvykrat, a Juan to zobral fpohode, pretoze vidi ze nema na Kimiho. Na druhu stranu uz neraz bolo vidiet Rubensov "stastny vyraz" z druheho miesta.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

madjo napísal:hej, jasne a minule preteky ked dostal prednost v depe kimi pred montoyom ...to co bolo?
To nebola timova rezia, proste tim sa rozhodol pre boxy Kimiho, pretoze ma lepsie rozbehnutu seznonu, je viacmenej nepisana jednotka timu ale je rozdiel pre boxy a ked musi niekto pustit v poslednej zatacke svojeho kolegu na prve miesto!!!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:To nebola timova rezia, proste tim sa rozhodol pre boxy Kimiho, pretoze ma lepsie rozbehnutu seznonu, je viacmenej nepisana jednotka timu ale je rozdiel pre boxy a ked musi niekto pustit v poslednej zatacke svojeho kolegu na prve miesto!!!
keby v poslednej zatacke! 50m pred cielom..
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

t0m4s3 napísal: prosim ta! ako inak :roll:
podla mna nemusel, ved ten kktko uz ma dost nahrabane a voc nic nejazdi. Rubinol sa aspn ako tak snazi...
BTW: To bol protest proti Michelinu?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

drakeman napísal: podla mna nemusel, ved ten kktko uz ma dost nahrabane a voc nic nejazdi. Rubinol sa aspn ako tak snazi...
BTW: To bol protest proti Michelinu?
to nebol ziadny protest, jednoducho na zaklade doporuceni Michelinu, ktory prehlasil ze pneumatiky nevydrzia viac ako 10, max 15kol, timy nenastupili - hadam by si sa nenechal skantrit.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

t0m4s3 napísal:to nebol ziadny protest, jednoducho na zaklade doporuceni Michelinu, ktory prehlasil ze pneumatiky nevydrzia viac ako 10, max 15kol, timy nenastupili - hadam by si sa nenechal skantrit.
som tomu nemohol uverit, ked som videl tak malo jazcov. Teraz si aspon spravili "dobru" reklamu
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

O com tu trepete antiferraristi??? CO ZLE PREBOHA UROBILI???? PRECO? Preco mali suhlasit so spomalenim trate, ked mali na to aby tam sli rychlejsie, mali na nu nastavene auto a vybrane pneu...Preco tí, co problem mali nenastupili na preteky a nenastavili auta tak aby boli voci pneu ohladuplnejsie alebo nesli poslednou zakrutou pomalsie? Preco to neodjazdili cele rychlostou "100km/h" ked momentalne na viac nemali?? Ci pre nich je horsie ako sieste miesto o nicom? Nie, kdeze, vys.eru sa na svojich divakov, a este k tomu tak nechutne aby vsetka vina bola na Ferrari. Ja som na Ferrari hrdy, je to jediny tím ktory nezabudol co sa ma v F1 robit- PRETEKAT, snazit sa vitazit a nevzdavat sa. Nie vymyslat hovadiny, spajat sa do vselijakych dohod a podobne, jak u nas politici. To nieje politika ale sport, pretekat a vyhravat!!! V ramci pravidiel, kazdy sam za seba a nie dohadovat sa o obmedzeni testovania a pod- nexces netestuj, ja xcem, je to povolene, ja budem. Spamatajte sa. Jak sa vsetci smiali ferrari ked mali problemy s pneumatikami, ked boli pomaly. Ale ked ma problem michelin, tak ferrari je zle lebo oni isli pretekat. Uz vidim ako Mclaren ide do boxov zato, ze 6 jazdcov s pneu od Bridgestone ma zle pneumatiky a radsej nebudu pretekat. HA! :evil: :x :x
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

mspeedo napísal:O com tu trepete antiferraristi??? CO ZLE PREBOHA UROBILI???? PRECO? Preco mali suhlasit so spomalenim trate, ked mali na to aby tam sli rychlejsie, mali na nu nastavene auto a vybrane pneu...Preco tí, co problem mali nenastupili na preteky a nenastavili auta tak aby boli voci pneu ohladuplnejsie alebo nesli poslednou zakrutou pomalsie? Preco to neodjazdili cele rychlostou "100km/h" ked momentalne na viac nemali?? Ci pre nich je horsie ako sieste miesto o nicom? Nie, kdeze, vys.eru sa na svojich divakov, a este k tomu tak nechutne aby vsetka vina bola na Ferrari. Ja som na Ferrari hrdy, je to jediny tím ktory nezabudol co sa ma v F1 robit- PRETEKAT, snazit sa vitazit a nevzdavat sa. Nie vymyslat hovadiny, spajat sa do vselijakych dohod a podobne, jak u nas politici. To nieje politika ale sport, pretekat a vyhravat!!! V ramci pravidiel, kazdy sam za seba a nie dohadovat sa o obmedzeni testovania a pod- nexces netestuj, ja xcem, je to povolene, ja budem. Spamatajte sa. Jak sa vsetci smiali ferrari ked mali problemy s pneumatikami, ked boli pomaly. Ale ked ma problem michelin, tak ferrari je zle lebo oni isli pretekat. Uz vidim ako Mclaren ide do boxov zato, ze 6 jazdcov s pneu od Bridgestone ma zle pneumatiky a radsej nebudu pretekat. HA! :evil: :x :x
uplne s tebou suhlasim 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mspeedo, na to aby si to pochopil, treba mat zdravy rozum, takze pokusim sa ti odpovedat:
Preco tí, co problem mali nenastupili na preteky a nenastavili auta tak aby boli voci pneu ohladuplnejsie alebo nesli poslednou zakrutou pomalsie? Preco to neodjazdili cele rychlostou "100km/h" ked momentalne na viac nemali??
Ako mohli auta nastavit tak, aby boli voci pneu ohladuplnejsie, ked bocna strana pneumatiky Michelin ej z makkej gumy a ta guma sa rychlo opotrebuvala pri prejazde zatacky, takze pneumatiku po case roztrhlo. Keby to jazili 100km/h, vies aku stratu by mali na jedno kolo???

Kód: Vybrať všetko

Ci pre nich je horsie ako sieste miesto o nicom?
Nejde o umiestnenie ale o bezpecnost jazdcov!!! Videl si nehodu R.Schumachera v treningu ci kvalifikacii???
Ja som na Ferrari hrdy, je to jediny tím ktory nezabudol co sa ma v F1 robit- PRETEKAT, snazit sa vitazit a nevzdavat sa.
A fair-play ti nieco v sporte hovori alebo si zaslepeny Ferrari???
Uz vidim ako Mclaren ide do boxov zato, ze 6 jazdcov s pneu od Bridgestone ma zle pneumatiky a radsej nebudu pretekat. HA!
Sef McLarenu Ron Dennis je gentleman, keby islo o bezpecnost jazdcov, tak urkite by sa nezucastnili pretekov.
dallas96
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dallas96 »

mspeedo napísal:O com tu trepete antiferraristi??? CO ZLE PREBOHA UROBILI???? PRECO? Preco mali suhlasit so spomalenim trate, ked mali na to aby tam sli rychlejsie, mali na nu nastavene auto a vybrane pneu...Preco tí, co problem mali nenastupili na preteky a nenastavili auta tak aby boli voci pneu ohladuplnejsie alebo nesli poslednou zakrutou pomalsie? Preco to neodjazdili cele rychlostou "100km/h" ked momentalne na viac nemali?? Ci pre nich je horsie ako sieste miesto o nicom? Nie, kdeze, vys.eru sa na svojich divakov, a este k tomu tak nechutne aby vsetka vina bola na Ferrari. Ja som na Ferrari hrdy, je to jediny tím ktory nezabudol co sa ma v F1 robit- PRETEKAT, snazit sa vitazit a nevzdavat sa. Nie vymyslat hovadiny, spajat sa do vselijakych dohod a podobne, jak u nas politici. To nieje politika ale sport, pretekat a vyhravat!!! V ramci pravidiel, kazdy sam za seba a nie dohadovat sa o obmedzeni testovania a pod- nexces netestuj, ja xcem, je to povolene, ja budem. Spamatajte sa. Jak sa vsetci smiali ferrari ked mali problemy s pneumatikami, ked boli pomaly. Ale ked ma problem michelin, tak ferrari je zle lebo oni isli pretekat. Uz vidim ako Mclaren ide do boxov zato, ze 6 jazdcov s pneu od Bridgestone ma zle pneumatiky a radsej nebudu pretekat. HA! :evil: :x :x
Weru weru nex teraz argumentuju antiferraristi. Ktory z timow od michelin by nepretekal keby isli do boxow timy od bridgestone :?: :!:
speedo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa speedo »

hojko napísal:Mspeedo, na to aby si to pochopil, treba mat zdravy rozum, takze pokusim sa ti odpovedat:
Ako mohli auta nastavit tak, aby boli voci pneu ohladuplnejsie, ked bocna strana pneumatiky Michelin ej z makkej gumy a ta guma sa rychlo opotrebuvala pri prejazde zatacky, takze pneumatiku po case roztrhlo. Keby to jazili 100km/h, vies aku stratu by mali na jedno kolo???

Kód: Vybrať všetko

Ci pre nich je horsie ako sieste miesto o nicom?
Nejde o umiestnenie ale o bezpecnost jazdcov!!! Videl si nehodu R.Schumachera v treningu ci kvalifikacii???
A fair-play ti nieco v sporte hovori alebo si zaslepeny Ferrari???
Sef McLarenu Ron Dennis je gentleman, keby islo o bezpecnost jazdcov, tak urkite by sa nezucastnili pretekov.
No a ešte ked Michalovi zomrela matka tak išiel jazdiť a je*al na nu :(
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

hojko napísal: Sef McLarenu Ron Dennis je gentleman, keby islo o bezpecnost jazdcov, tak urkite by sa nezucastnili pretekov.
tak o tom pochybujem :)
inac Ferrari nepovedalo nic take ze nesuhlasi povedali len ze ako si to potom predstavuju ze si niekto na kvalifikaciu vezme zle gumy a potom bude jazdit na pretekoch s inymi atd... cize asi tak :P
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal: Keby to jazili 100km/h, vies aku stratu by mali na jedno kolo???
-tu stratu by mala vacsina - 14 jazdcov. Mali odjazdit o triedu pomalsie preteky, a nie sa na ne jednoducho vykaslat. Nie som zaslepeny ferrarista ale toto je chyba michelinu, mala maksie bocne zmesy a aj rychlejsie pneumatiky, co sa im teraz vypomstilo. Bridgestone mal pomalsie pneu, ale bezpecne aj v tejto velkej cene. Keby sa mohli pneu menit pocas pretekov je jasne ze bridgestony by nemali sancu. Takze mali preteky bud odlozit neh si aj bridgestone moze pripravit pneumatiky ktore nemusia vydrzat cele preteky a boli by samozrejme rychlejsie. Ale to v ramci pravidiel asi povolene nebolo, pravidiel ktore su rovnake pre vsetky timy. Takze Ferrari spravilo spravnu vec ze islo pretekat, mali si este na monopost napisat FU*CK MICHELIN a bol by klud :roll: .
A o bezpecnosti jazdcov sa tu nema co hovorit, mali ist bezpecne "pomaly", ale oni zvolili "bezpecne sa vykaslat na preteky". Po*ebany michelin ma najviac nasral koli tymu BAR :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

speedo napísal:No a ešte ked Michalovi zomrela matka tak išiel jazdiť a je*al na nu :(
To bola odpoved k comu??? Co to ma spolocne s pneumatikami??? Alebo dosli argumenty a tak tu ides vytahovat toto???!!!
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

ale ved si vsimnite ake je to cele na chu*a... Bernie si kazdu sezonu vymysli nove pravidielko a vsetci ho musia respektovat a prisposobit sa...timy ako McLaren, Ferrari, Toyota, Williams s tym nemaju takmer ziadny problem, maju love...
Ale co tak sa pozret aj na timy ako su Minardi, Jordan, Sauber... ziju od sezony k sezone, takze ja sa vobec necudujem Stodartovy ze chce toho trapera Mosleyho dat odsrat.... keby nebola F1 o politike, pekne by sa vsetci dohodli na sikane a MICHELINACI BY JAZDILI BEZ NAROKU NA BODY!!! proste si chceli zajazdit...
Ale ako som si vsimol F1 je rozdelena na 3 tabory... FERRARI, FIA a "ti" ostatni

ak som nieco posral. opravte ma, ale konal som v afekte :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal:inac Ferrari nepovedalo nic take ze nesuhlasi povedali len ze ako si to potom predstavuju ze si niekto na kvalifikaciu vezme zle gumy a potom bude jazdit na pretekoch s inymi atd... cize asi tak :P
F1.sk: ,,Tímy Michelinu svorne tvrdia, že na VC USA by nastúpili v prípade, ak by sa v trinástej zákrute zriadila šikana. Deväť z desiatich tímov s tým súhlasilo, ale Ferrari bolo proti. Michael Schumacher si myslí, že by to bolo i tak jedno, pretože tímy by svoju dohodu nedodržali."
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

hojko napísal:F1.sk: ,,Tímy Michelinu svorne tvrdia, že na VC USA by nastúpili v prípade, ak by sa v trinástej zákrute zriadila šikana. Deväť z desiatich tímov s tým súhlasilo, ale Ferrari bolo proti. Michael Schumacher si myslí, že by to bolo i tak jedno, pretože tímy by svoju dohodu nedodržali."
treba pozerat prenos :) tam hovorili inak :) cize asi tak :D
speedo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa speedo »

hojko napísal:To bola odpoved k comu??? Co to ma spolocne s pneumatikami??? Alebo dosli argumenty a tak tu ides vytahovat toto???!!!
No ktomu ze 90% ferrari sú blbovia
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

speedo napísal: No ktomu ze 90% ferrari sú blbovia
A ty si vysokointeligenty clovek ktory svojou inteligenciou zaraba tazke prachy. :wink: .... :roll: A cele ferrari, vsetci ich vyskumnici a pracovnici ktori zostrojili taky "srotny" monopost su len blbovia so zakladnou skolou ktory chodia zobrat pred tesco ... :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal: treba pozerat prenos :) tam hovorili inak :) cize asi tak :D
To povedal majster Cambor v zazname na Markize a doplnoval ho majster Malcharek s aktualnymi informaciami, ze zatacka sa jazdi na tretom prevodovom stupni???
Napísať odpoveď