Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Tak príď na Twilight's Hammerpr3dator napísal:keby ste vedeli ako na to tak vas nikdo neresskilne netreba cakat ze vas dotycny necha tak ale utekat kade lahsie proste ressnut sa na niakom dobrom mieste napr za stromom a bezat a ked sa neda ressnut dobre tak proste pockat si s duchom nad telom 5 minut a on odide chvylku clovek nehra ale usetri si kopec nervov
Musíš to updatovať postupne. Ja som mal najprv patch 2.3.0, potom hodiť 2.3.0 to 2.3.2, 2.3.2 to 2.3.3, 2.3.3 to 2.4.0 atd atd224 napísal:caute zacinam s wow a chcem sa spytat stiahol som si aj TBC a uz som aj zaregistrovany na free serveri len oni vyzaduju patch 2.4.3 a ked ho chcem stiahnut tak vsade je 2.4.2 to 2.4.3 mne to pripada ako by som musel instalovat vsetky patche az po 2.4.3 dufam ze to tak neni .. pls help
btw. kde sa pisu tie realmlisty?
Dík[/b]
Ja mam problem s WotLK a to taky ze vzdy ked to nainstalujem tak po uvodnom intre ma to vyhodi z hry a objavi sa wow error. Ale neviem ci to je problem s instalackou alebo s mojim predoslym wow lebo kamos ma toto iste stiahnute aj predosle wowko ma z toho isteho dvd tak nechapem preco to mne nejde. Prosim pomozte alebo nejake napady 
Re: patche
co si to nestiahnes cez launcher ? stde ti to da na sice 3.0.3 ale ked to bude na 2.4.3 tak to stopni a choj parit224 napísal:caute zacinam s wow a chcem sa spytat stiahol som si aj TBC a uz som aj zaregistrovany na free serveri len oni vyzaduju patch 2.4.3 a ked ho chcem stiahnut tak vsade je 2.4.2 to 2.4.3 mne to pripada ako by som musel instalovat vsetky patche az po 2.4.3 dufam ze to tak neni .. pls help
btw. kde sa pisu tie realmlisty?
Dík[/b]
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ze to ludia este riesia,ze ich to stale dookola bavi,mna gankovali,mozno aj teba a urcite budu aj dalsich a co na tom zmenime ked tu budeme spolu "QQ?je to len hra,chapem ze to vie pekelne nasrat ale vybrali sme si server s napisom "PVP" takze podobne reci ze za gank g dole etc.. neobstoja : ))Stopa napísal:... A tym uzavres kruh gankovania, to neni velmi dobry napad, nechapem preco blizz nema aspon nejake postihy za gankovanie, par goldov dole za kazdy kill kde je rozdiel v lvl > 10 a je pokoj (samozrejme ak zautoci malinky prvy tak to neplati)
ale mali by obstat, vid priklad warhammer online, sice ten system co maju chce trochu doladit ale zabranuje nadmernemu gankovaniu dost elegantne ( ganknut mozes max 10 lvl pod sebou alebo 20 na open pvp serveri)aruN napísal:ze to ludia este riesia,ze ich to stale dookola bavi,mna gankovali,mozno aj teba a urcite budu aj dalsich a co na tom zmenime ked tu budeme spolu "QQ?je to len hra,chapem ze to vie pekelne nasrat ale vybrali sme si server s napisom "PVP" takze podobne reci ze za gank g dole etc.. neobstoja : ))
A este vec, bez urazky ale mne pride ta skratka QQ co vela mmo hracov pouziva fakt ... Divna, ako obycajny smilik prosim, ale sloveso? Dont QQ , to akoze dont queue akoze nemam cakat v rade? (neboj, viem co to znamena)
-
Lord PROXI
King
hmm ohladne toho STV, ked som expil maina tak som to mal hlboko a v teplucku ... zacaly ma resskilovat, tak som si kludne ako mrtvola odsedel pri corpse aj 15min, a zatial som bol vo wine ... vecsia haluz to bola ked mna za altika a este jedneho typka zacal resskilovat daky human palach, tak ze ideme obidvaja na mainou, za chvylu mi pisal daky drood z BD a dl mi inv, po chvyle cca 10 ludi z BD, immune, atd v T6 behaly po STV a hladaly alikou co im kilnuly altikou ...
ale haluz bola ked sa jeden lock ma snazil sundat a ja 4fun som si hodil na seba shadow resist na BT, chuda, nerobil mi skoro nic ... len cca 15k HP kym som zergol to trvalo ...
pripadne taka fun v booty bay ... ja s huntom a kamarat za maga sme vysli uplne hore ako je wimmaster na taky akoby stoziar ci co to je, a kazdy alik co bezal aimed/pyro a instant dole ... straze naz zostrelili dole a odplavaly sme kym sme nestratily combat a isli sme s5 hore ...
ale haluz bola ked sa jeden lock ma snazil sundat a ja 4fun som si hodil na seba shadow resist na BT, chuda, nerobil mi skoro nic ... len cca 15k HP kym som zergol to trvalo ...
pripadne taka fun v booty bay ... ja s huntom a kamarat za maga sme vysli uplne hore ako je wimmaster na taky akoby stoziar ci co to je, a kazdy alik co bezal aimed/pyro a instant dole ... straze naz zostrelili dole a odplavaly sme kym sme nestratily combat a isli sme s5 hore ...
potrebujem help z wotlk
regol som sa na jednom free ide na 3.0.3 a tohle pise
vraveli mi ze vaj zle nainstal;ovane wotlk ale nwm ze co j e stym dufam ze porafite
[img]ttp://i.jakubdvorak.eu/1228752668WoWScrnShot_120908_163628.jpg[/img]
//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2008, 17:13 )
vraveli mi ze vaj zle nainstal;ovane wotlk ale nwm ze co j e stym dufam ze porafite
[img]ttp://i.jakubdvorak.eu/1228752668WoWScrnShot_120908_163628.jpg[/img]
kostak napísal:potrebujem help z wotlk
kostak napísal:potrebujem help z wotlk
-
Grond
Medium Professional
ten dk ta posle ukradnut kona ,farma s konami je pod tym campom tam proste nasadnes odcvalas naspat kde ti zadali q a vyskocis potom dostanes dalsi q , dostanes sa do akejsi inej dimenzii ci co to je vidis Death knightov ktorych mozes zabit , zabijes jedneho co je na koni a uz mu len zoberes kona a odfracis odovzdas kona a odovzdas q a mas to ....
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Wishmaster
Medium Professional
Tiez ich je dost..
Brian Kopp 1-70 leveling guide(tato sa predava na nete za nejakych 50 libier, priamo od autora
)
Zygor lvling guide(aj za tuto s cvaka
)
Na hordu mam nejaku od nejakej Penny a Joany..
"200g per hour" mam Valkors gold guide- tiez nejakych 50 libier stoji
a aj par blbôstok by sa naslo
)
//edit ked chces, mozem poslat. ozvi sa pm alebo skor icq
Brian Kopp 1-70 leveling guide(tato sa predava na nete za nejakych 50 libier, priamo od autora
Zygor lvling guide(aj za tuto s cvaka
Na hordu mam nejaku od nejakej Penny a Joany..
"200g per hour" mam Valkors gold guide- tiez nejakych 50 libier stoji
a aj par blbôstok by sa naslo
//edit ked chces, mozem poslat. ozvi sa pm alebo skor icq
-
Royalflush
Guru wannabe