mne zas prezmenu nova opera dost mrzla ,nie zmyslom ze mrzla ako aplikacia ale web nacitavala divnejsie ako predchodca cize som to dal prec ,ved pockame na final
najposlednejsia z poslednych normalne vydanych Opera browserov v ceskej lokalizacii zastane v tom acid 3 na 47 ... omg ? pritom je stabilna dost a vypadky ma iba sporadicky :-/
gwixt napísal:ale inak ten spellcheck nie je uplne zly ked si stiahnes slovensky slovnik ... len sa mi zda ze potom zase nekontroluje EN .. co je skoda
Nechce sa ti hodit mensi navod kde a ako sa to robi? Btw ten slovnik asi len pocita so slovami s diakritikou, by sa hodilo aj bez ...
itnews.sk napísal:Novinkou aj pre slovenských používateľov prehliadača je podpora kontroly pravopisu popri písaní kdekoľvek vo viacriadkových poliach programu. Opera 10 používa slovníky vo formáte Hunspell, takže na tejto linke si možno bezplatne stiahnuť aj slovenský slovník na opravu pravopisu. Balík slovníka treba po stiahnutí otvoriť a skopírovať z balíka súbory sk.aff a sk.dic do adresára dictionaries v základnom adresári profilu používateľa prehliadača.
dair napísal:znamena to ze Opera 10 bude mat plnu kompatibilitu ako ma Firefox alebo IE?
taktiez pozorujem mensi problem s favikonmi, stretol sa s tym uz niekto?
co sa tyka favikonov tak na osobnej liste mam ich asi 30 na najnavstevovanejsie stranky. Ak sa snazim prihodit nove tak mi ich tam nezobrazi iba ak defaultnu ikonku.
Co badam z pol dna pouzivania novej opery (10beta) tak sem tam mi napise ze nemam zapnute cookies (aj ked mam) a musim operu restartnut...
Používa tu niekto 10.50?
Mám menší problém...
Prečo ak otvorím novú záložku v opere, automaticky mi wo win7 taskbare otvorí nové okno? proste, ak mám v opere otvorených 5 okien, mám ich aj dole vo windowsackej lište