peklo zo zivota

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ja ta nesudim a ani ta nekcem trapiť maš starosti dosť .......ja sam nvm ako by som to zvladal .........ale prepač ako možeš lubiť niekoho kto ti piše vyhražne sms nadava ti do k.... .........a pôžičky su ako na vas ?? jedna na teba druha na jeho alebo ako ?? lebo ak takto tak na jeho sa vykašli ked si ich nebude splacať tak sa hned zobudi ked si ho spacifikuju ..........
hema
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hema »

on tie sms zacal posielat az ked som ho nechala.za 4 mesiace ich mam odlozene 198.a kopu som ich vymazala.
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

hema-nechcel som aby to vyzeralo tak drsno....ale som nabruseny uz len ztoho ze som pezil peklo na zemi a ked si to porovnam stebou je to nic....sorry je to vomne...v kazdom pripade sa snaz bojovat hod na sudy pri vyhrazkach hod na policiu...ak nic neurobia kludne aj do telky chod...kamarat bol dnes odvysielany napr. nic ho to nestalo v podstate...a nevyriesene veci sa pohli...vsetko sa da...pripadne trocha drsnejsou formou povolat nejakich chlapikov a ztrieskat ho...dalsia varianta:poradil by som sa s pravnikom ze nacom si...kedze mas dve deti(neviem ci si zamestnaana)on predpokladam bude zanedbavat vyzivne tak ci sa neda dat zeby ta dali na socialne pridavky(ci kieho sa to nazyva)...len sa nezloz...lebo to ti nepomoze...
a sorry ak som vyzeral jak nejaky AGRESOR...
hema
Amateur
Amateur

A7X-vsetko sa dufam vyriesi za tie roky uz som toho prezila dost,a s tou televiziou...hmmm...dobry napad
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

A7X napísal:hema-nechcel som aby to vyzeralo tak drsno....ale som nabruseny uz len ztoho ze som pezil peklo na zemi a ked si to porovnam stebou je to nic....sorry je to vomne...
Boooooze ti si fakt debilek. Novodoby jezis kristus, vytrpel si si toho uuplne najviac na svete takze teraz mozes kazdemu rozpravat nech nefnuka, lebo oproti tebe je mu vlastne dobre. Je mi z teba na grc.
hema
Amateur
Amateur

A7X-ked sa do toho nerozumies tak radsej nic nepis ok?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

A7X tak nam napiš čo si teda zažil .......a nech mi usudime či si fakt .......človek čo si zažil všetko hrozne čo sa da .........................maš 16 rokov ked si si niečo zažil tka jedine to že ste možno nemali čo jesť ale ty si nemal nikoho na krku nemal si žiadnu zodpovednosť nechodili ti neuhradene faktury .................myslim že si možno zažil niečo v zmysle oco chodil domov opity bil mna a mamu ..............ale určite to nebolo pre teba take hrozne ako pre tvoju mamu alebo pre oca abo oboch nvm čo si teda zažil ale kym to tu nenapišeš tak ta za debila budem stale považovať a nebudem asi sam

hema ako si natom teraz byvaťe v biťe abo mate nejaku nehnuťelnosť ?? auto alebo niečo ??? teda niečo čo by si mohla spenažiť a splatiť uver ....... a skusiť začať odznova.............
ja viem že si pisala že kceš udržat rodinu po kope a nekceš od neho odisť lebo ho lubiš .........ale dostal druhu šancu a premrhal ju .............ženy ako ty mu daju dalšiu šancu a ked zisti že si ho zasa zobrala s5 už to bude brať ako samozrejmosť ...........a ku gamblerstvu sa zas vrati aj po liečeni a potom skončiš ako večina takychto žien ..........budeš si buchať hlavu o stenu že čo si to neskončila vtedy ked bola možnosť .........
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Zaxman ak si si nevsimol tak s nim uz davno skoncila a uz s nim nechce nic mat. Tak neviem co potis.
hema
Amateur
Amateur

Zaxman-asi si ma zle pochopil nezijeme spolu uz vyse roka takze sa rozvadzame.a spenazit nieco?nie nemam ziaden majetok ani auto co myslis ze sa da ziskat s gamblerom a este k tomu zivnostnik ktory ma kazdy den trzbu v rukach a vsetko mina ?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Zaxman ak si si nevsimol tak s nim uz davno skoncila a uz s nim nechce nic mat. Tak neviem co potis.
hore pisala ze či by som nepomohl človeku ktoreho lubis a kcel udržať rodinu pokope ..teraz už chapem že to myslela v minulosti nie v pritomnosti .......tak sryy som to nepochopil

hema .......a načo ste teda brali tu pôžičku ?? čo ste kupovali ? ?
hema
Amateur
Amateur

Zaxman-co sme kupovali?haha vtipne...ved som vravela ze je zivnostnik a kazdy den mal trzbu v rukach tak asi sme museli vyplatit urcite osoby ktorym tie peniaze minul.a to robil v roznych firmach a tie myslis ze mi povedali:no co uz mate dve deti manzel to minul nic sa nestalo?nie kazdy to chcel spet a nikto sa s nami nebavil :?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ok ok potreboval som si to len ujasniť.........
Napísať odpoveď