Ako zvýšiť návštevnosť svojeje stránky
Ako zvýšiť návštevnosť svojeje stránky
Prosim vás ako by sa dla zvýšiť návštevnosť svoje stránky napríklad dajme tomu žeby to bolo forum ako yb sa to dalo spraviť aby mi tam chodili ludia to mám spamovať kvoli tomu a to nechcem lebo ja som neni spammer...
Takze najprv musis spravit z toho fora forum. Cize mohol by si tam napr. zaregistrovat viacej akoze uzivatelov, aby sa tam ludia vracali. (aby vedeli ze tam je viacej ludi, ze tam nebudu len samy) Potom musi mat to forum vela prispevkov. Mozno nejake zaujimave mody.
Ked mas prichystane forum pre uzivatelov, tak treba nejaku reklamu. Napr. zobrat tapetovaci program na pokec (najdes aj tu na hojkovi) a zacat tapetovat.
ALE: for je uz na nete kopec, takze ti neodporucam vytvarat nove!
Ked mas prichystane forum pre uzivatelov, tak treba nejaku reklamu. Napr. zobrat tapetovaci program na pokec (najdes aj tu na hojkovi) a zacat tapetovat.
ALE: for je uz na nete kopec, takze ti neodporucam vytvarat nove!
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Niečím, čím zaujmeš ľudí, ktorí následne odporučia stránku ďalším; čím ich zaujmeš, to je vec každého človeka.dekarbon napísal:zvýšiť návštevnosť svoje stránky napríklad dajme tomu žeby to bolo forum ako yb sa to dalo spraviť aby mi tam chodili ludia
Začni napr.: vkusnou úpravou farebného prostredia
Hele ja mám fórum o Futuramě, vytvořil jsem ho protože žádné CZ fórum o Futuramě není... Potřeboval bych zvýšit návštěvnost... http://www.futurama.xf.cz Chtěl jsem kontaktovat někoho z SSF Ale nikdo nemá zájem mi udělat reklamu...
pe3x: Mozes aj mne kliknut na www
K teme: Co tam si vymenit reklamu? Forum je univerzalne, odkaz na neho mozes dat do vseliako zameranych stranok, staci sa dohodnut s adminom
Tiez tu mas billboard. Mozno ti to pomoze, i ked ja s tym moc dobre skosenosti nemam. Naopak etarget odkazy velmi nahanaju navstevnikov. Do toho vsak treba trocha zainvestovat..
K teme: Co tam si vymenit reklamu? Forum je univerzalne, odkaz na neho mozes dat do vseliako zameranych stranok, staci sa dohodnut s adminom