musis mat SP3 inak ti hru nespusti , a mal by si instalnut taku verziu Sp(myslim jazyk) aky mas povodny windows (cize ak mas eng windows tak daj eng Sp3)
prosim vas,nemohol by niekto napisat postup na ten multiplayer,kde vsade a ako sa registrovat.bo stale to skusam a furt pri pripojeni do LIVE mi pise ze sa nachadzam v regione ktory LIVE nepodporuje,uz som aj zmenil v profile stat na usa a nepomohlo.prosim poradte,uz som z toho zufali
kdesi v teme bola spominana aktualizacia net framework, som to preletel len tak letmo, takze si moc nepamatam o tam bolo a uz to nemozem najst... tak sry, opytam sa este raz, treba instalovat novsiu verziu, ci staci ten, ktory je na viste sp1 povodny ?
AXO napísal:kdesi v teme bola spominana aktualizacia net framework, som to preletel len tak letmo, takze si moc nepamatam o tam bolo a uz to nemozem najst... tak sry, opytam sa este raz, treba instalovat novsiu verziu, ci staci ten, ktory je na viste sp1 povodny ?
Grand_Theft_Auto_IV-Razor1911 napísal:Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
1. Extract RARs
2. Mount or Burn images
3. Install game, including rockstar social club and xlive
4. Copy crack from DVD1 over original files
5. Start the game, but skip logging into rock star social club
6. When prompted, download and install the xlive update
7. Start the game
7. Press the home button and create a new xlive offline account
8. Play!
davo2006 napísal:mam ten razor ale hram chvilu a potom hra zamrzne,stoji obraz a zvuk sekne...mam ATI x1950GT tak si pockam este na tie ovladace,nechcem skusat betu
Marcuskoo napísal:skusal som lenze stiahol som WIN SERVICE PACK 3 CZ a nehcce mi to zobrat lebo ze mam nainstalovany jazyk Sk.. tak nemate linka na SK SP 3??
nevadi, ze mas SK, stiahni si SP3 pre anglicky win a pojde ti to, mne to ide tak v pohode
Pls od kamarata sa mi donieslo zevraj uz su ovladace na ATI karty ktore zlepsia vyokon v GTA lamky mi nejdu tak pls nema niekto link?
///GothaR: link je aj v tejto teme par stran dozadu, len hladaj
// aha dik nevsimol som si to my bád breda
halooo
podarilo sa mi rozbehat hru ale kde sa robi ten offline profil?
najprv som dal zacat hru ukazalo sa mi tam win live potom to chcelo serial dal som zrusit ale hra nabehla