p4ra napísal:Tak som stiahol aj posledne drivers. Ziadna velka zmena sa nekonala. Skoda, tak som sa na to tesil a kupil bez vahania a nic z toho nemam. Odmietam to hrat na 800x600 s 8800GT, to teda fakt.
To musi byt nejaky bullshit, ja hram na 512MB 9600M GT, pri 1440x900, detaily na takej strednej urovni a fps mam tak 12-15.
Teda, nie ze by to bola nejaka super plynulost, ale hrat sa to da. Skusal som aj menit detaily a tak, fps sa ale nejak badatelne nemenilo, tak som to nechal tak. A ovladace mam 180.70, lebo 180.84(ktore nVidia vydala s tym, ze su priamo pre GTA 4) mi grafika nezozrala a cele mi to mrzlo.
Zvysok mam 4GB ram a T9400 cpu, tak dufam ze po patchi sa to vysplha na nejakych 17-20 fps.
//vsetko sa da, ked sa chce... ja nevravim ze je to idealne. Kdesi som narazil na post chlapika, ktory tvrdil, ze ma dve 280ky v SLI, quadcore, 8GB ram a bez upravovania commandline sa mu detaily nedaju namaxovat a nevymlati z toho viac ako 25fps. Evidentne bude chyba inde ako v hardware, tazko si viem predstavit silnejsiu zostavu.