daky ? ved snoopa pozna cely svet (asi na par vynimiek) je to perfektny, herec, rapper a zabavac ved si pozrite ten program co isiel na mtv a v nom ucinkoval snoop vsetci sa tam rehotali...myslim ze nanho nepatri oznacenie dajaky snoop dogg
A zasa to je o tom istom..hateri začali písať že nech skape je im to jedno..a my to tu obranujeme..cele to je ale offtopic lebo otazka znela: Je to pravda? Tak sa prosím zdržte komentárov, nevybíjajte si tu komplexy..ked o tom hovno viete tak nepiste
edit: je to znama osobnost tak chceme vediet ci to je pravda..nejde o to ze je tazky gangsta...ja osobne Dogga nejak extra nepočúvam ale vážim si ho..
Tak potom mi prosím vysvetli, na čo to tu bolo založené, keď sa majú všetci zdržať komentárov. A osobne sa za nejakého hatera, ktorý si vybíja komplexy skutočne nepovažujem.
ved pisem ze si tu mozte vyjadrovat aj vase nazory len prosim nic rasisticke lebo by ste ma vytocili..
FT: no tak neviem ze zaco sa povazujes ale na snoopa nebude kydat nikto !!! nezasluzi si to
Ide o to že chcel vedieť či vie o tom niekto niečo viacej a nie to že vam je jedno či umrie alebo že nepočúvate rap..takych komentov sa mate zdrzat..neviem co pocuvate ale keby sa na nete objavilo ze DJ Tiesto ma HIV tak na druhy den ho tu oplakavate
seth82 napísal:Ci je mi to jedno alebo nie, to je absolutne irelevantne..co proti tomu spravis, ked ti bude luto, ze to schytal? Nic. A ano, bola to chyba aj Mercuryho, dobre vieme, ze bol homosexual, za to, ze sa nakazil, si hadam tiez mohol sam, alebo nie? A nenavaril si to sam? Kto to sposobil? Robert Fico?
lenze ty si pisal v takom zmysle ze ti je to jedno ci umre alebo nie... mne napriklad neni
opak: kebyze ako hovoris ze keby mal dj tiesto hiv tak tu je uz 20 stran otom ze aky bol super a neviem co. ale rapovu hviezdu si ludia uctit nevedia, no nic svet je kruty a my zato nemozeme
digital: snoop je hviezda svetoveho serialu ale nakydal uz skoro na vsetkych rokovych spevakov tak zato tu takto pisu . ludia ktory ho pocuvaju mi daju za pravdu