ASUS WL-530g V2 4-Port Pocket WiFi Router - rada

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
lApAj7
Amateur
Amateur

ASUS WL-530g V2 4-Port Pocket WiFi Router - rada

Príspevok od používateľa lApAj7 »

Ahojte. Mám taky menši problem !
Kupil som si tento router
ASUS WL-530g V2 4-Port Pocket WiFi Router
http://cz.asus.com/products.aspx?l1=12& ... odelmenu=1
a zobral som si net od Slovak Telecomu aj z modemom
Topcom Webr@cer 821
Chcel by som mat net na notebooku pomocou wifi ale akosi mi to nefunguje. Aj ked to robim podla návodu stale mi nejde rozbehat net.
Preto by som poprosil niekoho ci by mi s tym nevedel pomoct.
VOPRED DAKUJEM
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

ako si to zapojil, co si nastavil a co konkretne nejde?
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Povedzme ze oba routre su nastavene defaultne na siet 192.168.1.1
Tak staci ak DSL routeru nechas (nastavis) tuto adresu podsiete a na Wi-Fi routri nastavis adresu podsiete 192.168.2.1
To by malo stacit :)
A nezabudni zapnut DHCP server
lApAj7
Amateur
Amateur

Druhy navod skusim a dam vediet ci pojde.

A zapojil som to tak ze prv mi net ide do modemu od t-comu a potom ti napijim na wan.Ked to pripojim bez asusu tak vsetko ide, ale ak to chcem spojazdniť cez wifi tak nic.
dakujem
minolin
Novice
Novice

Problém s ASUS WL 600g

Príspevok od používateľa minolin »

no tak ja som pre zmenu kupil WL 600g, adsl modem s wifi.net mam od T-Comu a aj t-comacky predrazeny Vigor 2700 voip. V navode je ze si udaje zisti sam pri instalacii ale aj tak ne a ne ho rozchodit."vas modem bol uspesne nainstalovany"blikne mi ze som pripojeny k sieti a net nic.skusal som iny firmware a tiez nic.z netu viem ze s wl600g su mensie prob.pls.ak tomu niekto rozumie budem vdacny za radu.
planci211
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa planci211 »

zdar...ja som mal ten isty problem... staci vo webovom rozhrani nastavit bridge....klikni na ipconfig wan con. typ nastav na PPPoE ...Get DNS Server automatically? daj ano...user name a heslo zadaj tvoje jake mas pridelene...mtu mru daj na 1492...ip adress daj na 192.168.1.1 a masku daj na 255.255.255.0...stlac apply Enable the DHCP Server? daj ano... starting ip daj 192.168.1.3 a ending daj to iste len miesto trojky 254....
Lease Time: 86400 .... Enable Manual Assignment? daj nie...a uz len finish...malo by to fungovat
lApAj7
Amateur
Amateur

Ahoj. No velmi som sa potesil tvojmu navodu, ale som ho skusal a nefunguje. Aky mas oper. system ?? ja mam wistu. A ako mam nastavi Bride ?? dal som tu druhu moznost. Dobre som urobil ? A meno a heslo tam zadavam to co som dostal od T-comu ?? Vsetko mam ako ty mi pises ale nejde to akosi !
A este jedna otazocka jde mas zapojeny kabel ?? vo wan alebo v Lan ?? a aky kabel pouzivas ten co ti dali ??
Mne na chvilocku nabehne net ale ked mam zapojeny kabel do LAN a to tak na 2 min po zapnuti a potom mi vypadne !
Napísať odpoveď