peklo zo zivota

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hema
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

peklo zo zivota

Príspevok od používateľa hema »

ahojte :cry: sorry vymazala som to .papa
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Riesit tvoj problem na tomto fore asi nebude ta najstastnejsia moznost...
Skusala si nejaku odbornu pomoc ? V SS ti zasielam link na centrum o ktorom vies ze sa podobnymi pripadmi zaobera... ked nic aspon ti poradia
hema
Amateur
Amateur

dakujem za link.ja to tu nechcem vyriesit tu sa to neda ale aspon nejaku radu a vyhovorit sa .riesim to cez pravnika,sud,policiu a to je malo?uz aby sa to cim skor skoncilo.prisla mi dalsia sms uz 198.
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

hmm akoze nechcem byt zly ale co nevies ako dalej??nebodaj sa chces zrutit za to ze tvoj byvali je gembler?mas dve deti zobud sa...ja s mamou som mal omnoho tazsi zivot a nikto nam nepomohl len my sami sebe...nelutuj sa a pozbieraj sa a nanho zabudni...ak mas psychicke problemy traumy ci daco ine tak nastiv psychologa,na hambu to nie je
hema
Amateur
Amateur

ako mam na neho zabudnut ked mi dennodenne posiela 10sms sprav?same urazky .ja sa nelutujem riesim to ako sa len da a preto ze on je gambler nech,len aby mi dal pokoj a to ja nemam
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

tak ak ta obtazuje smskami, by bolo najlepsie riesenie v prvom rade zmenit telefonne cislo..
hema
Amateur
Amateur

uz som nad tym uvazovala.myslis ze dalsie cislo by si nezistil?vyskusam,uvidim.dik
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

ked si das pozor a priatelov poziadas aby nikomu nerozdavali cislo, nezisti to, ak ano, mozno sa da na telefone nastavit ignoracia urciteho cisla. Respektive to riesit ako obtazovanie, alebo vyhrazanie. Zmena cisla je provym krokom, ako postupne zabudnut...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

toto je jedne z tych skutocnych problemov, ake sa moc na tomto fore neriesia a neviem isto ci tunajsia osadka v drtivej vacsine zastupena teenagermi v niecom pomoze ... kazdopadne najdolezitejsie je pretrhnut s nim kontakt ... jednak sa posnazit aby mu sud zatrhol stretavanie s detmi, blokovat sms od neho a podobne ... mozno ho loch trochu nauci (mozno to bude horsie), lebo z toho co pises vyzera ze je z neho v podstate troska ...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

osobne by som sa odstahoval a zacal nanovo co najviac ako sa da, mozno tak ostal v kontake s rodicmi, ale aj na to by som si dal pozor
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ked ma opamat neklame, ma dost velky financny problem....myslis si ze by si mohli dovolit kupit nejaky byt? :idea:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Samozrejme ze si zisti aj to nove cislo, to je uplne zbytocne menit.

Chod za operatorom a povedz ze ta obtazuje, oni ho mozu bloknut aby ti nemohol ani volat ani pisat. To iste sprav aj u deti ak maju telefony.

Inak vedela si ze v minulosti s tym mal problemi a vzala si si spolocnu pozicku? Jezisi to bolo to najhlupejsie co si mohla spravit.

Neostava nic len s nim uplne prerusit kontakt, posplacat nejak dlhy co mas na krku a ist dalej. Mas dve deti, musis to zvladnut kvoli nim.

A cudujem sa ze mu tvoj otec nejde dat po papuli ked mu vypisuje take sms. Aj to by urcite spravilo svoje.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

A7X napísal:hmm akoze nechcem byt zly ale co nevies ako dalej??nebodaj sa chces zrutit za to ze tvoj byvali je gembler?mas dve deti zobud sa...ja s mamou som mal omnoho tazsi zivot a nikto nam nepomohl len my sami sebe...nelutuj sa a pozbieraj sa a nanho zabudni...ak mas psychicke problemy traumy ci daco ine tak nastiv psychologa,na hambu to nie je
pokial viem niekde si pisal že maš 16 rokov ...takže stym asi skusenosti nemaš ..................a zobud sa ty chlapče nvm ako by si to ti prežil ked maš dve deti na krku splatky ktore musiš platiť sam musiš zniečoho žiť musiš vybavovať vkuse tu policiu a ine blbosti same behačky pravnik tiež neni najlacnejši .................toto je dosť aj na elitneho vojaka .........jedine v čom si mal pravdu je že by mohla navštiviť toho psychologa .....to ti dosť pomože ....myslim

otec po papuli ...poznaju sa 12 rokov typujem že jej otec ma 60r ..........a iba by prišiel k urazu ked taky narušeny človek chytí amok .................

dalšia porad sa s spravnikom .....te sms by sa dali využiť . .............popripade si daj presmerovanie čisla svojich deti na tvoje nech to aspon oni nemusia čitať
hema
Amateur
Amateur

viem ze to bolo to najhlupejsie co som mohla urobit zobrat pozicku a jeho charakter sa ukazal ked mi povedal ze som mohla vediet ze ked som ho nechala tak si to budem splacat sama...len to ze pozicky su brane na jeho zivnost a dufam ze hlavne to mi na sude pomoze.otec uz mal sto chuti dat po papuli ale kvoli takemu mat problem?jemu by urcite pomohla basa alebo prinajlepsom psychiatria....
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

no neries tu co by bolo dobre......ked uz tak zmen cislo...ak to zisti chod na policiu a povedz ze ta psychicky nici....ak nic neurobia tak chod do orangeu a povedz nech zablokuju cislo zktoreho volaju....uz som raz jedneho zablokoval...ale rozhodne si nesadaj na rit a nezabaraj xicht do dlani ze dalej nevladzes....NIKTO SA TA NEPYTA CI VLADZES ALEBO NIE MAS DVE DETI KTORE TA POTREBUJU TAK MAKAJ!!!bohuzial zivot je taky
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Omg neviem ci sa mam smiat alebo plakat ked tu nejaky sopliak dospelej zene vypisuje ze nema sediet na riti ale makat.

Kazdopadne A7X, si fest dement.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

A7X napísal:no neries tu co by bolo dobre......ked uz tak zmen cislo...ak to zisti chod na policiu a povedz ze ta psychicky nici....ak nic neurobia tak chod do orangeu a povedz nech zablokuju cislo zktoreho volaju....uz som raz jedneho zablokoval...ale rozhodne si nesadaj na rit a nezabaraj xicht do dlani ze dalej nevladzes....NIKTO SA TA NEPYTA CI VLADZES ALEBO NIE MAS DVE DETI KTORE TA POTREBUJU TAK MAKAJ!!!bohuzial zivot je taky
chalan ty sa vtejto teme prosimťa už nevyjadruj ,.,,,,,... pre naše ale hlavne tvoje dobro trepeš jednu pi***** za druhov
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

hema napísal:viem ze to bolo to najhlupejsie co som mohla urobit zobrat pozicku a jeho charakter sa ukazal ked mi povedal ze som mohla vediet ze ked som ho nechala tak si to budem splacat sama...len to ze pozicky su brane na jeho zivnost a dufam ze hlavne to mi na sude pomoze.otec uz mal sto chuti dat po papuli ale kvoli takemu mat problem?jemu by urcite pomohla basa alebo prinajlepsom psychiatria....
Tak to ti drzim palce, nech sud rozhodne co najlepsie v tvoj prospech. Poznam jednu holku, ktora chodila do Rakuska robit, aby mohla splacat dlhy za svojho manzela+leazing na auto. Tiez vsetko prehral, narobil dlhy a potom nesplacal a ona pravdaze rucila. Ostala sama s dcerou. A ked sa oneskoril so splatkou, tak jej exekutori hned vyvolavali, lebo on to mal v pi.. a nedvihal telefony. Potom to zaplatila ona a bud jej tie peniaze poslal, ked sa mu zadarilo, alebo vysral na to-co bolo pravidlom.
Vyzitka slovenskych sudov :!:
GL
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

pryja to neni vyzitka slovensky súdov ..........je to raz napisane na nejaku osobu tak je to napisané nanu .....keby to bolo tak že by to museli splaaacať spolu tak by to vela ludi vedelo využiť vo svoj prospech ........

skorej by som to nazval vyzitka slovenskej debility ........sryy ale ked ma niekto alebo teda mal problem s gamblerstvom tak si neberem na krk velku pôžičku a ked už aj ona pisala že postupne mizli peniaze a hromadili sa dlhy tak to treba zastavim hned nie pri bankrote

samozrejme čo bolo bolo stým už nič nespravime ...treba riešiť terajšiu situciu .................tipujem že rodina ti nejako pomaha .....možno sem tam požičať peniaze a tak .......... určite by som spravil vec že zobral velku požičku aby si posplacala všetko čo sa da a dať si čo najmenšie splatky aj ked to budeš splacať 10-20 rokov ale je to lepšie ako keby maš tam mať požičku tam dlh
hema
Amateur
Amateur

lenze tie pozicky su napisane na neho a namna a kedze sme boli manzelia tak samozrejme vsetko ide na pol.ty by si nepomohol cloveku ktoreho lubis a chces aby rodina ostala pokope.lenze ked sa neda tak sa neda.ja nepotrebujem vycitky skor trocha poradit.nepoznas tak nesud
Napísať odpoveď