rozísť sa, alebo skúsiť znova
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ide o to Bushido sme ťa sfúkli za to čo si tu napísal čo sa stalo a nebolo spomenuté nemôžeme brať do úvahy bo o tom nevieme .. takže či si na vine ty abo ona netuším.. z toho tu je to zatial na tebe.. ak sa ti teda chce tak napíš aj jej sprostosti a možno dáme za pravdu tebe a budeš sa cítiť lepšie 
-
Shark NX
Addict
S tymto argumentom by si na sude pohorel rychlostou svetla a Sudca by ti nechal platit dvojnasobok vyzivneho.Bushido napísal:1. ako mohla otehotnieť ked ked viem kde vsetky žubrienky skočili? 2. Keby hej tak čo, potrat, dovi, dopo, ja ho nechcem a ak ona hej tak nech ráta s následkami že ja žiadne výživné platiť nebudem, lebo som bol za potrat. Ne že by ma to nesralo, ale čo si kto navarí, nech si to zožere.
by si sa hned zobudil keby si sedel v škole typujem že si na strednej na vysokoškolaka nemaš vyjadrovanie a myslenie .............takže by ti prišla prve peniažky ktore by si musel platiť ..............by sa ti hned tvoje sničky rozpršali otom ako začneš robiť a kupiš si auto a nvm čo ešte ...................lebo polka platu by šlo decku a polku by si prejedol a prepil...................a potom uvidime kdo komu navaril ............ona bude štastna že ma dieta za ktore jej platiš.............a ty maš hovno a z učtu ti strhavaju polovicu penazi
-
Bushido
Medium Professional
Takto to funguje možno pri holivudskych hviezdach. Na súde by som obstál veľmi dobre pretože som pri sexe použil ochranu a aj napriek tomu že zlyhala, som bol za potrat a to v obdobi, kedy by sa to zaobišlo bez vážnych zákrokov. Ak sa ona rozhodne že dieťa chce, musí niesť zodpovednosť spojenú so starostlivosťou o decko sama. Nemáte poňatia o výživnom. Ja áno z vlastnej skúsenosti. Opakujem sa už 3x ona sa neobávala že je tehotná, dostala kopačky, nasrala sa a začala robiť scény. Neviem či vám to nedochádza lebo vám tam chýba nejaké kolečko, alebo máte nejaký komplex ktorý vám v tom bráni. Ja som použil ochranu, ktorá bola po sexe v poriadku, keby nie, samozrejme by som sa staral. Ale baviť sa tu o potrate je total OT. Ďakujem za pochopenie. (dúfam)
-
Shark NX
Addict
Ale hovno. Takto to funguje na slovensku. Teraz sa nebavime o relevantnosti diskusie o potrate teraz sa bavime o tom ze s tvojim argumentom ze si pouzil kondom cize nenesies nasledky by si nepochodil a je uplne bezpredmetny. A hlavne to ze kto ju prefikol?? No predsa ty. Cize ty si zodpovedny za pripadne dieta rovnako ako ona ... ci chces potrat alebo nie.
Tym ze by si sa napr obhajoval na sude s tym ze ty si chcel potrat a ona nie tak nech si to zozere po tebe pojdu vsetci normalni ludia a hlavne sudca ti to necha vyzrat. Este to budes musiet aj vylizat
Tym ze by si sa napr obhajoval na sude s tym ze ty si chcel potrat a ona nie tak nech si to zozere po tebe pojdu vsetci normalni ludia a hlavne sudca ti to necha vyzrat. Este to budes musiet aj vylizat