máte motorku?
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
máte motorku?
sem píšte aké máte motorky. Ja mám osobne Jawu 50
//GothaR: pridane dalsie moznosti v hlasovani
//GothaR: pridane dalsie moznosti v hlasovani
-
seth82
Darca
Chlapci, ale v tejto teme bola polozena otazka, ci mate motorku alebo aku motorku by ste chceli.....tak s tymi nazormi sa chodte hrat do pieskoviska....sa spamatajte....seth82 a foboss napísal:ziadnu nemam a ani nechcem. O rozdavani organov sa chcem rozhodnut dobrovolne...A v snehu a dazdi mi motorka moc nepomoze...
-
Mrk
Professional
ja budem v priebehu budeceho roka robit vodicak A(do 25kw) a chcel by som si zaobstarat hondu cbf250 popripade ak by sa mi podarilo zohnat dostatok penazi tak kawasaki ninju 250r, otazne je ci mi to ako prva moto nebude moc silne
niektory mi odporucaju este mensiu kubaturu a ini zase, ze to je v poho na zaciatok
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
motorka je jedna z veci ktore si raz urcite zadovazim ... urcity cas som jazdil na crosske celkom pravidelne, ale majitelom som nikdy nebol ... ale v podstate som motorku nikdy nemal kde ustajnit, tak aby som na nej mohol jazdit hoci kedy, v podstate ani nemam cash na nejaku poriadnu
... ale raz to dufam bude buduci ekvivalent dnesnej BMW R 1200 GS Adventure (ak bude este za nieco stat), alebo KTM 990 Adventure (S) ... pre podobne velke turistiky mam slabost
...
... ale raz to dufam bude buduci ekvivalent dnesnej BMW R 1200 GS Adventure (ak bude este za nieco stat), alebo KTM 990 Adventure (S) ... pre podobne velke turistiky mam slabost
Dotycny, ktory nechape o co mi ide/islo....chudak si sa mohol aspon podpisat. Ide mi o to, ze userov nezaujima nazor, preco si niekto kupuje motorky, ved to je dobrovolne darcovstvo organov....toto je tema o motorkach, a nie o vasich nazoroch....a kto ma rozum tak ma mensiu pravdepodobnost ze sa zabija.....kto jazdi v zime na snehu a na lade, alebo aj v lete 200km/h nech sa necuduje ze ho ludia nazyvaju darcom...
Fruxo, dik, ze si sa aspon podisal...ale ja ti to prepacim...zato ,ze so mta cely cas nechaval vyhrat CSko
Fruxo, dik, ze si sa aspon podisal...ale ja ti to prepacim...zato ,ze so mta cely cas nechaval vyhrat CSko
-
audiotrack
VIP