problem so sietou po instalacii SP3

Informácie o software, ankety...
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

problem so sietou po instalacii SP3

Príspevok od používateľa mLuks »

mam taky proble ze ked nainstalujem SP3 (instalacia prebehne bez problemov) tak po restarte mi na bootuje win nabehne plocha a teraz prichadza problem ze sietove pripojenie mi nacitava asi 3 az 4 minuty a aj tak mi napise ze sietove pripojenie je nedostupne. uz som skusal preinstalovat ovladace ale ani to nepomohlo. celkovo som to skusal 2x a v oboch pripadoch ten isty problem. ja si osobne myslim ze to bude v ovladacoch ale neviem ci je to fakt tak??

sietovku mam integrovanu na MB typu ASUS M2N-X PLUS

a teraz som zistil ze ani nove ovladace chipsetu nevisli cize na CD ktore som dostal k MB mam stale aktualne
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Co je to za siet a aka je struktura siete??
mLuks
Addict
Addict

normalny internet antik. sietove pripojenie "lokale pripojenie" ako to nazyva win. a este predtym ked som mal ten SP3 tak som restartol comp odpjil kabel zo sietovky a vtedy nabehlo hned. a ked som ho zapojil do sietovky tak mi nacitavalo siet a nenaslo. a teraz bezim na SP2 a ide vse bez problemov
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Je pre tvoju cinnost na PC SP3 nevyhnutna, ak nie, tak by som si s tym hlavu nelamal a nechal SP2.
mLuks
Addict
Addict

tak ako nejak mi ho netreba ale v HW poziadavkach na GTA IV je SP3 tak ale vyskusam stiahnut GTA a nainstalovat a ked vypise ze chce SP3 tak sa vykaslem na GTA. ale ak by niekto vedel v com to moze byt moze sem napisat budem rad
Napísať odpoveď