Snoop Dogg - HIV pozitivny?
Snoop Dogg - HIV pozitivny?
dnes som otom nasiel informacie je to pravda?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
uvedomujes si, ze to sposobila hlupost? Skus sa zamysliet, akym sposobom sa to prenasa...ViRuS napísal:uvedomujes si ze rozpravas o ludskom zivote?
inac myslim ze tato sprava sa nepotvrdila, skor je to hoax
//a aby som nebol od temy - je mi to jedno. cvok ktory nosi so sebou zbran, fici na drogach a na polovici letisk sveta ma zakaz vstupu...nijako mi chybat nebude.
hej ... je sprosty (ajked neviem odkedy je nechraneny sex hlavne kriterium ale budis) tak nech zdochne ... jasne, adolfseth82 napísal:uvedomujes si, ze to sposobila hlupost? Skus sa zamysliet, akym sposobom sa to prenasa...
//a aby som nebol od temy - je mi to jedno. cvok ktory nosi so sebou zbran, fici na drogach a na polovici letisk sveta ma zakaz vstupu...nijako mi chybat nebude.
//inac zbran je sucastou gangsta imidzu a "droga" na ktorej fici je ganja ... no otrasne
-
seth82
Darca
Adolf ano? Milujem ludi ako si ty...len preto, ze som si vyjadril svoj nazor na cernocha, uz je zo mna Nazi? Tak ja ti nieco napisem - je mi jedno, ci je biely, cierny, cerveny, alebo orandzovy - ak je tupy ako rampa v bajkonure a ma nechraneny sex s kurvou (alebo s hocikym s rovnakym IQ, kto nachytal HIV), pripadne si picha do zil s jednou spolocnou injekciou, cia chyba to je, ze chytil HIV? Moja? Obamova? Schwarzneggerova? Ano - za chyby sa plati a hociaky rozumny clovek si 2 krat rozmysli, co robi, aby si uchranil zivot. A ty s nim spavas, ze vies, ze huli iba ganju??? Alebo to pisali v nejakom bulvarnom casopise? A to znamena, ze ked zbran je sucastou imidzu, tak ju moze nosit, kde sa mu zachce a na neho zakony neplatia?? Fajn - ja mam imidz Nindza a budem so sebou nosit Katanu, sak co, je predsa sucastou mojho imidzu, co mi uz len mozu spravit....OMFG. Adolf...pche.ViRuS napísal:hej ... je sprosty (ajked neviem odkedy je nechraneny sex hlavne kriterium ale budis) tak nech zdochne ... jasne, adolf
//inac zbran je sucastou gangsta imidzu a "droga" na ktorej fici je ganja ... no otrasne
seth .. si pomyleny asi asi si tazky rocker kedze toto nemas rad tu sa oto nejedna, gangsta imidz - zbran, kur*icky, drogy a low-rider cars nerozumies sa tomu takze netrep a neriesme tu ze dostal to preto alebo preto na nete pisu ze to ma zo striekacky a ne od ku*vy
ludia klud boze a ty co nemate k tomu co povedat ... ako napriklad seth tak ani nepiste 
crack=kokain v inej forme ... a nebral ho, ale predavalmeloolem napísal:to si toho asi o jeho crackovom obdobi vela nepocul....alebo to bol kokain?
ked chces vidiet ludi co beru kokain tak si mozes zapnut markizu
inac stale neviem ... robi ho to "menej clovekom" ?
//seth: nenarazal som na to ze si ho odsudil ako cernocha, ale ako "podcloveka" na zaklade toho ze chytili hiv...
a tiez neviem aky mas problem s tym, ze nosi zbran. ja obcas nosim tiez (ajked to nie je sucastou mojho imidzu). premna-zamna nech si kazdy nosi co chce trebars aj vidly na seno
-
seth82
Darca
Pre oboch fandov: Ano, odsudzujem kazdeho, kto je natolko sprosty, aby chytil HIV...a nelutujem ho. Ako som uz zdoraznil, je to jeho chyba (a kazdeho, kto to chytne) Neodsudzujem ho ZA TO, ze ma aids, napriklad decko sa moze narodit a chytit HIV od rodica. Ale ako je mozne, ze Snoop Dogg HIV donedavna nemal a teraz ho zrazu mal?
Filipito: A napises mi prosim, akym inym sposobom sa prenasa HIV? Alebo si myslis, ze to dostal nedobrovolne, vzduchom, zadkom, ho stretol na ulici, alebo ako?
//Jo a este k tomu koksu - ano, robi ho to menej clovekom. V oboch pripadoch, ci ho predava, alebo berie. Ja by som koks legalizoval, aj vsetky tvrde drogy, nech sa vsetci fetaci predavkuju kedy chcu a nech nas zbavia svojej pritomnosti. Ja mam tiez problemy a neriesim ich drogami. To robia iba psychicky slabe osoby.
Filipito: A napises mi prosim, akym inym sposobom sa prenasa HIV? Alebo si myslis, ze to dostal nedobrovolne, vzduchom, zadkom, ho stretol na ulici, alebo ako?
//Jo a este k tomu koksu - ano, robi ho to menej clovekom. V oboch pripadoch, ci ho predava, alebo berie. Ja by som koks legalizoval, aj vsetky tvrde drogy, nech sa vsetci fetaci predavkuju kedy chcu a nech nas zbavia svojej pritomnosti. Ja mam tiez problemy a neriesim ich drogami. To robia iba psychicky slabe osoby.
ok, ved nikto nehovori ze to neni jeho chyba a ze si za to nemoze sam, ale tiez nenapisem ako kukiak, ze nech kludne zomrie.
bolo by mi to jedno, keby to bol nejaky fetak z ulice, ale tento clovek nieco dosiahol, ajked to ty ocenit nedokazes...
//ked niekto bere drogy tak to robi len preto, ze ma nejake problemy? myslim si (teda nie ani tak myslim, ako viem), ze je dost ludi, co beru drogy len obcas, na party a podobne, pritom k normalnemu zivotu to nepotrebuju a su plnohodnotni clenovia spolocnosti ... ja fajcim travu a popri tom studujem aj pracujem a nemam problem... ale toto uz patri do inej temy
bolo by mi to jedno, keby to bol nejaky fetak z ulice, ale tento clovek nieco dosiahol, ajked to ty ocenit nedokazes...
//ked niekto bere drogy tak to robi len preto, ze ma nejake problemy? myslim si (teda nie ani tak myslim, ako viem), ze je dost ludi, co beru drogy len obcas, na party a podobne, pritom k normalnemu zivotu to nepotrebuju a su plnohodnotni clenovia spolocnosti ... ja fajcim travu a popri tom studujem aj pracujem a nemam problem... ale toto uz patri do inej temy
-
seth82
Darca
-
Digital
Guru
Aha takze nech si kludne umre nie ? takze aj pri Freddie Mercurym by ti to bolo jedno ? alebo ti to bolo jedno ? ten bol ešte k tomu aj homosexual takze to co si navaril si aj zjedol ne ? nech aj umre sak co nie? sam si varil.seth82 napísal:nedokazem ocenit? ocenujem napriklad jeho vykon vo filme starsky a hutch, staci? Ale co si navaril, to nech si aj zje. to je vsetko.
-
meloolem
Amateur
crack=kokain v inej forme.....ale uz to nieje kokain ale crack....asi su dovody na rozne oznacenie.....ale ok...o tom sa nemusime dohadovat....a priznal sa sam k tomu ze si na tom fical...to ci to predaval to uz zas ja neviem....a nie...nerobi ho to menej clovekom....aj ked polemizovat by sa o tom urcite dalo.....ale snad nie...a ja som len podotkol ze trava nieje jedine na com fungoval....eto vsyoViRuS napísal:crack=kokain v inej forme ... a nebral ho, ale predaval
//seth: nenarazal som na to ze si ho odsudil ako cernocha, ale ako "podcloveka" na zaklade toho ze chytili hiv...
a tiez neviem aky mas problem s tym, ze nosi zbran. ja obcas nosim tiez (ajked to nie je sucastou mojho imidzu). premna-zamna nech si kazdy nosi co chce trebars aj vidly na seno
-
seth82
Darca
Ci je mi to jedno alebo nie, to je absolutne irelevantne..co proti tomu spravis, ked ti bude luto, ze to schytal? Nic. A ano, bola to chyba aj Mercuryho, dobre vieme, ze bol homosexual, za to, ze sa nakazil, si hadam tiez mohol sam, alebo nie? A nenavaril si to sam? Kto to sposobil? Robert Fico?Digital napísal:Aha takze nech si kludne umre nie ? takze aj pri Freddie Mercurym by ti to bolo jedno ? alebo ti to bolo jedno ? ten bol ešte k tomu aj homosexual takze to co si navaril si aj zjedol ne ? nech aj umre sak co nie? sam si varil.
Apropo ViRuS, toto mi nedá:
Je smutné, že ľudia stále umierajú na HIV, skutočne smutné. Či sú to viac známe, alebo neznáme osoby. No, treba uznať, každý z nich si je vlastný strojca osudu. Neželám mu to, ani som mu neprial, aby sa to stalo, ale ľutovať ho tiež nemusím. Spôsobil si to svojím spôsobom žitia života. Je to škoda, že sa niečo také muselo stať.
crack=kokain v inej forme ... a nebral ho, ale predaval
Útočíš tu na setha za to, že sa vyjadril v zmysle, že je jedno, či umrie ten Snoop Dog. A teraz mi prosím ťa vysvetli, čo tu potom píšeš ty? Pýtaš sa, či je "menej človekom", lebo bral/predával kokain, crack alebo inú sračku. A zaklincuješ to tým že by ti bolo jedno, keby umrel na to dáky feťák z ulice. To akože ten feťák je teda "menej človek" ako dáky Snoop Dog? Za to, že vydá pár albumov sa už automaticky nadraďuje nad ostatných ľudí? No pána, tlieskam ti...ok, ved nikto nehovori ze to neni jeho chyba a ze si za to nemoze sam, ale tiez nenapisem ako kukiak, ze nech kludne zomrie.
Je smutné, že ľudia stále umierajú na HIV, skutočne smutné. Či sú to viac známe, alebo neznáme osoby. No, treba uznať, každý z nich si je vlastný strojca osudu. Neželám mu to, ani som mu neprial, aby sa to stalo, ale ľutovať ho tiež nemusím. Spôsobil si to svojím spôsobom žitia života. Je to škoda, že sa niečo také muselo stať.