A mozem ta poprosit, ak sa ti bude chciet, kedze si v tom snad uz profik, mohol by si mi raz pofotit detailne ako nakladas fajku? Chcel by som to proste vidiet a nieco sa priucit
Vodné fajky
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Raz to muselo prísť... Idem urobiť fotonávod a editnem to do tohoto príspevku. Druhá fajka za večer...Gangy napísal:No dobre, aka korunka je teda najlepsia? Vela malych dierok alebo co? A ako mozem regulovat teplo?
A mozem ta poprosit, ak sa ti bude chciet, kedze si v tom snad uz profik, mohol by si mi raz pofotit detailne ako nakladas fajku? Chcel by som to proste vidiet a nieco sa priucitDiky
Mimochodom pri korunkách platí pravidlo "čím väčšia, tým lepšia" - viac tabaku - pomalšie sa prepáli - lepšie možnosti usmernenia tepla.
Ako robiť s teplom? Je to všetko o prúdení vzduchu okolo uhlíka. Bavme sa teraz o samozápalných uhlíkoch, ktoré sú najrozšírenejšie. Pokiaľ chcem, aby ot nebolo prepálené, tak uhlík presúvam po zafajčení tabaku (fáza ked mám už aj chuť, aj mlieko) na okraje korunky postupne dookola, aby sa tabak prepálil rovnomerne, ako sa len dá. Teplo sa dá regulovať rôzne. Najbežnejšie však tarbušom - keď nasadím tarbuš na korunku začína mi kumulovať teplo a rovnako prúdi vzduch okolo korunky pod väčšou rýchlosťou - tým pádom mám viac tepla. Inak klasicky - uhlík sa primerane ohrabáva...
Maki: to teda budú
Takze aj ked budem fajcit len indoorovo tarbus sa zide?
Inak ako som uz pisal ja to robim tak ze samozapalovaci uhlik cely rozpalim do cervena a potom rozdrobim na par mensich kuskov ktore rozlozim na vacsiu plochu. Nieje to tak lepsie? Akurat ze taka fajka mi vydrzi prinajlepsom 10 minut
//Inak pomohol by si mi vybrat nejaky tarbus na korunku ktora je k tejto fajke? Bud z toho webu alebo zo smokeshopu.
///Super, pre istotu ho objednam, opat diky
Inak ako som uz pisal ja to robim tak ze samozapalovaci uhlik cely rozpalim do cervena a potom rozdrobim na par mensich kuskov ktore rozlozim na vacsiu plochu. Nieje to tak lepsie? Akurat ze taka fajka mi vydrzi prinajlepsom 10 minut
//Inak pomohol by si mi vybrat nejaky tarbus na korunku ktora je k tejto fajke? Bud z toho webu alebo zo smokeshopu.
///Super, pre istotu ho objednam, opat diky
-
jin
VIP
Tarbuš sa zíde vždy, len ked ho používaš outdoor chráni Ti uhlík aj pred vetrom. Inak s tým rozdrobením by som to neodporúčal. Príliš veľa tepla ide a rýchlo Ti vyhoria. Je to potom rovnaké, akoby si na korunku položil veľa menších samostatných uhlíkov. Odporúčam jeden kompaktnýGangy napísal:Takze aj ked budem fajcit len indoorovo tarbus sa zide?
Inak ako som uz pisal ja to robim tak ze samozapalovaci uhlik cely rozpalim do cervena a potom rozdrobim na par mensich kuskov ktore rozlozim na vacsiu plochu. Nieje to tak lepsie? Akurat ze taka fajka mi vydrzi prinajlepsom 10 minut//Inak pomohol by si mi vybrat nejaky tarbus na korunku ktora je k tejto fajke? Bud z toho webu alebo zo smokeshopu.
Co sa týka toho tarbušu, mal by jeden byť ku nej pribalený, no nie som si istý. Ak nebude, tak na hentej fajke som u kamaráta mal nasadený presne tento tarbuš.
-
agrashi
Light Expert
hosi chcem sa spytat ze co je pricinou toho ze asi po polhodine tahana fajky ma zacne stipat v krku?
fajka ma 43cm
tabak je dost mokry a sladky a je ho dost, az po okraj takze neni prepaleny.
dym husty
slauch vycisteny.
uhlik je samorozpalovaci 33mm
je to v tom ze fajka uz nestiha ochladzovat dym?
dakujem za odpoved.
fajka ma 43cm
tabak je dost mokry a sladky a je ho dost, az po okraj takze neni prepaleny.
dym husty
slauch vycisteny.
uhlik je samorozpalovaci 33mm
je to v tom ze fajka uz nestiha ochladzovat dym?
dakujem za odpoved.
Chlapci, bol som otestovat novu restiku v meste kde je aj Shisha garden....dal som si ako obvikle ceresnovy, no beznikotinovy 'tabak' Dala mi k tomu 2 uhliky...cize fajcenie na hodnu chvilu....no nerobilo mi dobre to, ze ten tabak bol nejakyu zvlastny...ako keby premyvany
taky nejaky bez chuti.....je to tym, ze to bol ten bez nikotinu?
A dalsia vec co mi pomerne dost vadila.....vkuse som mal plnu hubu tych scernetych sraciek....neviem ci casti uhlika ci tabak...a dost to znechucovalo fajcenie.....myslim si ze to tak nema byt, ved aj cely naustok bol zanoseny tym humusom......cim je to sposobene?
A dalsia vec co mi pomerne dost vadila.....vkuse som mal plnu hubu tych scernetych sraciek....neviem ci casti uhlika ci tabak...a dost to znechucovalo fajcenie.....myslim si ze to tak nema byt, ved aj cely naustok bol zanoseny tym humusom......cim je to sposobene?
pokial premyvatelny nieje spoznas to 2 sposobmi - bud ti z neho pojde permanentne hnusna hneda voda a kusky akoby papiera alebo sa ti prederavi ako mne...
co sa tyka shisha gardenu a beznikotinoveho tabaku... ja som fajcil iba soex melon a ten bol dost dobry zozaciatku,aj chutovo, aj dym pekny... ciernoty mohli byt kludne nepremyvany slauch a to dost dlho, priapdne to mohlo byt aj tym tabakom, aj ked take skusenosti so soexom nemam
co sa tyka shisha gardenu a beznikotinoveho tabaku... ja som fajcil iba soex melon a ten bol dost dobry zozaciatku,aj chutovo, aj dym pekny... ciernoty mohli byt kludne nepremyvany slauch a to dost dlho, priapdne to mohlo byt aj tym tabakom, aj ked take skusenosti so soexom nemam
-
agrashi
Light Expert
z toho slauchu ktory som umyval ide hneda voda. Nie stale. Da sa to vymyt
Ale ano asi bude papierovy, ale drzi sa dost dlho kedze to je nemeneny slauch, je povodny a kamoska ho pravidelne umyvala co viem. Kazdopadne sa uz tesim na novu faju ktora mi pride do stredy dufam.
aaa BTW co teda sposobuje to stipanie v krku? pozri prispevok hore.
aaa BTW co teda sposobuje to stipanie v krku? pozri prispevok hore.
-
jin
VIP
agrashi: Konštrukčnú vadu v tom nevidím. Akú máš značku tabaku? Mne sa stávalo pri značkách Cleopatra a Princ Mollases, že som mohol fajku nakladať sebeprecíznajšie a stretol osm sa s podobným problémom. Chybu možno robíš v tom, že naložíš príliš veľa tabaku a ten sa spečie ku alobalu, alebo z tej 33ky ide príliš tepla. Pokiaľ nefajčíš na jednu vodu 5 fajok, tak záležitosť vody to nie je. Inak pokiaľ si už raz prepláchol nepreplachovateľný šlauch, preplachuj ho pred každým fajčením, pokiaľ nefajčíš denne. Síce sa ochvíľu prederie, no nebudeš to vdychovať...
IMI: Presne, ako vravíš
Lub0$: No jo, hentie "dobroty" sa prejavia v otm, keď niekto prepláchne nepreplachovateľný šlauch po tom, ako ho ide uskladniť (akože údržba
) a potom ho po dlhšom čase vytiahne a manipuluje s ním. Papierové vnútro popuká a popraskajú aj tenké vrstvičy usadenín z fajčenia. Voilá - čierny humus je na svete. Stalo sa mi však už aj to, že mi zo šlauchu šla čierna nechutná vodička - to je zasa oxid mosadze zmiešaný s vlhkosťou....no mňam, čo Vám budem hovoriť...
Gangy: Návod pre Teba...
IMI: Presne, ako vravíš
Lub0$: No jo, hentie "dobroty" sa prejavia v otm, keď niekto prepláchne nepreplachovateľný šlauch po tom, ako ho ide uskladniť (akože údržba
Gangy: Návod pre Teba...
- Prílohy
hmm, take nieco by som asi ja kupil...
http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cts_id=178
no ja mam tuto: http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... ucts_id=24 ale modru...
http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cts_id=178
no ja mam tuto: http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... ucts_id=24 ale modru...
Ok takze dneska mi prisli 3x 250g tabaky objednane z http://tabakydovodnej.xf.cz/index2.php Vsetko prislo v poriadku, balenia su neporusene, postovne stalo 63sk, takze som uplne spokojny