UEFA
Remíza v Petrohrade
Takže Norimberg tam remizoval 2:2. 
-
Sagittarius
Guru
toto bol zo strany Žiliny naozaj excelentný výkon, obidva goly boli z kategorie parádnych a krásnych, Adautov volej a Ježova bomba spoza šestnástky, hráči ukazali bojovnosť a ako píšeš škoda toho jedného golu v sieti, čo ja pripisujem kratkodobemu poľaveniu v koncentrácii ked brankár loptu vyrazil pri skvelom zákroku a žial lopta sa odrazila k útočnikovy Liberca a ten dorazil do brány, škoda ale víťazstvo na ihrisku súpera sa ceníSagittarius napísal:Slovan Liberec - MŠK Žilina 1:2
Výborne, Žilina!Len tak ďalej, len škoda toho gólu...
btw. ked sa nemýlim tak Žilina ešte v sezone neprehrala ani jeden zápas či už v lige alebo v pohári, a hra ktorú predvádzajú musí divákov baviť, len tak ďalej MŠK Žilina
-
Sagittarius
Guru
MŠK Žilina - Levski Sofia 1:1
Škoda. Mohlo to dopadnúť aj lepšie. Jež nemusel dostať, tú červenú, lebo aj Bulhari mali kopu takých a aj horších faulov. A 1:0 by bol pre odvetu oveľa lepší výsledok. Ale čo už...
Sporting Braga - Artmedia Petržalka 4:0
Našťastie Braga nepokračovala v gólostroji z 1. polčasu, lebo to mohlo skončiť aj 6-7:0. No ako je vidieť Kmotrík z Artmedie vyžmýkal, čo sa dalo a teraz ju pustil dole vodou. Som zvedavý ako to raz dopadne so Slovanom. Najbližšom čase pravdepodobné, že odídu ďalší dobrí hráči: Kozák, Kamenár alebo Fodrek, nehovorím, že do Slovana, ale túto potápajúcu sa loď pravdepodobne opustia...
//autoeditácia príspevku ( 26 Sep 2008, 17:34 )
Pohár UEFA sa mení na Európsku ligu UEFA
Počet účastníkov ME sa zvyšuje na 24, na šampionáte 51 duelov Možno sa konečne dostaneme na nejaký záverečný turnaj
//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2008, 21:04 )
Žilina postúpila!!!
Som zvedavý koho dostane v skupinovej fáze... A možno pôjdem aj pozrieť...
Škoda. Mohlo to dopadnúť aj lepšie. Jež nemusel dostať, tú červenú, lebo aj Bulhari mali kopu takých a aj horších faulov. A 1:0 by bol pre odvetu oveľa lepší výsledok. Ale čo už...
Sporting Braga - Artmedia Petržalka 4:0
Našťastie Braga nepokračovala v gólostroji z 1. polčasu, lebo to mohlo skončiť aj 6-7:0. No ako je vidieť Kmotrík z Artmedie vyžmýkal, čo sa dalo a teraz ju pustil dole vodou. Som zvedavý ako to raz dopadne so Slovanom. Najbližšom čase pravdepodobné, že odídu ďalší dobrí hráči: Kozák, Kamenár alebo Fodrek, nehovorím, že do Slovana, ale túto potápajúcu sa loď pravdepodobne opustia...
//autoeditácia príspevku ( 26 Sep 2008, 17:34 )
Pohár UEFA sa mení na Európsku ligu UEFA
Počet účastníkov ME sa zvyšuje na 24, na šampionáte 51 duelov Možno sa konečne dostaneme na nejaký záverečný turnaj
//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2008, 21:04 )
Žilina postúpila!!!
-
Sagittarius
Guru
Stanovisko MŠK Žilina k absencii TV prenosu zo súboja s HSV - názor si spravte sami...
Inak, aj tak by som zápas asi nevidel, lebo by som nemal, kde pozerať. Škoda, že som sa neskoro dozvedel, že spolužiaci tam idú, mohol som ísť aj ja...
Inak, aj tak by som zápas asi nevidel, lebo by som nemal, kde pozerať. Škoda, že som sa neskoro dozvedel, že spolužiaci tam idú, mohol som ísť aj ja...
ZILINA
http://www.eurofotbal.cz/pohar-uefa/200 ... na-175569/
Zilina vyhrala v Birminghame nad Aston Vilou 2:1
Zilina vyhrala v Birminghame nad Aston Vilou 2:1
http://mskzilina.sk/index.php?url=diskusia&tema=8687Dipset napísal:Neviete niekto kde by sa dal pozret záznam z tohoto zápasu?dík
sleduj tuto temu mal by sa tam objavit link na cely zapas.