Neviem čo ďalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
trend
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa trend »

ked cloveka laska nebavi napr s istym cloveokm tak to neni ono ... neze by som citoval s mojich skusenosti .. s cudzich
MalaCertica
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa MalaCertica »

schw33k napísal:ak by som sa mohol opýtať, koľkokrát ste boli spolu(rande alebo niečo podobné), stretli ste sa už niekedy, že áno :sledujem:
no asi tak 10-12 krat, vzdy asi tak 2 hodiny
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

10-12 krát odkedy spolu chodíte?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Sagittarius napísal:10-12 krát odkedy spolu chodíte?
no a? to stačí ni? :oops:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

triple napísal:no a? to stačí ni? :oops:
Stačí ale tvrdila, že sa skoro vôbec nestretávajú a 10-12 za mesiac a čo si je každý tretí deň... :wink:
Horký_sliíž
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Horký_sliíž »

taketo vztahy podla mna nemaju buducnost. Pises ako keby si z lutosti s nim chcela ostat. a ked sa ani nestretavate moc casto je tiez na figu, poznam takych ludi, co tak sice stravili aj rok spolu, dva, ale proste neskoro prisli na to ze sa vlasne k sebe vobec nehodia :) keby ste aspon mali spolocne zaujmy ze chodite spolu na nejaky sport alebo tak tak by sa to este mozno dalo :)
MalaCertica
Amateur
Amateur

hmm..takze rozhodla som sa tak, ze si dame druhu sancu, povedala som mu, co mi vadi, ze sa sprava inak a nie je vo svojej kozi ked je so mnou a povedal ze mam pravdu a stale je cas napravit to :) takze dufam, ze sa tak aj stane a konecne to bude fungovat, akoby malo :) priebezne budem informovat /budem s nim dnes o 5/.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ajaj.. tak či tak tento vzťah skôr či neskôr skončí..
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chococet »

pokial to ty necitis na 100% ked vies ze to nieje clovek ktoreho lubis/by si ho mohla lubit,a dokazat sa mu cela odovzdat telom aj dusou tak nema zmysel veci zbytocne natahovat musis byt uprimna a povedat ako to cistis a potom sa len dozvies podla reakcie ako velmi zalezi tomu chlapcovi na tebe...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

MalaCertica napísal:hmm..takze rozhodla som sa tak, ze si dame druhu sancu, povedala som mu, co mi vadi, ze sa sprava inak a nie je vo svojej kozi ked je so mnou a povedal ze mam pravdu a stale je cas napravit to :) takze dufam, ze sa tak aj stane a konecne to bude fungovat, akoby malo :) priebezne budem informovat /budem s nim dnes o 5/.
Preboha, veď mu nedávaj košom len tak zo zlého pocitu a prvého dojmu. Má právo vedieť Tvoj postoj k nemu a šancu na polepšenie.

Keby si mu zo dňa na deň povedala KONIEC s pár slabými nejasnými argumentami, chalanisko by si asi vytrhal vlasy kričiac otázku "PREČO?!?". A ďalšia mužská hlava s názorom "ženy sú pi*e, nikto im do hláv nevidí, ..."

Podľa mňa si určite zaslúži vedieť spätnú väzbu a priestor na nápravu.
MalaCertica
Amateur
Amateur

fikus-kukis napísal:Preboha, veď mu nedávaj košom len tak zo zlého pocitu a prvého dojmu. Má právo vedieť Tvoj postoj k nemu a šancu na polepšenie.

Keby si mu zo dňa na deň povedala KONIEC s pár slabými nejasnými argumentami, chalanisko by si asi vytrhal vlasy kričiac otázku "PREČO?!?". A ďalšia mužská hlava s názorom "ženy sú pi*e, nikto im do hláv nevidí, ..."

Podľa mňa si určite zaslúži vedieť spätnú väzbu a priestor na nápravu.
nedostal košom ! :wink: stretli sme sa konečne po dlhom čase, povedala som mu,čo som mala na srdci. a on sa "priznal" že pri mne neni veľmi odviazaný, lebo sa bál, že keď zistím ako je blázonko, že ho nechám. ale som mu vysvetlila, že mne to vôbec nevadí, že chcem ho takého, aký je, takže dúfam, že sa to zlepší :roll: myslím, že som urobila dobre, že som s ním naďalej, asi to bola kríza z toho, že sme dlhý čas spolu neboli. a teraz som si už 100% po tomto víkende, že o mňa neskutočne stojí :oops:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

MalaCertica napísal:on sa "priznal" že pri mne neni veľmi odviazaný, lebo sa bál, že keď zistím ako je blázonko, že ho nechám.
Nečudo - veď sa na Teba pozeral pol roka ako na sochu na piedestále s vysačkou "nedotknuteľná". A zrazu Ty na neho ukážeš prstom a povieš: "Ty, poď sem!". Chalan zmätený, zaskočený, potešený, no bojazlivý zároveň opatrne sa ujme šance s panickým strachom, aby nepokazil šancu svojho života a preto radšej nič razantného nehovorí/nekoná - avšak v Tvojom prípade je to veľmi na škodu.

Jeho správanie má viac než dosť logické vysvetlenie :) .
MalaCertica
Amateur
Amateur

mne dosť logistické nepríde :( pretože tieto dva dni mal voľno a ani raz za mnou od soboty neprišiel :?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

a aspon si mu daco naznacila ze ak by mal volny cas ze by bolo fajn vidiet sa?
MalaCertica
Amateur
Amateur

wolodo: samozrejme..v sobotu sme sa na tom dohodli a ešte som mu aj sms písala včera aj dnes :? :cry:
DMC
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DMC »

Mne to zase pride logicke - boji sa, ze si to u teba pokazi, lebo nevie byt vo svojej kozi pred tebou a aj sa citi blbo... Ale ziadne riesenie ma nenapada :(
MalaCertica
Amateur
Amateur

DMC napísal:Mne to zase pride logicke - boji sa, ze si to u teba pokazi, lebo nevie byt vo svojej kozi pred tebou a aj sa citi blbo... Ale ziadne riesenie ma nenapada :(
oki, ja len nechápem, prečo sa na mňa kašle a neprišiel?! asi sa mu nechcelo :? a myslím, že keď niekto niekoho ľúbi, chce s ním byť čo najčastejšie a čo najdlhšie :?
bola som zvyknutá, že chalan za mnou chodil aspoň 3x do týždňa alebo vždy, keď mohol. ja už nwm :cry:

ja sa strašne snažím, aby som to zachránila, inak by som sa v sobotu rozhodla inak..ale on stále robí tak, akoby chcel, aby som to oľutovala a zmenila názor a bol koniec..alebo ja už fakt neviem :cry:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ved sa ho normalne opytaj ze preco neprisiel... alebo skus si to tak dohodnut ze prides ty za nim
DMC
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DMC »

Este jednu vec by som potreboval vediet - pisete si spolu casto? resp. v tomto smere na teba vobec nekasle vsak?
MalaCertica
Amateur
Amateur

wolodo napísal:ved sa ho normalne opytaj ze preco neprisiel... alebo skus si to tak dohodnut ze prides ty za nim
ja končím v škole o pol 4. a on chodí do práce a teraz asi na poobede. keďže tieto 2 dni mal voľno
Napísať odpoveď