Takže keď zapnem počítač napíše mi toto :
"Omlouváme se za nepříjemnosti , ale systém Windows nebyl úspešně spuštěn pravděpodobne z dúvodu změny hardwaru nebo softwaru.
Pokud počítač neodpovídá , byl nečekaně restartován nebo byl automaticky vypnut , aby chránil soubory a složky , mužete se vrátit k funkčnímu nastavení volbou poslední známá funkční konfigurace .
Pokud bylo predchozí spuštení prerušeno z dovodu výpadku napájania alebo vypínačom napájení nebo tlačítkem Reset , nebo pokud je příčina neznáma zvolte položku Spustit systém bežným zpusobem .
Stav nouze
Stav nouze s prací v síti
Stav nouze se systémem MS-DOS
Poslední známa funkční konfigurace
Spustit systém běžným zpusobem
Šipkami nahoru nebo dolú zvýrazněte požadovanou možnost .
"
Pomožte mi prosím komp súrne porebujem . Ak vyberem všeliktorú možnosť , tak sa počítač resetne a znova vyskočí táto tabuľka .
nejde mi spustiť počítač
nejde nudzovy rezim , ani jedna z tych moznosti a dla som do kompu cd s windowsom , a nastavil som aj bootovanie z cd , ale nic nenabieha iba ta tabulka , neviem , ale muslesom počítač dvakrát tvrdo resetnúť , ale tot sa mi ešte nestalo , že by kvoli tvrdému resetu neišiel spustiť počítač , prosím pomožte mi
PROBLÉM VYRIEŠENÝ CEZ INŠTALAČNÉ CD WINDOWSU XP - CEZ OPRAVU WINDOWSU , MOŽTE LOCK
PROBLÉM VYRIEŠENÝ CEZ INŠTALAČNÉ CD WINDOWSU XP - CEZ OPRAVU WINDOWSU , MOŽTE LOCK
-
Mosko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
heh no sak si nieco vytahoval z kompu iba tak (napr. ramky) aby si sa pozrel alebo to je jedno a nevypol si od zadu PC ! ???
ak ano tak vypni pc , potom ho vypni aj od zadu ,otvor skrinu heh a vyber to co si vybral a vrat spat a potom uz iba zapni pc od zadu a od predu a daj posledna znama konfiguracia
ale ak si daval nieco nove tak daj spustit normalne , ale to uz neviem na 100 %
ak ano tak vypni pc , potom ho vypni aj od zadu ,otvor skrinu heh a vyber to co si vybral a vrat spat a potom uz iba zapni pc od zadu a od predu a daj posledna znama konfiguracia
ale ak si daval nieco nove tak daj spustit normalne , ale to uz neviem na 100 %
takže nechcem zakladať novú tému aby som nebol mimo pravidiel alebo aby som nesprehľadňoval fórum , preto to píšem sem , mám problém ktorý som pred opravou windowsu cez bootovacie cd-čko xp-čka nemal , ak pichnem do usb-čka všeliaký vymeniteľný disk - (mp3-ku , mobil) , tak mi vypíše že disk je treba naformátovať , pričom na mojom notebooku tieto zariadenia vkľude idú . Ale schválne som dal naformátovať - rýchlo to prebehlo a potom vypísalo : "systém windows nemohol dokončiť formátovanie " . Skúšal som už 5 zariadení a ani jedno neišlo , ale na notebooku v pohode . Poraďte prosím
Re: nejde mi spustiť počítač
len sa chcem opitat ten problem s Windowsom si vyriesil s preinstalovanim originalneho windowsu xp ?
Re: nejde mi spustiť počítač
Nie preinštalovaním ale opravou, nechcel som prísť o súbory.