Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ahojte nechcem zalozit novu temu tak sa vas chcem tuto opytat:
stiahol som si od GOTHARa na lamkach CS hojko edition instaloval som do cecka riadil som sa instrukciaami...no a ide oto ze ked spustim hru objavi sa mi tento screen v priilohe....no a ide hudba vsetko aj ked prejdem po lavej dolnej strane obrazovky tak to cvaka jak normalne ale nic sa nezobrazi...kde je chyba co mam robit???
stiahol som si od GOTHARa na lamkach CS hojko edition instaloval som do cecka riadil som sa instrukciaami...no a ide oto ze ked spustim hru objavi sa mi tento screen v priilohe....no a ide hudba vsetko aj ked prejdem po lavej dolnej strane obrazovky tak to cvaka jak normalne ale nic sa nezobrazi...kde je chyba co mam robit???
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
HLADAM MAPU NA CS1.6 Tusim sa to volalo nieco ako SECRET ROOM. Popisal by som to ako na styl "fy"map kde jeden tym utocil na druhy v tmavej miestnosti. Malo to tunel pod vodou s pristupom zo studne tusim a s tajnou miestnostou so zbranami. taktiez ked ste vedeli kde presne skocit cez mur v jednej izbe, tak sa dalo chodit v chodbach v stene s priehladnym murom.
Moze mi niekto pomoct? PLIZ
k+
Moze mi niekto pomoct? PLIZ
k+
-
pOw3r
Light Expert
tu ju mas ... mapa de_secretrooms
//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2008, 16:18 )
//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2008, 16:17 )
Kód: Vybrať všetko
http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=12ac298ead3142322e27fda35ddc65bc//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2008, 16:18 )
//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2008, 16:17 )
Klikni pravym tlacidlom na ikonu od cska a vyber "vlastnosti", tam si vyber zalozku "kompatibilita" a zaskrtni "zakazat skladanie pracovnej plochy" ked to nepomoze tak si este nastav ze "Tento program spustit v rezime kompatibilnom so systemom Windows XP SP2" ... mne sa toto stalo ked som dal Csko spustit v okne ... predpokladam ze podla toho screenu to mas tiez takto nastavene ze sa ti spusta v okne ... GlA7X napísal:ahojte nechcem zalozit novu temu tak sa vas chcem tuto opytat:
-
Santana353
Amateur