GTA 4
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=98609 LIVE
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=135771 HOTFIX NA XP
Neni zac
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=135771 HOTFIX NA XP
Neni zac
Aká rodičovská kontrola ?Opak napísal:asi ti to blokuje nejaký firewall alebo rodicovska kontrola![]()
Firewall ?
// Inak keď to spúšťam normálne cez odkaz tak to spraví ten problém, ktorý som písal na strane 77, prosím pozri ho. Gothar-ova metóda nejak nefunguje
It's not a bug, it's a featurePAuLi3 napísal:chlapci asi sa budem opkaovat ale neviete ako vyriesim problem s kamerou ? jednoducho vc hre vzdy musim drzat mys(teda ked idem v aute) a vzdy musim neit pohlad aby som videl dopredu
To kritizoval aj recenzent na games.tiscali.cz, ale da sa to naucit, ved riadit sa da aj jednou rukou
mne sa stalo pri jednej hre to iste ze som nastavil velke rozlisenie a monitor to nezvladol a spravilo sa to iste s tym monitorom..skus kliknut na ten subor/odkaz daj kompatibilita a daj spustit s rozlisenim 640x480..mohlo by to zabrat..a k tomu firewallu..nemáš niečo také?Nejaké kerio alebo eset smart security, alebo vypni ten firewall od microsoftuLuxo napísal:to ja stále posúdiť nemožem
ja som raz tahal jeden crack a prave Nod mi ho automaticky hodil do karanteny..neviem aky antivir pouzivas ale mne v tom node pomohlo vypnutie nejakych veci..asi ti to blokuje nejaky antivir ako si napisal a ten subor hlasy za vir tak ti ho nedovoli stiahnut, poprípade ti ho hned hodi do tej karantenyradek21 napísal:Mám problém. Stiahol som crack ale súbor LaunchGTAIV.exe mi jednoducho nejde rozbaliť na disk. A ja debil som ten súbor mohol hľadať kde je, keď sa mi ani nerozbalil. Nechápem prečo. Môže ho blokovať antivir? Ten som vypol a stále to nejde.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
multiplayer super vec
raketomet rullezz a jedna rada nikdy nestojte v hre na jednom mieste hlavne ked si potrebujete odbehnut ..ja si tak stojim cca 2 min a jeden haj**el ma normalne okradol 900 babiek fuc
nahanal som ho po celom meste cu**aka jedneho 
/pouzite crck FEDOR a pojde to bez problemov na cistu instalacku..
/pouzite crck FEDOR a pojde to bez problemov na cistu instalacku..
Postupuj podla tohto: http://www.hojko.com/post1034650.html#10346501C3 napísal:Da sa nejako obyjst to aby som si mohol sam nastavit grafiku v hre?Dakujem
A daj tam parametre norestrictions a nomemrestrict. Ja som to vsak skusal a ked som mal prekrocene povolene nastavenia, tak mi to asi po 10tich minutach zacalo vyhadzovat na obrazovke ciary a potom sa cely pocitac zasekol
-
skras
Novice
Problem GTA 4
Cauko...mam problem kupil som si GTA 4 a ked ho hram tak sa stane ye mi PC yamryne a restartuje sa..neviete cim to je?? 3x som preinstaloval win... 
-
Mrk
Professional
heh no ja som to sosol, nastavenia mam vseliake vzhladom, ze to je notebook hra sice nevyzera naj, ale podstatnejsie je to, ze to ide v pohode, ovsem max tak prvych 5-10 min, potom to zacne ist tak na striedacku, chvilu pohoda potom zacne sekat a stale dokola
najprv som si myslel, ze sa ten notebook nadmerne prehrieva, v lete som na to pouzival stolny ventilator a ten teraz nepomohol, takze imho je bud problem s tym, ze zatial nemam origo popripade tou zlou optimalizaciou,
btw ma to tu niekto zo steamu ? to rovno stiahne hru a mozem sa hrat ? alebo jak to fici, bo ma odraduju pri krabicovej verzii vsetky tie registracie a hlavne vkladanie dvd do mechaniky...
btw ma to tu niekto zo steamu ? to rovno stiahne hru a mozem sa hrat ? alebo jak to fici, bo ma odraduju pri krabicovej verzii vsetky tie registracie a hlavne vkladanie dvd do mechaniky...
Re: Problem GTA 4
Čo takto napísať aj zbytok zostavy? možno sa potom niekam pohneme..skras napísal:Cauko...mam problem kupil som si GTA 4 a ked ho hram tak sa stane ye mi PC yamryne a restartuje sa..neviete cim to je?? 3x som preinstaloval win...