GF 8600 pasiv - teploty
-
Mosko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
GF 8600 pasiv - teploty
mam grafiku GF 8600 512MB pasiv. chalednie a kupoval som ku nej ventilator aby ju ochladil (ale nie hociaky ale do hajzla) ja niesom ten co si potrpi na pekne upraveny pc, pod grafikou mam ventilator do hajzla (img1)
no a teras ku teme je to moc zle ked nechavam vypnuty ten ventilator , lebo zapinam ho iba ked hravam hry alebonieco na grafiku moc inac magrafika tak do 70 stupnov je to ok ? ci radsej mam vzdy pustit ten ventilator ? (img2)
a este tie kable to aj mna stvalo tak su uz pekne zviazane
NO A CELY NAPAD S VENTILATOROM A LEGOM BOL NAPAD MOJHO BRATA !!!!!!!!!!
no a teras ku teme je to moc zle ked nechavam vypnuty ten ventilator , lebo zapinam ho iba ked hravam hry alebonieco na grafiku moc inac magrafika tak do 70 stupnov je to ok ? ci radsej mam vzdy pustit ten ventilator ? (img2)
a este tie kable to aj mna stvalo tak su uz pekne zviazane
NO A CELY NAPAD S VENTILATOROM A LEGOM BOL NAPAD MOJHO BRATA !!!!!!!!!!
O koľko Ti klesne teplota, keď zapneš ten "zázrak"? 
Tá teplota by mohla byť OK.. aj ja som také teploty mával v starom kompe s pasívnou 7600GS.. a nič sa nestalo..
Inak.. koľko stál ten ventilátor? Do ktorej časti záchodu sa to dáva? Ani som nevedel, že záchod potrebuje niečo také..

//btw.. normálne rozmýšľam vytiahnuť spod postele lego a postaviť si do kompu nejaký vzdušný tunel..
Tá teplota by mohla byť OK.. aj ja som také teploty mával v starom kompe s pasívnou 7600GS.. a nič sa nestalo..
Inak.. koľko stál ten ventilátor? Do ktorej časti záchodu sa to dáva? Ani som nevedel, že záchod potrebuje niečo také..
//btw.. normálne rozmýšľam vytiahnuť spod postele lego a postaviť si do kompu nejaký vzdušný tunel..
Ja nemožem z tohto
tie vetraky som s otcom montoval do kupelni a hajzlov alebo v skolke do kuchyni aby tam nebol taky smrad..
Jak ťa toto mohlo napadnúť..Brm ty si mi dal chrobaka do hlavy s tym legom..volaco vymyslim..Inak tie teploty su ok si myslím..tych 66stupnov je v zatazi ak som dobre pochopil? 
-
Mosko
Expert
mal som namysli ze ked ju nehavam takto dlhodobo zahriatu ci jej to neuskodi akoze kratsia zivonost a pod. ...
no takze o kolko ju ochladi je img dole
stal okolo 350 sk max. , uz poriadne neviem
a dava sa to nad zachod vacsinou v restauraciach to byva a davam moj img zhruba ako to funguje , dufam ze pobavii
a jj fici na 220 hh
no takze o kolko ju ochladi je img dole
stal okolo 350 sk max. , uz poriadne neviem
a dava sa to nad zachod vacsinou v restauraciach to byva a davam moj img zhruba ako to funguje , dufam ze pobavii
a jj fici na 220 hh
-
Mosko
Expert
ok ok a 66 nieje v zatazi obe SS su v klude a jj to nebolo nic po ruke tak som tam dal lego , take specialne uchytenie noo heh a este ze skrina je zatvorena ale ked je otvorena tak v sa tepota na obidvoch ss znizi zhruba o dake 2 stupne C ale to nieje az take podstatne
mmm.. a este otazka daky dobry ventilator ktory by ochladil lepsie na tuto grafiku ? aky ? ja som nasiel iba jeden alebo dva orig. na tuto grafiku a ochladili iba o dakych 15 stupnov
poradte daky teda, podmienka je aby ochladil viac ako 20 stupnov C
mmm.. a este otazka daky dobry ventilator ktory by ochladil lepsie na tuto grafiku ? aky ? ja som nasiel iba jeden alebo dva orig. na tuto grafiku a ochladili iba o dakych 15 stupnov
poradte daky teda, podmienka je aby ochladil viac ako 20 stupnov C
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Uz som to tu na fore spominal, nie je snad horsieho chladica ako ten, co mas. Myslim ten pasiv samozrejme, vetrak je genialny
Ten plast meni konzistenciu pri 2D rezime uz. Nic horsieho som nevidel a nemal docinenia. Ten Accelero S1 rev.2 by bol vyborny a mozno by to islo aj bez aktivu, pripadne vetrak iny ako z hajzla zregulovat, by mal krasne stacit.