Zdravim chalani, mam mensii problem, tak ma napadlo, ze by mohlo pomoct obratit sa na toto forum.
DNes som otvoril na PC case a bolo tam velmi vela prachu, nejake pavuciny a psie chlpy... Tak som ako obvikle komp poodpajal, opatrne povysaval a nakoniec vysavaom reverznym chodom vyfukol...
Ked som, zavrel case a PC pripojil a zmackol powerbutton, nic sa nestalo, pocitas ani nevydal zvuk, ani nezabrali ventilatory, proste iba cvakol vypinac a ziadna reakcia...
Ake su vase navrhy, kde by mohol byt problem??
Inak som pri blizsiej obhliadke zistil, ze case ma taku tu poistku, ci je zavrety, alebo otvoreby, ale kablik od nej je iba tak volne polozeny, nezapojeny - nemoze to by pre to? Inak neviem, ci vobec bol od novoty niekde zapojeny, pretoze komp montoval znami a neviem, ci to zapajal niekam, alebo ci sa to vobec da na moju dosku zapojit...
Za vsetky rady a postrehy dakujem...
PC po vyfuknuti nereaguje na PWR button
Ono ti to blika,nakolko MB dostava od zdroja napajanie 5V aj ked je PC vypnute.Vola sa to STANDBY.To ze blika aj vtedy ak je vypnuty zdroj manualne vypinacom vzadu,sposobuju nabite kondenzatory zdroja.Ak by si to nechal dlhsie,tak sa tie kondiky vybiju a blikanie prestane.Skus hodit nejake foto tej poistky co opisujes,ze je nezapojena-ja by som chybu hladal prave v tom.Alebo ak vies,kam sa ma zapojit,tak ju zapoj.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: hmm
mne sa tiez daco take stalo lenže po case my to nahodilo proste som vypol zo zasuvky a ked som to nahodil vsetko a stikol som power tak nič proste som stikal kolko chcel a neslo
potom som skusal davat kabel a vyberat zo zdroja,stikat a po niekolkych razoch to zaplo
nechapem dovod,ale ked som zapojil kabel do zdroja tak na sietovej karte mam diodu a ta svietila a ked som zapinal pc tak nic takže skus to ako ja a možno ti to pojde