notebooky sony vaio

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
chodel
Novice
Novice

notebooky sony vaio

Príspevok od používateľa chodel »

chcem sa opytat ci je znacka sony pre notebooky zaruka kvality ako to napriklad je pri notebookoch lenovo alebo dell. stale viac sa stretavam s nazormi ze sony vaio sa neoplati kupovat ale ja si myslim pravy opak. co si o tom myslite vy ?
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

hm kamoska mala sony vaio dala zan nejako cez 40 000SK presnu cenu neviem ale bola s nim do cela spokojna ani raz nebol pokazeny ako ona si ho chvalila neni su to zle notebooky ale myslim ze su dost drahe..
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

SONY robi celkom slusne vybavene, solidne vyzerajuce, na prvy pohlad kvalitne a spolahlive notebooky. Druhy pohlad je asi taky, ze 30% VAIO co sme kedy predali, sme skor ci neskor riesili reklamaciu (aj opakovane)

Osobne zastavam nazor, ze ak niekto nejde po designovke za nemaly peniaz, tak nevidim dovod, preco sa do VAIO pustat. Nas sef mal tiez nejake z tych 13" nadupanych VAIO, vymenil za T400 s mrte vela prislusenstvom k nim vyrabanych, a teraz by nemenil za nic. Vytesuje sa z toho jak maly.
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

KoCi, môžeš, prosím ťa, napísať trocha viac o tých reklamáciách? Ktoré komponenty a prečo.

// Ďakujem teda. :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

mozem, ale pockam si radsej na vyjadrenie kolegu ktory tieto reklamacie priamo riesi.
chodel
Novice
Novice

dakujem

Príspevok od používateľa chodel »

no presne to mi kazdy povedal, ze su zbytocne predrazene... no nic ja sa skor poobzeram po tych lenovo notebookoch.... dakujem velmi pekne za odpovede ...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

tak ale sony dizajn a lenovo sa neda poroznat podla mna :)
urcite to zohrava rolu
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

VAIO som kupil minuly rok vo februari, raz som ho posielal na reklamaciu (vymena RAM). Po case mozem povedat, ze su skutocne drahsie, ako by mali byt. Cenu robi hlavne znacka a dizajn. Parametrami je to porovnatelne s ovela lacnejsimi modelmi. No komu zalezi na dizajne a nepotrebuje setrit, VAIO je proste fajn. 13.3" seria Z je uzasna a este ta limitovana edicia 007, to je skvost. Ale 3000 € za notebook je proste palka... A to je jeden z dovodov, preco su uvadzane ako manazerske laptopy. Ja som kupil FZ31S, dal som za to 1500 €, teraz by som to uz nerobil. Tie prachy radsej vrazit do poriadneho kompu s velkym monitorom (26"), k nemu dokupit maly Asus eee, nech som mobilny, take riesenie sa mi z dnesnej perspektivy javi ovela rozumnejsie
Napísať odpoveď