Pamat RAM

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pamat RAM

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Cauko, chcel by som si kupit novu RAMku, ale zial neviem aky typ .. :( Neviem si to zistit .. Mam tune up 2008 ale ten mi neukazuje typ ramky .. Iba velkost 512 Mb .. A rad by som si kupil 1Gb ramku .. Neviem ci by bolo dobre kupit este jednu 512 Mb ramku .. :( Mam Intel Pentium 4, ATI Radeon 256 Mb, a tu rmku 512 :: neviem co by sa mi tam hodilo .. Chcem kupovat z tejto predajne, konkretne z tychto, teda ak je jedna z nich co mi bude sediet ..

Kód: Vybrať všetko

http://www.itsk.sk/shop/pamate/ddr-do-pc/
Poradite mi PLS?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Stiahni si CPU-Z: http://www.cpuid.com/cpuz.php a na karte memory mas presne, co za pamate maas. Ak si nebudes isty, sprav screen a daj ho sem do prilohy.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ahoy, tak tu posielam pre istotu aj ostatne obrazky .. Co tam vsetko mam v PC .. Mozno to lepsie pomoze ... Ale chcel by som ramku tak do tych 1 000 Sk .. Ak by sa dalo aj menej .. Aby mi to slapalo o poznnie lepsie, nez pri tej slabej 512 Mb .. Ale ak som spravne pochopil z toho programu, tak asi mam zhanat DDR obycajnu .. asi .. :)
Prílohy
Piaty
Piaty
Štvrtý
Štvrtý
Tretí
Tretí
Druhý
Druhý
Prvý
Prvý
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

nemaš 2x256 ? :idea:
pato83
Addict
Addict

Nie ze asi, urcite. :)
RoQa napísal:nemaš 2x256 ? :idea:
Dobra poznamka, veruze ma.

Tak to sa ich snad aj zbavit, lebo volnych slotov tam mas max jeden, ak vobec, zalezi na doske. Tiez to vies ale zistit, ze na karte memory v cpuz kliknes na to rolovatko slot1. Ak ti ukaze az slot3, tak mas sancu to tam osadit, inak budes musiet dat prec min. 1 pamat. Ja by som dal oboje mozno a kupil jeden mozno dva gigove moduly, v zavislosti na cene. Bazar je pri pamatiach ok, toho by som sa nebal, nie od hocikoho, ale....
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Jaj ano :) Mam tam 2x256 Mb.. :D No a to rozrolovanie som tam mal az 4 sloty ci co to je .. Ale stacilo by mi aj jedna Ramka do 1000 Sk .. Teda ak by nebola lacnejsia a vykonna .. Dve neviem ci sa mi to uz hodi do takehoto stareho Pc .. :( Neviem no .. Co vy na to? Oplati sa aj 2 ramky po 1Gb kupit? Lebo kedysi mi jeden kamos programator vravel, ze to nie je dobre a bla bla bla .. no neviem. Ale ak by to slo, tak by to islo urcite o dost lepsie, ci ani nie pri mojom procesore? :(

A co je to ten Bazar? :) :roll: Ci to si ako myslel obchod bazar, ze? :D

A teda z tej stranky co som poslal aky typ by som mal pytat?? teda nazov ..
pato83
Addict
Addict

Myslel som bazar tu na fore :D Ale v pohode, si daj inzerat a hotovo, ale ked chces z obchodu novu, tak ber taku. Na pamatiach sa toho nema co velmi pokazit. Mozno by sa ti podarilo kupit aj dva moduly 1GB za 1000SK. Ale poznas aj ten 1GB z obchodu, toho sa veru neboj, ze nie.

p.s.: Mne ta stranka nejde nacitat.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Jeej super! :) No chcel by som ist kupovat v tejto predajni konkretne

http://www.itsk.sk/shop/pamate/ddr-do-pc/
Len asi su tam drahi .. Neviem no .. Ale keby sa podarilo 2 1GB Ramky tak to by bolo super! :) A islo by mi to teda vpohode do mojho PC? Nemal by problemy?

EDIT: tak skus to takto tu je ta stranka:

http://www.itsk.sk/
A tam nalavo das z ponuky, ze pamata a tam to DDR to prve a tam su tie pamate co asi budu mne dobre .. Len neviem krote a tak ..

EDIT: Caute, chcem sa spytat, kamos mi povedal ked som mu poslal tieto obrazky, ze mozem kupit max. 2X512 MB ramkiek a s frekvenciou 400 MHz. Ale ako to zistil, ze max. 400MHz? A este podotazka, ze ako zistim, aby mi to sedelo aj so zdrojom napajania?? Aby mi to nepresahovalo a nevypinal sa PC .. Neviete mi niekto PLS poradit?? Dakujem!

EDIT2: zistil som si, ze mam zdroj MS industrial vraj model 350 Watovy
P4-KY-350C
Ale zial neviem zistit, kolko mi teraz zerie energie a aku mam rezervu .. Chcel by som si kupit 2 tieto ramky:

http://perifer.ekatalog.biz/zbozi/512mb-ddr400-patriot-box/detail.aspx?p=z:118481
A maticnu mam MICRO-STAR INC MS-6778

Pojde to? :)
Napísať odpoveď