Tak ja som to presiel na PS3 a teraz som chcel na PC...
Ale nastvalo ma ze na mojom podla mna v pohode kompe E6300@3,2ghz,2GB ram,HD4850 512mb to na medium celkom seka teda neni to uplne plynule...som cakal ze budem hrat na full omg
To nehovorim o tom ze sa mi to hralo na PS3 lepsie a ze medium je na PC horsie ako grafika na PS3....
Blackburn napísal:zabijes pri tom hodinu stravenu pri instalacii a znechutenie hry. ziadna verzia nefici korektne, ani original a ani cracknuta. mna len furt zaujima ako odstratim ten bug ohladom textur.
ja mam x1950pro a uplne mi nevidno textury, ako keby som lietal , a niesom jediny, a to akoze si mozno stvrtka ludi tu hru nezahra koli tomu ? co s tym mam robit aby mi to slo normalne ?!
skazatoN napísal:ja mam x1950pro a uplne mi nevidno textury, ako keby som lietal , a niesom jediny, a to akoze si mozno stvrtka ludi tu hru nezahra koli tomu ? co s tym mam robit aby mi to slo normalne ?!
alt+tab a potom spat do hry
Alebo si kup kartu od nvidie
no ono to robi viacej ludom, akoze mne tie textury vidno ale iba niekde no ... neseka mi to ani nic ale proste robi mi to co vela ludom inac mam core 2 duo e6300 1,8ghz , 1gb ram, x1950pro 256mb
v prvom rade ram a potom procak..ked si vsimnes su to minimalne poziadavky aj grafa aj cpu a dokonca v ramke zaostavas.. nechapem ako ti to nemoze sekat
nvm akoze ja mam ovladace na tu atinu taku co som mal na cd od tej grafiky pred 2 rokmi , ale neviem ci pomozu nove ... resp. by som skusil, ale neviem ako vymazat tieto co mam teraz
Jezis tak to musis dat nove urcite..nie len koli tej hre Stare klasicky odinstaluj a potom nainstaluj nove..btw ja stare ani neodinstaluvavam a nahadzujem rono nove(nemalo by sa)